18 år siden

Tabet af speedy + tiden der er gået

70 år + 3 dage
Peter Munk (...
7 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
6 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
5 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
5 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
6 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
7 år siden
Juletid
Gittepigen
9 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
7 år siden
Problemer?
EmmaBechh
7 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
7 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
6 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
7 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
7 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
6 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
7 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
5 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
9 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
4 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
6 år siden
Kære dagbog!!

Puha sikke en trist start på ugen...

Idag efter at have været ude og handle, så så jeg at der var mail fra Peter, dejligt elsker jo at få mail.. Men da jeg stå overskriften så stivende jeg, det var som om at jeg ikke kunne nå at læse den mail hurtig nok... I overskriften stod der:

"Farvel Speddy"

Jeg fik en klump i halsen, jeg vidst jo næsten godt hvad de var for noget.. Jeg læste mailen men nåede faktisk kun at læse de første 2 linier før så trillede tårene ned af kinderne på mig.. Peter skrev og fortalte mig at Speddy var kørt ned ( Peter har selv skrevet om det herinde) Jeg tuede jeg kunne slet ikke læse mailen færdig, jeg var så ked af det, tænk den lile spilop, nu var hans dage endt.. Det gjorde fandme ondt.. jeg ved da godt at han ikke var hos mig mere, men jeg bragte ham trods alt til verden, puha det kunne jeg fandme ikke klare... Jeg ringede til min søs og snakkede lidt med hende det hjalp da en hel del.. Men det er svært, jeg ved da godt at nogen vil sige "hey det er kun en kat" ja ja det kan godt være men HEY jeg er dyre elsker og elsker katte c",) og hvis jeg vil græde over en kat jeg har haft så gør jeg det.. NÅ

Ja kære dagbog jeg ved skam godt at det er noget tid siden at jeg har skrevet til dig, men det er som om at min tid lige pludselig flyver afsted, på torsdag begynder jeg igen på noget skole værk men denne gang har det nada at gøre med computer, jeg kunne jo ikke videruddanne mig da det ville koste for mange penge så jeg tog chancen og hoppede på et tilbud jeg fik fra AF og fagforeningen om at starte som social og sundhedsmedhjælper, uddannelsen starter så først til januar, men allerede fra på torsdag kommer vi på kursus i 16 dage og skal så fra den 25/8 i praktik på et plejehjem resten af året, jeg glæder mig til at komme igang, og ja hvorfor ikke kan jo lige så godt tage chancen for at se om det er noget, så kommer man da også lidt ud *S*

men ellers er der ikke sket det vildt, var på sjælland i weekenden og holde fødselsdag, ja både søs og mig har jo fødselsdag i denne måned.. mor var også med at ja hun opførte sig som en mor skal gøre, hun invitede også ud og spiste inden turen gik tilbage til jylland søndag aften..

Ja det var vidst det der er sket i grove træk, jeg vil hoppe videre igen, kære dagbog, jeg har så meget jeg vil lave, jeg vil her bagefter sætte mig i stuen med kattene og kramme dem, man kommer jo lige pludselig til at tænke på hvor hurtig man kan miste dem, og mister jeg kattene så ved jeg ikke hvad jeg gør, men indtil videre vil jeg prise mig lykkelig på at jeg har dem..

Ha en fortsat god aften..

Knus og Kram

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tabet af speedy + tiden der er gået er publiceret 04/08-2003 20:07 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.