10 år siden

International MS dag.

Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Det er international MS dag, og for dem som kender mig og ved at jeg har sclerose, behøver jeg næppe fortælle at jeg synes denne dag er vigtig. Så lige nu har jeg travlt med at tigge mine facebook-venner om at joine kampagnen "kys sclerose farvel". Det er meget nemt, for man skal bare klikke ind på kys sclerose farvel facebook-siden. like den og dele siden. Det er jo ikke så svært vel. En lille gestus der tager et par sekunder og så har man været med til at støtte kampagnen, så budskabet kan blive udbredt og der derfor er flere muligheder for at folk husker at efterlade deres småpenge i de grønne bøsser der står i butikkerne rundt omkring.
Indtil nu er der 9 i min vennekreds der har fulgt min opfordring. 9... måske en lille smule skuffende, når tanken går på at de fleste er mine gamle kollegaer, men også dejligt rørende at hele 9 har valgt at bakke op om mig ved at vise offentligt at de kysser sclerose farvel.

Nå ja... det er også min fødselsdag i dag, så jeg håber at folk, i stedet for at spilde deres tid på at lykønske mig, brugte den på at like den facebook side. Det kunne være lidt sejt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget International MS dag. er publiceret 29/05-2013 07:50 af t.sanddahl.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.