Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

5 måneder, 16 dage siden
Længe siden.
Ann R. Sørensen (Savanti)
Kære venner . Længe siden sidst jeg har skrevet dagbog. Nu er det på tide for nu er der i det mindste sket noget. · I næste uge skal jeg holde kunst udstilling i Horsens . · Ved interesse , ydeligere info om tid og sted. · Jeg har vundet et maleri på facebook vinder aldrig ellers så er ret glad . Også Ove
5 måneder, 16 dage siden
5 måneder, 16 dage siden
Mandagstanker
Adam Blistiat (Ungdommens_alter)
Vigtigheden af at føle sig vigtig er enorm vigtig. I dag har jeg gjort mig en tanke som blev til en refleksion som blev til en association om kapitalisme og hvordan fx Lidl er en følelseskold og kynisk virksomhed. Ekspedient sagde god dag, men havde ikke lyst til at svare fordi jeg havde høretlf på
5 måneder, 16 dage siden
5 måneder, 16 dage siden
Ingen tro
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - flere har indrømmet, at de ikke havde troet at jeg kunne tabe mig de 75 kilo på et år. jeg fortalte det til min mor, hvortil hun sagde, at det var fordi de ikke kender mig. De kender ikke min vilje,.jeg gør alt hvad jeg vil, og er i fuld kontrol over mig selv..for det meste, - Ja, jeg
5 måneder, 16 dage siden
5 måneder, 17 dage siden
eksamen
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Det gik godt idag til elevernes eksamen. Ihvertfald ikke nogle nedbrud. Jeg tror, de fik gavn af de OCR scannede dokumenter de fik. Jeg har så også været ved at skrive på en tale de sidste par dage. En tale, jeg vil bruge til min youtube kanal. sidst fik jeg reddet en halv opgave. Jeg
5 måneder, 17 dage siden
5 måneder, 20 dage siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Michael Jakobsen (Marver)
Jeg stødte på en pædago på Facebook forleden og det fremkaldte en periode i mit liv med store valg og store følelser · Groft sagt · min vrede · var ved at ødelægge mit liv · som jeg for dagen havde lagt · Uden at vide det havde jeg følelsen af at jeg var blevet gjort fortræd · mit tilhørsforhold var svækket au
5 måneder, 20 dage siden
5 måneder, 21 dage siden
75 kilo smidt
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog,m- så nåede jeg at smide de 75 kilo. Det går fremad omend meget langsomt nu. Det gør så ikke noget, så længe det ikke går tilbage. Jeg ser nu ret fit ud..men jeg har også dyrket en del fitness i VR her i weekenden..lige nu står den på beatsaber..og køre melodien fra Mortal kombat - elsker
5 måneder, 21 dage siden
5 måneder, 22 dage siden
4 Maj.
N. Damgaard
Det er nu 74 år siden jeg oplevede det bedste jeg har oplevet. Alle vidste at krigen snart var ovre og at Nazisterne havde tabt. Vi var ved at forberede os på at krigen kunne komme til Danmark. Der var pakket en kuffert ,taske med det meste nødvendige hvis vi skulle flygte. Min far Knud Christensen,
5 måneder, 22 dage siden
5 måneder, 23 dage siden
Jeg finder en måde
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Så længe jeg lever, giver jeg ikke op. Jeg kan opgive mennesker, der er for onde..men jeg opgiver ikke en sag. Igår sagde jeg til min guild, at hvis de ville slå hinandens figur ihjel, i stedet for at nakke fælles fjenderne, - så ville jeg vente udenfor, til de kunne være seriøse. Sene
5 måneder, 23 dage siden
5 måneder, 25 dage siden
Nyt headset
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - en gammel lære der var på besøg kiggede noget efter mig..han kunne se forandringen på mig..de 74 kg der er forsvundet :) på vej mod de 75, Jeg har sat "Call me Devil" på..Lucifer musik. Jeg hjalp en anden idag, med at få sat en printer på..hun sagde, at jeg altid virkede så ydmyg,- det
5 måneder, 25 dage siden
5 måneder, 25 dage siden
Træk nu vejret forhelvede
Silke xxx
Jeg vågnede af mig selv idag. Det havde jeg brug for. Jeg sov ikke før klokken halv fire i nat. Jeg snakkede med en af mine veninder i to timer over telefonen, inden jeg skulle sove. Det havde jeg virkelig brug for. Vi vendte de problemer vi har med nogle fyre lige nu. · Jeg har været oppe i en time
5 måneder, 25 dage siden
5 måneder, 27 dage siden
Poetry slam
Martin Michael Jakobsen (Marver)
Jeg gjorde det igen - stilte op for 3 gang 24/04 2019 på Sønderborg hus til poetry slam. · 1 er, at skrive en tekst men, at præsentere for et publikum på en scene er meget angstproverkerende for mig. · Min sejr ligger i det personlige. · Min stærke side er, at skabe og de svage er præsentation, der udadve
5 måneder, 27 dage siden
5 måneder, 27 dage siden
Ændring af mit setup
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg stod ved busstoppestedet og tænkte over, hvor meget jeg havde ændret mig de sidste par år. Fysisk har jeg smidt 74 kilo, men inden da..ændrede jeg mig mentalt på et punkt. Det kom med forståelsen af de mange logiske fejlslutninger. Jeg husker for år tilbage, hvordan jeg stadig var mo
5 måneder, 27 dage siden
5 måneder, 28 dage siden
Fremtiden
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg var nede for at se avengers filmen i biffen idag. Den var god, men som jeg sad der fik jeg en fremtids tanke..en af dem der bunder i logik, jeg så mig selv i fremtiden..døende, uden at være død. Jeg ved hvorfor tanken kom..min hals snurre sig sammen, og jeg har svært ved at tale me
5 måneder, 28 dage siden

