Koncentrationsbesvær..

Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Operation
Halina Abram...
17 timer siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
..til spinningtimen.. Instruktøren er imponerende lækker og bare alt alt ALT for charmerende.. Man kan se alle muskler i spil, og den der pariserrøv han hopper rundt med, er rimelig haps..

Ved ikke om der var derfor jeg syntes at det var en god time.. Sandsynligvis ikke - spinning er dræbende kedeligt, og det der får mig igennem, er udelukkende mit pulsur, fordi jeg kan følge med i hvad der sker; hvordan jeg ligger i i forhold til maxpuls.. Selvfølgelig havde jeg glemt uret i dag, så jeg var nippet til at tage hjem og helt droppe timen.. Men ej.. Jeg var jo afsted - og halvvejs klædt om da jeg fandt ud af det..

Ned og indstille cykel.. En herre midt i halvtredserne satte sig ved siden af mig; det var som at få et slag i hovedet.. Duften af gammel sved gik lige i hovedet, kvalme op i øjnene, jeg skiftede lynhurtigt cykel.. Instruktøren kiggede lidt, men heldigvis nåede jeg det hele inden timens start, og fik forklaret bagefter.. Han var godt klar over "problemet" med vedkommende der åbenbart er fast gæst på holdet; af samme grund sidder denne vedkommende direkte ved udsugningen..

Har lige tjekket planen for næste uge.. Skal arbejde, så ingen spinning til mig der.. Æv..!

Brændte Mr. Don Juan-stemme af.. Ville hellere træne.. Brød mig ikke helt om hans plan da jeg fik tænkt mig ordentligt om..

Fik bagt en god portion boller inden jeg tog til træning.. Ynglings! Så aftensmaden i dag bliver simpel, men god.. Først rejer og avocado, så en laksebolle og en tunbolle..

Anyhow.. Kom hjem fra spinning.. Musikken bragede ud af mine computerhøjtalere.. For FULDE drøn.. Fik skruet ned, og skiftet password på det trådløse net.. Nogle folk har bare virkelig meget lidt respekt.. Mine højtalere er også trådløse, så har man adgang til mit netværk, kan man også afspille musik gennem mine højtalerne.. Jeg havde aldrig troet at det ville blive aktuelt, men som en slags omvendt har jeg heller ikke svært ved at regne ud hvem det er der har moret sig.. Der er kun en indenfor netværkets rækkevidde, udover mig selv, der har en kode til det..

Jeg hader det her kollegieLORT!

God weekend i øvrigt..?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Koncentrationsbesvær.. er publiceret 19/03-2010 19:24 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.