13 år siden

Vil du have kritik? Dagsberetning og opfordring!

Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Jeg ved ikke... jo, jeg skriver et lille indlæg igen i dag.

I går fik jeg intet lavet på min opgave. Av! Samtidig kom jeg til at sige ja til at hente den dreng, jeg er aflaster for, igen i dag, hvilket jeg ikke havde lagt ind i planen. Dog betyder det, at jeg har fri for denne opgave de kommende to uger. Selvom jeg holder af at være sammen med den lille knægt, så bliver det godt med ferie.
Generelt er det skolen, som jeg trænger til ferie fra. Jeg trænger til at komme tilbage på litteraturhistorie, hvor jeg i øvrigt skal tage første semester af kandidaten i Barcelona sammen med min kære. Som sagt er lejligheden fyldt med flytterod, og der skal snart males, for vi flytter d. 30. juni. Midt i det hele. Derfra skal vi bo i en taske hos forældre og venner, indtil det bliver tid til at rejse ud i verden for at lære:!!!

En sidste bemærkning bliver den, at jeg, da jeg så, at der var en konkurrence på højkant i forbindelse med at give kritik og kommentarer her på fyldepennen, tænkte: den kan jeg da godt vinde:-) Jeg har tænkt mig at give alle de kommentarer, jeg har tid til ved siden af det andet bogarbejde... Hvis du kunne tænke dig kritik, så henvend dig i løbet af måneden. Jeg ved godt det er lidt tamt at skrive en sådan opfordring i dagbogen, og samtidig er det måske også lidt frækt at tro, at jeg giver bedre kommentarer end andre. Det gør jeg heller ikke! Men jeg bekymrer mig en god del om, hvad der er litteratur og, hvad der bare er noget ruskumsnusk. Ærligheden en kommentar kan være hård, men den kan også være årsagen til, at man tager sig sammen og måske laver noget der er godt og værdifuldt.

Fortsat god dag!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vil du have kritik? Dagsberetning og opfordring! er publiceret 23/06-2011 10:11 af Thomas Glud (gambi).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.