Sovende hunde

Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Har været flittig i dag, nået ting, hentet information, læst MANGE ord og skrevet nogle få, men velvalgte, besøgt mennesker, ringet til mennesker, tænkt på mennesker ... ét menneske i særdeleshed.
M.
Surprise..., not!
Vi skypede et par timer i går og en times tid her til eftermiddag ... det var ubesværet og let og trods afstanden i tid og rum havde jeg en følelse af nærhed og intimitet.
I begyndelsen af samtalen i går mærkede jeg en snert af den frustration (i mangel af bedre ord), jeg har følt siden Ms udmelding om en ménage á trois, men den fordampede i løbet af samtalen, så glem den; lad sovende hunde være i fred, som man siger.
M er flyvende ... kan mærke at hun udvikler sig SÅ hurtigt, fortroligheden med systemet, troen på egne evner, sikkerheden omkring retningen for hendes afhandling. Det er så fedt at følge med i; måske er det endda lettere at se herfra, end hvis jeg havde været derover?
Anywho..., hun har det fedt lige nu.
Ms mor ringede i dag. Hun og Ms far kommer til København om en uges tid; de ville så gerne mødes med mig til frokost!! Selvfølgelig sagde ja. Sådan er de sociale konventioner. Men oven i det havde jeg faktisk lyst til at mødes med dem ... tænkte, at det da kunne være meget hyggeligt. Fuck jeg er ved at blive voksen!!
En smule.
Rolig nu ... faktisk sidder jeg i sengen og spiser popcorn og matadormix og drikker cacaomælk og ser rune klan show og tjekker mails og beskeder på viber og messenger, mens Medina et sted i baggrunden beklager sig over et eller andet mandfolk ... og jeg har ikke tænkt mig at forlade sengen for at børste tænder, før jeg lægger mig til at sove.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sovende hunde er publiceret 17/10-2017 21:18 af Rasmus Tinn (Yorick).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.