Mit land, min ø.

Firserdate
Tine Sønder ...
7 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
5 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
10 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
2 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
4 år siden
Jeg er blevet vegetar...
Kianna Kitte...
1 år, 4 måneder siden
Grimmeste pige i verden.....
Kianna Kitte...
2 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
7 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
4 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
7 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
4 år siden
Så snart jeg træder ud på den bornholmske jord er jeg solidt plantet i mulden, og jeg trækker vejret på en anden måde. Den ellers permanente blokade i brystkassen, der forhindrer mig i at sætte mig for godt til rette, og som fungerer som en konstant påmindelse om at foretage mig noget fornuftigt, nedbrydes en lille smule. Det er en følelse af lettelse primært, for øen forventer ikke noget af mig. Den rynker ikke brynene hvis jeg sidder og skriver ved vandet en hel dag og den er umulig at skuffe.

Fuglene synger lidt højere og himlen er lidt mere blå efter jeg er droppet ud. Det er så absolut den rigtige beslutning, selv om det er svært at forklare konservative familiemedlemmer, at universitetet er overvurderet og omsonst. - for mig. Jeg er ubskriveligt glad for at have fulgt en indre stemme, der ikke kunne overdøves, trods mine utallige forsøg.
Dog er jeg rastløs uden ting hængende over hovedet, og jeg skal lære at være alene med mig selv. Det var jeg god til som mindre, god til at miste jordforbindelsen med en bog og sætte pris på mit eget selskab, det er ikke helt så nemt nu. Måske hænger det hele lidt sammen med at jeg, på trods af tilsyneladende at have fundet mig selv år tilbage, er blevet lidt i tvivl om hvorvidt kernen i mig er intakt. Jeg har hundrede forskellige ansigter til lige så mange situationer og jeg ved præcist hvornår jeg skal gøre brug af hvilken, men forbindelsen med det sande ansigt er røget en lille smule. Jeg kan bedst holde mig selv ud i et worddokument.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mit land, min ø. er publiceret 05/04-2010 15:41 af Cecilie Regitze Økjær (CecilieRegitze).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.