D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
6 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
1 år, 5 måneder siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
6 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
4 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
5 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
2 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
6 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
4 år siden
Hey dagbog, jeg skal have skrevet et konfirmations kort..ved ikke rigtig hvad jeg skal skrive..jeg er jo mig..så jeg skal da skrive et eller andet sjovt..inspirerende eller what ever..

Ellers har jeg 3 t-shirts at vælge imellem til imorgen..min mor købte mig et 2 stykker..hun syntes jeg skulle have noget nyt at tage på..det bryder jeg mig bare ikke om..at skulle se ud, bare fordi man skal noget..jeg, og dem jeg har er jo ikke dårlige eller plettede eller what ever..

Den ene nye, er der 2 slanger på..en sort t-shirt ellers..kan godt lide slanger..symboliken i det..slanger på en ravn..hehe..er jo født i slangens tegn.

næste er halv hvid..og står "rebel without a cause" på..traditionel..men ok..den sidste er min "world of warcraft" t-shirt..jeg kommer jo til at side overfor 2 der spiller wow..og som jeg kan snakke en hel aften med om spillet..såååe hvorfor ikke have t-shirten på? første gang, at jeg som en anden kvinde har tænkt over, what to wear...

fik sat en ny strømforsyner i min pc idag...var lige til at overkomme, men ledningerne sad godt fast..og jeg har klump fingre..noget godt kan de bruges til huuuuuaaah...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget t-shirts er publiceret 14/05-2011 18:55 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.