6 år siden

skorstenstræk

Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
"Anders And" har også leget med min kedel, for ca 3 år siden var der jo en revne ved flange til røgrør bagpå min salamander, den fik en omgang juledekorationsler, og et stort spændbånd til at holde ler på plads. så er der jo gået 3 år og revnen dukkede langsomt op igen, ligeledes synes jeg skorstenen mistede sit træk, og tænkte nyt lag ler i utætheden.

Jeg startede så med at tage spændbåndet af og da jeg rørte ved det blev jeg hurtigt klar over flangen med røgrør ikke sad fast på kedel mere. skruerne var simpelthen rustet over, så jeg fik det adskilt og samlede røgrørsflange med skrue og møtrik gennem en renselem jeg aldrig havde haft åbnet før. nu er det hele samlet og tætnet.

Det føles så vidunderligt igen at få masser af træk på kedelen ja faktisk betyder det jo at den meget hurtigere kan bruge noget brændsel og varme huset op.
Når og hvis nogen engang overtager mit hus med varmeinstallation primitivt flækket sammen med solvarme og varmelager, ja så vil de straks sige det er da helt "Anders And"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget skorstenstræk er publiceret 10/01-2018 20:04 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.