Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Efter 14 dage med svigermor og børn on off, så nyd vi virkelig torsdag aften efter svigermor var taget af sted.. Vi lavede ikke noget specielt – sad bare og så fjernsyn sammen og nyd hinandens selskab.

Min krop sagde fra mht. fysiske udfoldelser i tirsdags. Tror at det var pga. den røde løber og at opmærksomheden var rettet mod svigermor. Valgte derefter de fleste timer fra i denne uge. Starter på en frisk i næste uge, med undtagelse af mandag – hvor jeg har været på arbejde til kl. 05.00 morgnen.

Da svigermor og jeg var som sagt ude på turne igen onsdag, hvor vi bla. var i Inspiration, Jeg havde set i et af reklamerne, at de havde nogle fade som jeg gerne ville have på et tidspunkt. Svigermor besluttede at give os tre af dem, som tak for husly. Jeg protesterede, dels fordi at jeg har svært ved at tage imod, og så fordi at et par kartofler og et ekstra stykke kød ikke vælter vores budget. Men når svigermor taler med en bestemt tone, så er det bare med at makke ret. Fik kvitteringen i så fald de skulle byttes. Så at disse 3 fade beløb sig totalt op på 999,85 kr. Fortalte hende endnu engang, at hun var ikke rigtig klog. Hun smilede bare hoverende, som om at missionen var lykkes – hvilket den også var.

Skal snart på arbejde. Køre hjem som sædvanlig kl. 03.00. Skal op i tøjet og være klar til afgang senest kl. 10.15. Når vi kommer hjem smutter jeg et par timer under dynen og tager derefter på arbejde. Må desværre sige min tidlige Zumba time fra mandag morgen kl. 06.15.

Lige en kop kaffe mere og lidt make op, så er jeg klar til den store verden.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tosomhed er publiceret 20/11-2010 14:13 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.