Juletid
Gittepigen
11 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
10 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Fik for noget tid siden den trælse meddelelse, at politiet ikke ville acceptere mit syn erhvervsmæssig! Synes at det er absurd at jeg skal kunne se bedre, end når jeg køre privat. Det er da ligeså vigtig at kunne det! Gik til optikeren og fik lavet en synstest. Umiddelbart var der ikke de store forandringer siden jeg fik nye briller for 3 år siden, andet end begyndende ubetydelig grønstær, som mit syn ikke er påvirket af. Foreslog at jeg fik nogen SUPER GLAS MED KLARSYN? Hvordan kan man sige nej til at betale 8900,00 kr. for at kunne beholde sit arbejde...Hmm!! De er sat i nu, og jeg gik igennem nåleøjet ved synstesten. Puha...

Var i dag på politigården for at hente en straffeattest, da vi skal have en børneattest for at køre med dem! Fair nok... Imens vi sad og ventede på det blev vores tur, kom André ind. Havde tidl. på dagen haft kontakt med det refugium han kommer på, da de har en af nøglerne til Boxit. Lejekontrakten udløber på torsdag, og jeg skal aflevere nøglerne. Det viste sig, at André åbenbart har den og agtede ikke at aflevere! Da han så os på gården hilste jeg-hvorpå han vente om på hælen! Gik efter ham, men han traskede rask af sted! Råbte efter ham, at jeg skulle have nøglen til Boxit, men han fortsatte! Senere blev jeg kontaktet af refugiet, som vil køre derud med ham i dag. Ringer til hans sagsbehandler i morgen, for at finde ud af hvad løsningen bliver.

Jeg var til samtale på psyk. den anden dag. Kunne i dy mig og sagde " nu hvor jeg har fået et klarsyn, venter jeg spændt på hvornår der kommer tale eller vibrationer fra den anden side". Hun så alvorlig på mig, samtidig med et løftet øjenbryn! Kunne ikke lade være med at grine, og skyndte at forklare hvordan det hang sammen! Skal nok være lidt varsom mht. hvilken humor man ligger for dagen der!

Skal til fitness i morgen. Fysioterapeuten har lavet et skema mht. min træning! Selv det piner mig, så afholder jeg mig fra at deltage på hold. Jeg bruger kun de ca. 45 min. som det tager at gå de maskiner igennem der er planlagt, og ikke mere. I mine øjne er det realt kun opvarmning, men øvelsen består i, at jeg er aktiv i en passiv periode.

Er meget træt i dag...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et klarsyn er publiceret 28/10-2013 17:36 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.