13 år siden

Kærester?!

End og week
Martin Micha...
4 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
10 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
9 år siden
No name girl
8 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Og med et slag blev det hele seriøst!
Bedst som jeg sidder i biografen med min udkårne og nyder en utroligt god britisk film mærker jeg pludselig den her følelse strømme ind i mig. Hun holder mig i hånden, klemmer om den en lille smule og med ét, ved jeg bare at hun elsker mig og jeg hende. Det var som magi. Den fantastiske film foran mig, en masse kærlighed inden i mig og en smuk smuk dame ved min side. Konnte leben schöner sein?

Vi kom hjem og jeg tænkte det nok var en kort hjerneblødning eller et eller andet, det der havde foregået i biografen, men senere på aftenen spurgte hun mig om jeg også kunne mærke det og jeg måtte jo krybe til bekendelse og fortælle hende, at selv jeg var overrumplet af denne komplette følelse af kærlighed. Hun lo og fortalte mig at det havde været hende, der havde sendt en masse kærlige tanker til mig, på selv samme øjeblik som jeg havde følt min ekstase. Hvad andet var der derefter at sige end at jeg elskede hende. Shit mand! 2½ uge inde og jeg siger de store ord til hende. Vi har simpelthen så travlt!

Jeg elsker dig er svære ord for mig at bruge, for de er blevet brugt på så åndssvag vis før. Den her lille løgn jeg har stukket et par gange om dagen til en pige jeg egentlig ikke elskede. Men det føles så forfærdeligt rigtigt at sige det til A så det gør jeg så. Men kun når det føles rigtigt. Af og til stopper jeg hende op midt i hendes talestrøm og bare kysser hende fordi hun er så dejlig. Åh gud, lad det vare ved.

Så med et blev det seriøst. Vi lå der og havde sagt de helt store ord og hvad andet er logisk end at kalde os kærester derefter. Kærester. KærEster. KÆrester. Skal lige vende sig til ordet igen ikke? Det ord der i så mange år holdt en så forfærdelig negativ klang for mig, skal jeg nu pludselig bruge i positive vendinger. Der sker vitterligt lidt. Associationen med ansvar, bundethed, ufleksibilitet og at være én person virker ikke længere så skræmmende med hende. Hun er formentlig the one!

Damn. Så skete det også for mig :D At finde en jeg rent faktisk kan holde af som holder af mig også. Nå men vi har jo utroligt travlt i vores forhold så jeg må hellere skynde mig og købe en forlovelsesring :D Arj bare gas, men der er satme tryk på.

Livet er lutter lagkage
Hvis man bare gider sætte sig ned og nyde en gang imellem.

Jakob Arndal
-Tanker fra Livet

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kærester?! er publiceret 23/03-2011 09:44 af Jakob Arndal (Takana).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.