Nytilkomne dagbøger

5 dage siden
gennemført
ordkløver6
så blev det hf dag "herlig fredag" tilbage blikket strækker sig til mandag , noget så kedeligt ,at det hele gik efter planen , det viser at forberedel... [...]
5 dage siden
1 dag, 3 timer siden
skuffet over skuffen
ordkløver6
min krydderi skuffe kunne ikke lukkes ordentlig , åbenbart fordi at et eller andet var faldet ned bagved , så den måtte ud , for at få rettet på skade... [...]
1 dag, 3 timer siden
8 dage siden
frit stillet
ordkløver6
med den lige overstået køkken vagt , er der kun de ugentlige rutiner at forholde sig til , og det er studiekredsen torsdag , det varme hjørne onsdag ,... [...]
8 dage siden
12 dage siden
Nu se dig selv !
Søren Sørensen
Jeg er lige vågnet, og har sundet mig over jeg på mirakelvis sneg mig ind i finalen og endte på en 2 plads i gårsdagens poetry-slam i Sønderborg. Jeg ... [...]
12 dage siden
10 dage siden
køkkenvagten
ordkløver6
tja , så er det dagen før, i går havde jeg gæster , det slæbte da nogen lunde af , jeg havde stegt et par kyllinger , da vi var fire , så kunne vi få ... [...]
10 dage siden
12 dage siden
navigerer
ordkløver6
jeg prøver mig frem , for at finde ud af hvordan siden virker , det første der lige lagde låg på begejstringen, er kravet om kommentarer til andres te... [...]
12 dage siden
3 dage siden
sundet mig lidt
ordkløver6
Oven på den mandag , hvor det slap ud , hvor service indstillet jeg er , så følte, at jeg var nødt til at tilbyde studiegruppen, de samme præmisser. .... [...]
3 dage siden
12 dage siden
navigerer
ordkløver6
jeg prøver mig frem , for at finde ud af hvordan siden virker , det første der lige lagde låg på begejstringen, er kravet om kommentarer til andres te... [...]
12 dage siden
4 timer, 3 minutter siden
venter på glassene
ordkløver6
efter at have bestilt glassene , på den tyske hjemmeside , havde jeg fortrydelse over ikke at have fulgt bedre med i tysktimerne , der tilbage i tress... [...]
4 timer, 3 minutter siden
12 dage siden
studiekredsmøde
ordkløver6
mødet vel overstået , ca. halvdelen manglede , det er nok efterårsferien der gør udslaget , jeg er stadig træt efter det middags møde , i søndags , nu... [...]
12 dage siden

Populære dagbøger

8 dage siden
Var ved lægen
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg var ved neurolog idag, - jeg har haft ondt i den ene armhule i snart et år nu. Desværre kunne lægen ikke sige så meget. Det var 2 un... [...]
8 dage siden
12 dage siden
studiekredsmøde
ordkløver6
mødet vel overstået , ca. halvdelen manglede , det er nok efterårsferien der gør udslaget , jeg er stadig træt efter det middags møde , i søndags , nu... [...]
12 dage siden
11 dage siden
Poetry Slan et skridt videre væk fr...
Martin Michael Jakobsen (Marver)
Pressemeddelelse · Resume af Poetry slam 10 okt på mejeriet Sønderborg · Måske ikke værd, at skrive om. · Allermest fordi det ikke kan beskrives og skal opl... [...]
11 dage siden
5 dage siden
A hva for noget
Turid Nielsen (Tasma)
Da jeg fredag i sidste uge tømte postkassen, var der et par breve - selvfølgelig rudekuverter- i blandt stakkevis af reklamer. Et af brevene som jeg i... [...]
5 dage siden
12 dage siden
Nu se dig selv !
Søren Sørensen
Jeg er lige vågnet, og har sundet mig over jeg på mirakelvis sneg mig ind i finalen og endte på en 2 plads i gårsdagens poetry-slam i Sønderborg. Jeg ... [...]
12 dage siden
6 dage siden
Fortiden er hård.
storm89
Når man sidder og tænker tilbage hvad der har været sket og de handlinger der har været hent. Både gode og mindre gode. Og man kan se tilbage på hvad ... [...]
6 dage siden