Vip med en vognstang

Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
6 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
5 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
8 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
9 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
10 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
13 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
6 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
8 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
4 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
8 år siden
Har fået taget en del blodprøver i forbindelse med Psyk. Fik i går at vide, at mit kolesteroltal ikke ser så godt ud! Ydermere er der ikke en hensigtsmæssig fordeling af fedtstofferne i blodet! Fik også en mail fra lægen, der synes at jeg skal have en tid der! Alt i alt må jeg erkende, at NU SKAL det være mht. vægttab, samt stop med rygning! Har talt med min sagsbehandler og spurt ind til om muligheden mht. en diætist, og det er ikke noget problem. Kan også forestille mig at de ikke vil fjerne min livmoder med den nuværende problemstilling! Har bestilt tid ved lægen, samt tilmeldt en temadag ved kommunen mht. kost.

Michelle havde fødselsdag i går. Havde skrevet et kort, samt købt en bog med citater til en datter. På forespørgsel via sms, spurte jeg om hun havde været i postkassen-hvilken hun ikke havde, men gjorde det så! Hun skrev tilbage " Ved ikke om jeg skal grine eller græde. Hmm.... Du havde ikke engang åbnet bogen, eller skrevet i den - hvad skal jeg med LORT?? Det er bare sjældne citater.. ... Spild!!".

Må erkende at jeg må distancere fra kontakten til hende! Hun vrider mit hjerte gang på gang, og jeg forstår ikke hvorfor! Har igen og igen spurt ind til problemstillingen, men får bare at vide, at Jeg hader hende og ønsker hende død... Uanset hvad jeg siger eller gør, så vender hun det til noget negativt. Hun forstår ikke at hun er i gang med at brænde alle hendes broer. Hun har ej heller kontakt til hendes far eller farmor! Må se tiden an og lade hende komme med et udspil. Jeg vil og kan ikke mere...

Jeg starter op på halv tid i dag. Det er ikke lysten der driver, men vi mangler at køre ca. 18.000 km inden nytår. Ikke noget problem hvis vi alle tre køre på fuld skrue, men med min sygemelding, samt Claus' pga. operation i knæet - har det sat os lidt bagud. Må hellere smutte i bad inden Futte kommer.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vip med en vognstang er publiceret 08/11-2013 13:42 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.