6 år siden

Når usikkerheden fylder.

At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
2 måneder, 25 dage siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Når usikkerheden fylder
Jeg tænker at alle mennesker har prøvet at mærke usikkerheden over egne evner og ressourcer. Usikkerheden er dagligt nået jeg arbejder med i mit liv, det kan være alt fra arbejds-relaterede, venskabelige og familiemæssige sammenhænge.

Min usikkerhed overfor mig selv, er et arbejdes punkt der dagligt i perioder fylder i min tilværelse. En typisk klassiker er når jeg kommer hjem fra arbejdet og "tænker om jeg har sagt eller gjort nået dumt på arbejdspladsen" har jeg sagt nået forkert til min veninde? "eller hvad synes mine kollegaer om mig?" Dette er bare nogle af mine usikker tanker om mig selv og andre.

Jeg har ofte tænkt over hvor den kommer fra, og hvad jeg reelt kan bruge den til? svaret jeg kommer fra til er at de ikke er sunde eller gode for mig, men svaret stopper dem ikke. de kører der imod i ring og i ringe.

Jeg hader det rigtigt meget, følesen det giver mig er en følelse af afmagt og frustration. Jeg taler indimellem om dem,andre gange lader jeg dem passere igennem mit hoved og det virker i perioder adgangen. Derefter dukker de op igen.

Jeg ved at jeg er opmærksom på dem, og at jeg i forbindelse med min uddannelse virkelig vil arbejde på dem. Medhensyn til jobbet, er jeg et sted hvor jeg siger fuck det.

idag var min usikkerhed en af de dage.

hilsen pernille

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Når usikkerheden fylder. er publiceret 15/10-2017 23:06 af pernille28.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.