At slette eller ikke at s...
Kianna Kitte...
1 år, 1 måned siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
3 år siden
Vand
Halina Abram...
2 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
5 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
5 år siden
Grimmeste pige i verden.....
Kianna Kitte...
1 år, 7 måneder siden
Gennemskuet
Ida Hansen (...
1 år, 2 måneder siden
Den fedeste fest er vel o...
Kianna Kitte...
1 år, 3 måneder siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
6 år siden
Jeg stemmer ikke...
Kianna Kitte...
1 år, 10 måneder siden
Månemand
Camilla Rasm...
11 år siden
Hey dagbog, Jeg høre stadig alter bridge..og igår lykkes det mig så at hjælpe tyskerne også..så de dræbte lich king i world of warcraft..nu har jeg så 2 præster på hver sin server, der har titlen "kingslayer" der er kun få folk ud over mig i min horde guild, der har kingslyver..også kun få i den tyske..Det må da sigers at være en slags succes! Jeg lavede jo kun den priest for at hjælp de 2 tyskere der var nye i spillet..med at komme ind i det, ind i alle detaljer i spillet..og klare sig..og jeg føre som sagt an på healing metered..hvilket de andre tyskere også konstant siger..at når jeg er der..så har de ikke noget at lave..de er stadig benovet over at jeg kan gøre det, uden særligt godt udstyr..men jeg lavede jo en præst der..fordi det var den char jeg fuldstændig behærskede..og derfor vidste at jeg i længden ville kunne yde den bedste hjælp med.

sagde det til et par danske venner jeg har fået i den engelske horde guild..heh, at jeg nu havde 2 der var kingslayer..de fleste af dem mangler jo stadig den første..men også at jeg nu var klar til at hjælpe dem igen..så fik jeg et /cheer...ellers er jeg ved også at få min 4. præst leveled op til 80..hehe..og nr 3 skal stadig have gear..så jeg har nok der vil ha min tid,..nok der vil ha min hjælp.

idag er de fleste servere så nede..dog en af de servere jeg er på er ikke..men altså..jeg laver nok workout alligevel en del af dagen..jeg skal jo stadig ha smidt nogle kilo..jeg har jo designet et hårdt 40 minutters program..også tager jeg nok 10 minutter + på et andet program.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min tid! er publiceret 07/07-2010 11:52 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.