Kapitel skifte i livet på godt og ondt

I'm back!
Gittepigen
10 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
2 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Hej Dagbog

Jeg føler mig som i et tomrum i livet fortiden, det er som om jeg står ved et kapitel skifte, et kapitel som har være det bedste til dato, både med et fast arbejde i 15 år og med vendskabet med min veninde, begge dele slutter nu og jeg venter så på at jeg får et nyt job hvor jeg kan starte på en frisk.

Jeg har tænkt på at skrive til hende men det er så s.... svært at at sætte ord på mine følelser og tanker men lidt blev det da til, og det er noget jeg aldrig nåde st fortælle hende, men jeg kan ikke finde en måde at starte på så derfor fortæller jeg dig det dagbog:


Jeg har gjort en stor fejl i vores venskab, og det er ikke den du tror, for tro mig , jeg ville virkelig gerne havde været afsted til Tenerife med dig. Nej den største fejl var at jeg fortalte dig at jeg elskede dig, på tros at jeg godt kunne regne din indstilling ud. Min første tanke den dag var, nå men så gider jeg hende mere, men straks slog det mig, hvad var alternetivet ? ? At midste en god og dejlig veninde, så derfor blev jeg ved dig, og hvem skulle jeg så forkælde med blomster i tide og utide.


Ja sådan havde jeg skrevet dagbog, men hvordan skal jeg få det fortalt ? ? Vi snakker ikke sammen, så måske er det godt at komme væk fra alt det gamle og strate på en frisk med nyt job så tankerne kan komme væk fra hende, selv om jeg aldrig glemmer hende helt, det kan jeg sige med 100% sikkerhed for hun fylder meget i livet.

Puha da dagbog det blev til en lang smøre men jeg har det også bedre nu og jeg vil slutte med,som altid, at sig dig og jer der læser dette.

HUSK ! ! TÆNK POSETIVT ! !

Varme hilsner fra
Flemming

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kapitel skifte i livet på godt og ondt er publiceret 09/07-2003 22:12 af Flemming Trier (Tagmusen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.