Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
2 år siden
Uafsluttet tekst - proble...
Kianna Kitte...
1 år, 1 måned siden
Svampe.
Ruth Christe...
2 år siden
dating.
Ruth Christe...
2 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
6 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
3 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
5 år siden
Så bliver der ellers sat gang i arbejdet med mine tre Napoli-noveller. Jeg har sendt dem afsted til min tidligere lærer, som har lovet at kigge på dem for mig, jeg har søgt betalæsere i betalæser-gruppen på Facebook og håber på en god fangst i det forum og selvfølgeligt har jeg selv brugt de sidste par dage på at læse og genlæse, rette til, trække fra, se sammenhænge osv. Jeg er virkelig glad for de her tre historier, så jeg håber på en god medfart, jeg håber nogen vil forstå pointen, se det bedste i dem og få kun det bedste frem.

Nu sidder jeg dog her og føler mig rastløs, for opgaven er ikke løst, men jeg ved ikke hvad jeg ellers skal gå i gang med. Mens jeg venter. Har lyst til at dele den sidste af historierne her på Fyldepennen, men det går ikke, hvis mit mål er udgivelse senere. Eller... Det ved jeg ikke. Måske burde jeg spørge min medforfatter om hun ville have et problem med det?

Når alt kommer alt, er der stadig lang vej at gå for denne novelle, inden den er færdig. Et lille kig med mulighed for tilbagemelding ville måske gøre både den og mig godt.

Nu ser vi.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et heldagsarbejde er publiceret 20/02-2018 13:36 af Syrene Hvid.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.