21 år siden

Ikke en lyd, er jeg død for hende????

Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
21 dage siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Kære dagbog!!

Ja endnu en dag er gået og jeg føler lidt at jeg ikke har nogen mor mere... Jeg ved at søs har været ude hos hende idag og spise, men heller ikke hende har jeg hørt noget fra, jeg regnede med at hun ville ringe og høre mig hvorfor jeg ikke havde ringet til mor og ønsket hende tillykke, men heller ikke hende har jeg hørt fra, så hun er nok blevet sur over at jeg ikke har ringet til mor..

Men jeg har det lidt nu som om at hun slet ikke eksister.. jeg elsker min mor det gør jeg, men jeg hader hende også sådan som hun er lige nu, det er ikke lige frem sådan en normal mor opføre sig, eller er det??? Er alle mødre sådan at når de finder en mand så glemmer de deres børn, eller når deres børn fytter mere end 20 km væk så glemmer de dem??? Ja kære dagbog jeg aner det faktisk ikke for jeg er ikke selv mor, nogen gange ville jeg ønske det, forså skulle jeg vise hende hvordan man er over for sit barn.. Jeg forstår ikke hvordan hun kan leve med at hun er sådan, det er som om nu at det kun er Søs der dur, det er kun hende det drejer sig om, hun har kanont arbejde, det praler mor altid med til andre men hvad jeg laver det siger hun ikke til nogen... Det gør meget ondt inden i mig, og jeg aner ikke hvad jeg skal gøre ved den her følelse, jeg ville ønske den ville gå væk, men det gør den nok aldrig desværre...

På en måde så vil jeg ikke til sjælland til August for der er jeg tvunget til at se min mor, min søs holder fødselsdag, jeg kan ikke være andet bekendt end at komme, men jeg har ikke lyst til at se min mor, jeg har lyst til at hun skal føle at det gør ondt, men har hun overhovedet nogen følelser... Åhh gud bare jeg vidste hvad jeg skulle gøre!!!!

XXX

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ikke en lyd, er jeg død for hende???? er publiceret 09/07-2003 22:39 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.