Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
8 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
6 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
12 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
10 år siden
Snart færdig med at samle en stak gamle aviser...
Frederiksholms Avis okt 1941 - dec 1945
Hvad der var bunke på lokalhistorisk arkiv, er nu pakket pænt som bog med hård pap omkring...

Faldt over en opskrift dec 45 (første jul efter krigen):

En lille torskerogn, 1 1/2 Spk. Smør, 1 lille Løg, 1 1/2 Spk. mel, fløde, salt, peber, citronsaft.

Rognen koges i vand tilsat vand og en spsk eddike i 20 min., lægges i koldt vand. Flaaes og Moses med en gaffel. Det hakkede løg svitses i smørret.
Rognen tilsættes. Melet kommes i, hvorefter der spædes med fløden.
Stuvningen koges 5-6 min.
Smages til med citronsaft. Spises som frokostret med ristet brød.

Velbekomme
Bør vist stå sin prøve...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Stuvet torskerogn er publiceret 19/02-2017 21:22 af Levi Pedersen (leviP).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.