10 år siden

Vip med en vognstang

Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
11 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
17 dage siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
7 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
10 dage siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Har fået taget en del blodprøver i forbindelse med Psyk. Fik i går at vide, at mit kolesteroltal ikke ser så godt ud! Ydermere er der ikke en hensigtsmæssig fordeling af fedtstofferne i blodet! Fik også en mail fra lægen, der synes at jeg skal have en tid der! Alt i alt må jeg erkende, at NU SKAL det være mht. vægttab, samt stop med rygning! Har talt med min sagsbehandler og spurt ind til om muligheden mht. en diætist, og det er ikke noget problem. Kan også forestille mig at de ikke vil fjerne min livmoder med den nuværende problemstilling! Har bestilt tid ved lægen, samt tilmeldt en temadag ved kommunen mht. kost.

Michelle havde fødselsdag i går. Havde skrevet et kort, samt købt en bog med citater til en datter. På forespørgsel via sms, spurte jeg om hun havde været i postkassen-hvilken hun ikke havde, men gjorde det så! Hun skrev tilbage " Ved ikke om jeg skal grine eller græde. Hmm.... Du havde ikke engang åbnet bogen, eller skrevet i den - hvad skal jeg med LORT?? Det er bare sjældne citater.. ... Spild!!".

Må erkende at jeg må distancere fra kontakten til hende! Hun vrider mit hjerte gang på gang, og jeg forstår ikke hvorfor! Har igen og igen spurt ind til problemstillingen, men får bare at vide, at Jeg hader hende og ønsker hende død... Uanset hvad jeg siger eller gør, så vender hun det til noget negativt. Hun forstår ikke at hun er i gang med at brænde alle hendes broer. Hun har ej heller kontakt til hendes far eller farmor! Må se tiden an og lade hende komme med et udspil. Jeg vil og kan ikke mere...

Jeg starter op på halv tid i dag. Det er ikke lysten der driver, men vi mangler at køre ca. 18.000 km inden nytår. Ikke noget problem hvis vi alle tre køre på fuld skrue, men med min sygemelding, samt Claus' pga. operation i knæet - har det sat os lidt bagud. Må hellere smutte i bad inden Futte kommer.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vip med en vognstang er publiceret 08/11-2013 13:42 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.