Folk og deres sociale trang

god start på dagen
Jette Peters...
4 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
4 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
5 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
8 år siden
Den der følelse i kroppen
Tenna Herman...
9 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
5 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
9 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
3 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
9 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
4 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
2 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
13 år siden
Hej dagbog, - der var en der hilste på mig, på vej til arbejdet. Jeg kendte ham ikke, og nåede ikke at sige noget, så var han allerede forbi.

Jeg hader når ukendte hilser, jeg tænker altid de mangler social kontakt, siden de har den slags behov. Jeg tænkte på dette, fordi en pige i wow lavede et eksperiment med folk,.hvor hun gav dem 100g hvis de hilste tilbage..jeg sagde til hende, at jeg plejer at sige farvel, til dem der siger goddag..hun mente det var "rude" hvor til jeg skrev, som jeg ser det, er det ligeså "rude" at bede om folks opmærksomhed ved at hilse, som ville de en samtale, blot for at gå videre, uden begrundelse for deres ønske om opmærksomhed. Heh, ved at sige farvel, har vi begyndelsen og enden på en samtale :) en ret meningsløs samtale godt nok, men hey..det er ikke mig der startede den :) hehe..og det illustrere deres tåbelighed.

Som sagt, jeg tænker folk har brug for at føle sig socialt forbundet i samfundet, - jeg er ret ligeglad med disse "helte" alligevel..det er folk som dem, der kan finde på at holde døre åbne for folk, der intet behov har for det..blot for at føle sig som gode borgere..men når folk bliver overfaldet, sparket og røvet...ja så går de blot forbi, for det ville kræve en indsats, og give dem en risiko..at hjælpe når det betyder noget..

folk har forkerte prioriteter..og du kan sige man kan gøre begge dele..sikkert, men avis artiklerne skriver igen og igen om folk i nød, hvor andre går forbi..og du skal ikke bilde mig ind, at de 14 der gik forbi, alle ikke går efter de små sociale momenter, for at føle sig som dør holder helte..for folk der godt kan selv.

Og ja, jeg har også holdt døren for en..vedkommede kom i rullestol, og min første tanke var at hjælpe, fordi han nok ikke kunne..ikke noget jeg vidste, nogle handicappede har ikke brug for hjælp..så reelt undervurderede jeg ham måske.,hvilket jeg ikke burde..for en mand der kan komne ud af en dør, kan sikkert også komme ind af en..så ingen grund til at behandle folk som om de har brug for hjælp..med mindre man kan se de har.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Folk og deres sociale trang er publiceret 21/06-2017 23:54 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.