13 år siden

Nedsat mimik

Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
9 år siden
Hej med jer!
vintergækken
10 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Følelsen af at give slip
Rayana Khamz...
2 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
11 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
7 år siden
Ret normal
Ansu Orheim ...
3 måneder, 19 dage siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
8 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
3 år siden
Da jeg tog på arbejde i går, kunne jeg mærke at min læber føles anderledes. I løbet af aften bredte det sig til hele venstre side, fra panden og nedefter. Kl. 23,00 ringede jeg til vagtlægen med en forespørgsel om, hvorvidt det var noget jeg skulle bekymre mig om. Han sagde, at ud fra min beskrivelse, så drejede det sig sikket om en nerve i ansigtet, men bad mig komme forbi kl. 01.00. Efter at havde set mig, mente han stadig at det var tilfældet, men ringede over til neurologerne og bad dem om at kontakte mig vedr. en tid. Forventer at de gør det i morgen. Lægen gav mig noget binyrebarkhormon til 10 dage. Det skulle kunne hjælpe på mimikken.

Er glad for, nu at nu set skal være sådan, at min ” gode ” side vente ud mod kunderne i nat. Ellers havde de sikkert troet at jeg var en sur harpe. Starter altid mine ture med at give kunderne et smil.

Claus har inciteret på at køre den pålagte vagt imellem kl. 02.00-05.00. Det er måske også godt nok, selv om det irritere mig, at han tager den. Jeg har kun fået 4,5 timers søvn og er noget træt i betrækket. Dåb festen gik rigtig godt og var hyggelig. Måtte forklare min ” tilstand ” flere gange, og ydermere love højt og helligt at give besked på den videre forløb. Vil ikke fortælle min far det i første omgang. Synes ikke at han også skal bekymre sig.

Med Claus´s valg mht. vagten, så smutter jeg til Zumba alligevel. Kan jo ikke dy mig.

Den mellemste blev ringet op kl. 06.00 i morges. En god veninde var blevet voldtaget på Fyn sidste nat. Han og ven kørte straks derover. Ringede for en time siden. Han kommer en smut herhjem og henter hans bil, og køre derover igen. Heldigvis er voldtægtsmanden anholdt.

Vil lige gøre rent skrivebord og sætte boxen til at optage en film, som jeg ikke kan huske på hvilken kanal den kommer på, men det er ikke den største problem at finde ud af.

Nat nat for i dag

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nedsat mimik er publiceret 21/11-2010 19:20 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.