Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Jeg har fralagt mig et ansvar. For gangens kollegiefælleskøkken. Det lyder af ingenting, men det er stort! Det er fjernet et lag stress, når jeg kommer hjem. Virkelig, virkelig skønt. En af drengene har taget over. Whoos! Er spændt på hvordan det går. Skråstreg fuldstændig ligeglad..

Skolen er vild.. Vi begynder at knokle på med eksamensopgaverne på torsdag.. Det passer mig fint.. Kan få indhentet en lille sjat igen onsdag, eftersom den ene gang rengøring er aflyst..

Efter mit musik-eventyr forleden, hvor fredag aften blev aflyst, skred jeg på date.. Ok fyr, fin date.. Vi snakkede på en eller anden trendy café på Strøget eller deromkring, med dundrende høj musik, og jeg hørte ikke halvdelen af hvad han sagde.. Men slet slet slet ikke lige så kikset som sidst..

Jeg skal til møde vedr. Nordisk Landkamp i dag mellem landbrugsuniversiteterne.. Næste opgør står i Finland, uge 38. Det kunne være noget videre fedt! Vil i hvert fald gøre hvad jeg kan for at få en plads på holdet - også selvom jeg kender no-one-else..
Selvfølgelig skal der være lidt fest - men der skal også være sport.. Mest sport for mit vedkommende.. Ej det kunne blive vildt, VILDT fedt..

Og nu; pakke taske og afsted..

GOD dag :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Abdicering.. er publiceret 23/03-2010 06:54 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.