Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

5 måneder, 24 dage siden
En anden historie
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg fortalte en lidt anden historie idag. De spurgte mig hvordan min fødselsdag havde været, så fortalte jeg dem om, hvordan jeg vågnede til lyden af råben fra nabomanden. Jeg fortalte dem næsten alt som jeg har fortalt det her..jeg vinklede den bare på en anden måde, så jeg ikke lød s
5 måneder, 24 dage siden
5 måneder, 25 dage siden
Guldbryllup
Hanna Fink (Fink)
Min mand og jeg har guldbryllup til sommer, nærmere mere præcis den 12 juli. · Så kan jeg sidde her og tænke hvor blev de år lige af, men der er gået mange skridt, tænkt mange tanker, sagt mange ord, elsket endnu en gang, bekymret sig, grinet, holdt af og holdt ud. · Relationer i de år, været vidner til
5 måneder, 25 dage siden
5 måneder, 27 dage siden
Nabo strid
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg vågnede ved, at der blev råbt højt inde fra naboen. Det lød som om manden slog kvinden, og at hun gemte sig bag en dør. Han råbte at hun skulle komme ud, mange af de ting jeg forstår ved situationen har jeg af hvad råbene indikerede. Det lød som en rigtig dårlig situation, og mande
5 måneder, 27 dage siden
5 måneder, 27 dage siden
Ud Med Det gamle
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg fik ikke sovet så meget i nat, da jeg var nød til at fixe min computer. I et forsøg på, at sikre mig, at der ikke var rester af malware på computeren. · Så var der en knægt der kom ind til mig, som jeg fik snakket lidt med. Han var lidt nede over, at forældrene havde meldt ham til m
5 måneder, 27 dage siden
5 måneder, 27 dage siden
På vej i bad
Turid Nielsen (Tasma)
Om jeg vil være ved det eller ej, så har høringen tæret på kræfterne. Det er efterhånden 14 dage siden jeg sendte div. papir afsted. Ventetiden er altid lang når man venter på et afgørende svar, men der er ikke andet at gøre. Talte med Futte for ikke så lang tid siden. Grundet sukkersyge har han fåe
5 måneder, 27 dage siden
5 måneder, 28 dage siden
Førtidspensionist VS Samfundet VS J...
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg er kommet ind i en diskussion med M, om hvorvidt jeg "arbejder." Jeg er jo som nævnt før førtidspensionist, men jeg har ting kørende på sidelinien, som han kvalificerer som jobs: forfatter og hundesitter. Hans begrundelser: · "Vi kan sige det sådan her, når du afleverer Spooky på et
5 måneder, 28 dage siden

Nytilkomne dagbøger


Populære dagbøger

8 dage siden
Drømme
Simone Reinholdt Nielsen (Simoneakipa)
Jeg har efter min psykose sidste sommer været i behandling i et lille årstid nu og jeg har det i dag så godt at jeg er begyndt at spekulere igen på om... [...]
8 dage siden
8 dage siden
Intet andet end arvæv her - brev ti...
Casper Gyrup Wiedenbein (Cranker)
Den er virkelig ikke god I knolden i nat Alex.. ved ikke j hvem fanden jeg kan snakke bare LIDT med om det her.. Undskyld, du har ikke bedt om at høre... [...]
8 dage siden
8 dage siden
Det lykkes
Turid Nielsen (Tasma)
Og så helt uden stige og grensaks. · Det er ved at være 3 uger siden at vi hentede lille Emma. Selv om Claus var i tvivl om at det var for tidlig for ha... [...]
8 dage siden
2 dage, 15 timer siden
It ain't 'till the fat lady sings
Dus
I sensommeren 2017 - få måneder efter min far døde -tog min mor og jeg til Prag. En tur hun skulle have haft med min far. Nu blev det så med mig isted... [...]
2 dage, 15 timer siden
3 dage siden
Fra jam til pølsefest
Martin Michael Jakobsen (Marver)
Jeg har hos de lokale søgt om sponsorat til en grillfest som jeg /vi afholder den 25/8 da det er den sidste officielle Søndagsjam. 13 stk jam blev det... [...]
3 dage siden
22 timer siden
Brev til dig i himlen 17
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min kære · Jeg vil lige fortælle dig hvad jeg oplevede for et par uger siden ude ved din grav der var jeg helt sikker på at du sommetider kommer og ... [...]
22 timer siden