En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 8 dage siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Brændende efter at denne eksamenstilstand snart må gå over kaster jeg mig kortsindigt over dette dagbogsindlæg som et element, der kan give mig en smule afveksling. Jeg er på kop nummer tre i dag, og mens jeg genlæser Arnhart og skriver citater og noter ned, tænker jeg på sommerferien.
Jeg skal til England med min kæreste og hendes lillebror, vi gav ham rejsen til London i konfirmationsgave, fordi han aldrig har været ude at flyve. Jeg tror han glæder sig mindst lige så meget som mig. Det bliver nok en anderledes tur, end de andre gang jeg har været i London, kun mig og kæresten. Sidste gang havde jeg lokket hende med på ti dages meditations-retreat, hvor vi bagefter spenderede et par dage i London ved at drive fra kaffe-stop til kaffe-stop glidende ind imellem bogforretninger og Londonesere. Første gang vi var afsted var en kærlighedstur i 2010. Vi kender byen rimelig godt efterhånden, men er bestemt ikke vant til at skulle finde på noget at lave derovre. Denne gang har vi med sikkerhed skrevet os op til at tage en tur i London Eye, måske voksmuseet og hvem ved, nok lidt færre boghandlere. Jeg er dog sikker på at gnisten i lillebrors øje bliver det hele værd.

I skrivende stund er min eneste deadline i dag en kaffeaftale med min bror. Der er to år imellem os, men jeg har lagt mærke til, at de to år er mere eller mindre fiktive eller sproglige. Jeg mener, man kan vælge at skrive lillebror. Men i virkeligheden betyder de to år der er imellem os intet. Vi er to forskellige mennesker, der på samme tid har meget og lidt tilfælles.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Brændende er publiceret 24/06-2011 13:01 af Thomas Glud (gambi).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.