Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
6 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
9 år siden
Spejle
Marie Martin...
7 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
9 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
6 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
9 år siden
Ja så sluttede lørdagen. Det var en rigtig god dag i dag. Først vågnede jeg efter at have haft den dejligste drøm ever, men det er der ikke nogen grund til at komme ind på nu. Hehe :0) Det var ikke lige just en drøm man fortæller om ;0)
Nå men jeg stod så op og gjorde mig færdig til at skulle en tur i byen for at spise frokost med en veninde som jeg ikke har set i over tre år. Det var så vidunderligt at snakke med hende igen. Vi fik rigtig snakket sammen om alt.

Derefter skule jeg en tur over til mine forældre og der skulle vi kigge en masse billeder igen som ellers bare skulle være smidt ud. Det var virkelig sjovt. Tænk at man kunne se så underlig ud da man var lille. Er glad for at man er blevet ældre og at man måske har fået en lidt bedre tøjstil. Haha!! Men det er nu sjovt at tænke tilbage på.

Så dagen har været virkelig dejlig og man har haft det rigtig sjovt med at tænke tilbage til dengang man var lille og da man var samlet som familie hver gang der var fødselsdag, jul, påske, pinse og hvad man nu ellers kunne finde på at holde.

Må alle andre også tænke tilbage til dengang man var mindre og at man værdsætter det man har opnået her i livet.

XoXo :0)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dejlig dag! er publiceret 20/10-2012 23:25 af Sille Salander.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.