Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
10 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Hej dagbog, - Han har sgu lært, at han bare skal holde mund overfor mig. Desvære minder han mig stadig om det endnu, blot ved at jeg ser ham.

Jeg fik så hjulpet en dreng med en engelsk tekst han ikke kunne få åbnet, fordi den var zippet. Nogle lærere med at finde ud af et optage program til chromebooken. Ved døren på vej hjem var der et par små børn, der genkendte mig, og ville snakke med mig..jeg snakkede lidt med dem, men jeg havde desværre ikke så lang tid, jeg skulle nå min bus..men nåede da lige at få nogle ord vekslet med dem.

Ved stoppestedet stod en af rengørings damerne der arbejder på skolen, hun kunne ikke forstå, hvorfor hendes internet ikke virkede på hendes telefon..yep, - den fiksede jeg så lige for hende. så snakkede hun om, at hun ville lære bedre dansk, fordi hun mente at hendes udtale ikke var så god. Det er den heller ikke, - jeg har engang imellem svært ved at forstå hende, det giver ikke altid de bedste samtaler, fordi jeg tit ikke forstår hvad hun siger..så derfor bare siger "ja, ok" osv..men tænker at så længe hun snakker, så får hun da noget ud af det..nå men jeg anbefalede en app til hendes iphone, som hun kunne starte med, "duolingo" - hun skrev den ned, og kiggede på den i bussen.

hun så selvfølgelig at jeg tog mig til hjertet, fordi det gjorde ondt da jeg gik mod bussen..hun mente at jeg skulle gøre noget ved det.

i bussen snakkede hun med en af de andre rengørings damer, som jeg også støder på engang imellem, og snakker med..ikke at jeg forstår hende..men jeg forstod, at de snakkede om mig, og kiggede på mig..imens de sagde at jeg var klog.

well, what good is it, to be smart..if your dying due to sadness..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Weekend er publiceret 19/01-2018 22:07 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.