13 år siden

Nedsat mimik

Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
10 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
3 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
11 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Dickpicks, kære brødre
Ansu Orheim ...
21 dage siden
Da jeg tog på arbejde i går, kunne jeg mærke at min læber føles anderledes. I løbet af aften bredte det sig til hele venstre side, fra panden og nedefter. Kl. 23,00 ringede jeg til vagtlægen med en forespørgsel om, hvorvidt det var noget jeg skulle bekymre mig om. Han sagde, at ud fra min beskrivelse, så drejede det sig sikket om en nerve i ansigtet, men bad mig komme forbi kl. 01.00. Efter at havde set mig, mente han stadig at det var tilfældet, men ringede over til neurologerne og bad dem om at kontakte mig vedr. en tid. Forventer at de gør det i morgen. Lægen gav mig noget binyrebarkhormon til 10 dage. Det skulle kunne hjælpe på mimikken.

Er glad for, nu at nu set skal være sådan, at min ” gode ” side vente ud mod kunderne i nat. Ellers havde de sikkert troet at jeg var en sur harpe. Starter altid mine ture med at give kunderne et smil.

Claus har inciteret på at køre den pålagte vagt imellem kl. 02.00-05.00. Det er måske også godt nok, selv om det irritere mig, at han tager den. Jeg har kun fået 4,5 timers søvn og er noget træt i betrækket. Dåb festen gik rigtig godt og var hyggelig. Måtte forklare min ” tilstand ” flere gange, og ydermere love højt og helligt at give besked på den videre forløb. Vil ikke fortælle min far det i første omgang. Synes ikke at han også skal bekymre sig.

Med Claus´s valg mht. vagten, så smutter jeg til Zumba alligevel. Kan jo ikke dy mig.

Den mellemste blev ringet op kl. 06.00 i morges. En god veninde var blevet voldtaget på Fyn sidste nat. Han og ven kørte straks derover. Ringede for en time siden. Han kommer en smut herhjem og henter hans bil, og køre derover igen. Heldigvis er voldtægtsmanden anholdt.

Vil lige gøre rent skrivebord og sætte boxen til at optage en film, som jeg ikke kan huske på hvilken kanal den kommer på, men det er ikke den største problem at finde ud af.

Nat nat for i dag

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nedsat mimik er publiceret 21/11-2010 19:20 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.