Se hvor hurtigt man kan bevæge sig..

Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
8 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
7 år siden
Drømte i nat..

Var ude og servere hos et arrangement, Crush, hans dame og deres barn var med.. Der var mange mennesker med, og jeg synes jeg kunne fornemme at jeg kendte de fleste af dem..

Gik rundt blandt dem, og krydsede af og til et blik med Crush, og han smilede og var glad og venlig.. Hans dame var børnegal eller også så hun intet fordi hun ikke kender mig..
Jeg husker det som sent på festen, a la lige inden turen gik hjemad - hvor Crush måske byder op til dans eller på en eller anden måde får stillet sig bag ved mig, og tager fat omkring mig og som den mest naturlige ting i verden spørger om jeg vil se hvor hurtigt det kan gå?
Jeg skal bare sørge for at spænde op, tage gode lange skridt og så skal han nok guide.. Så fra mig tiltuskede plads i hjørnet går det lige pludseligt vildt hurtigt med at løbe elegant fremad. Fremad gennem en menneskeflok der gloede noget så besynderligt på os. Hans dame så vist ingenting, eller også gjorde hun, det ved jeg ikke, men husker at vi stoppede da vi nåede den anden ende af den kæmpe sal vi var i. Snakkede lidt, dansede lidt videre og så er jeg ret sikker på at jeg gik derfra.. Det sidste jeg kan huske er i hvert fald at han stod og kiggede ud af vinduet med sin datter på armen.. Damen var der ikke..
Hun dukkede først op i garderoben, hvor den ellers tynde dame var blevet noget tyk, med lår i skoene og et træt udtryk i ansigtet.. Tror ikke hun så hvem jeg var, så jeg skyndte mig hjem.. Til Teak..

Det hele kommer sig vist af, at jeg så Crush online forleden.. Det han lavede, med først at være sammen med mig i julen, og så melde ud at han skulle være far allerede i marts eller maj.. Wow, så er tingene gået hurtigt..!
Jeg kan huske at jeg så på barnet på Crush's arm og tænkte at jeg i grunden var glad nok for, at det ikke var mit..!

Ligger i sengen hos GC. Radiatoren knirker. Den anden nat virkede det at skrue op for varmen, i dag virker tricket til at være det stik modsatte..

Vi havde gæster derhjemme forleden. Der var gang i Teak, mega fedt. Han hjalp til og det var hurtigt og effektivt. Jeg brillierede så lige ved at smadre en hårolie på fliserne i badeværelset, og kunne bruge mig tid på at gøre rent, i stedet for at gå i bad. Pis. Men det gik og det var grov hyggeligt. Hun havde vin med, og det passede til og var møg hyggeligt.

Love it..!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Se hvor hurtigt man kan bevæge sig.. er publiceret 19/01-2013 08:28 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.