Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

5 måneder siden
ressourceforløb the end
Martin Michael Jakobsen (Marver)
Møde den 2509 ressourceforløb · Dette er ikke digt · Ej en historie · Men 80 min skreven stand · Af tanker der er friskbrygget men også nogle med mos på. · Jeg prøver, at være nøgtern. · Men uanset hvordan jeg vender og drejer det så er der 2 sider af mig og det menneske jeg prøver, at være i og lære om. · Jeg
5 måneder siden
5 måneder, 4 dage siden
Heroic nede
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg fik løftet et par øjenbryn idag. Du ved, jeg er ikke den stærkeste i guilden, men jeg er ham der laver mest skade på vores fjender. Det lykkes mig at solo cleare phase 3 af 4 på vores heroic sith..det gjorde at vi alle fik loot. Folk sagde " holy cow" da de så det jeg havde gjort..
5 måneder, 4 dage siden
5 måneder, 5 dage siden
Diskusion og Dating sted
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg hoppede på et nyt dating sted med et nyt billede..fik hurtigt 4 likes med mit nye billede. · Anyway..så har jeg gang i facebook debatterne igen..med hende jeg plejer at diskutere med. Hun lavde et post om, at hun håbede hende der ikke ville i moske med det tøj de har på der..at hun fi
5 måneder, 5 dage siden
5 måneder, 6 dage siden
Jeg er en idiot
Sofie Fahl
Klokken er tæt på sengetid. Jeg har haft så travlt hele dagen, at jeg ikke en gang kan huske hvad jeg har haft travlt med. I det mindste har jeg ikke tænkt på Ham - indtil nu selvfølgelig. · Han dumper altid ind i mine tanker når jeg har mindst brug for det. Det skulle ikke undre mig, hvis han gør det
5 måneder, 6 dage siden
5 måneder, 8 dage siden
Jeg ser alt
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - før jeg starter med at skrive min dagbog, - sætter jeg lige "the rasmus" på med "in the shadows" Alle mine Guild planer er stadig lykkes, - jeg er på toppen, efter jeg droppede wow..efter et nærmest planlagt skænderi med en pige, - jeg vidste hvad hun var ude på - folk er så dårlig til
5 måneder, 8 dage siden
5 måneder, 15 dage siden
Mit liv er en dårlig b-film...
Tantelillas adhd-dagbog
Inge Holm (psykologen, som Manden går i tilknytningsterapi hos) har diagnosticeret ham med arbejdsnarkomani. Jeg vidste det jo egentlig godt, men når der så er en professionel der pludselig sætter nogle ord på (som Manden faktisk også tager alvorligt) så sker der noget. Det har væltet mig en smule,
5 måneder, 15 dage siden
5 måneder, 16 dage siden
Eftertanker
Hanna Fink (Fink)
Efteråret har indfundet sig, og i en stille time i stilhed, efterrationalisering af sommerens begivenheder. · Guldbryllup som var en særlig begivenhed, som huskes med glæde, dog forinden fik vores svigersøn på 55 år en blodprop i hjernestammen, der fik vi nok en forskrækkelse, og deres lille familie k
5 måneder, 16 dage siden
5 måneder, 17 dage siden
Jeg blev guild master
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog,mmin guild i star was, var ved at dø ganske stille..så jeg forsøgte at få et såkaldt merger i stand, hvor 2 guilds i samme situation slår sig sammen. En 3 part inviterede mig til samtale, og efter få dage havde de fundet en anden guild, der stod i samme situation. Hvad de ikke vidste er,
5 måneder, 17 dage siden
5 måneder, 17 dage siden
Gejsten til at leve
Amalie S. Hjarsen (Malle2684)
Kære dagbog · Jeg føler der sker meget i mit liv for tiden og så alligevel sker der ikke en skid.. · For hver dag der går, bliver jeg ældre og har muligheden for at skabe det liv jeg gerne vil have. · Verden er fyldt med oplevelser, muligheder og mennesker så forskellige som nat og dag. · Jeg har drømme, ø
5 måneder, 17 dage siden
5 måneder, 20 dage siden
Roman, og ubetænksomhed.
Mette Boe Christensen (MollyTrine)
I næste uge fortsætter mit roman manuskript hos grafikeren, jeg er meget spændt på, hvordan de vil sætte det op til bogform, og på at vælge omslaget til forsiden. Samtidig er jeg glad og forventningsfuld, som jeg ikke har været i mange år. Nu håber jeg bare, mine følelser holder til det. · Men i går v
5 måneder, 20 dage siden
5 måneder, 22 dage siden
God fornemmelse
Turid Nielsen (Tasma)
Jeg deltog i det fantastiske arrangement International Overdosisdag på forsorgshjemet. Det var en dyb, stærk og en medrivende oplevelse. Der var livshistorier om misbrug og det som værende pårørende. Der stod sko i en kreds for at symbolisere dem som vi har mistet. Deriblandt kunne man stille en pos
5 måneder, 22 dage siden
5 måneder, 25 dage siden
1 ex er det værste, men 3 er det sæ...
Martin Michael Jakobsen (Marver)
Hele min dag har været som en drøm, et Deja Vu, back Flash, en film, et eventyr. · Det startede meget tidligt i morges, · Efter en omgang langtidsstegning · da jeg vågnede for sidste gang. · . · I fjernsynet var der Bryggeren så var jeg tilbage hos Carlsberg som ølkuske · Jeg nåede så tilbage til tresserne, da
5 måneder, 25 dage siden
5 måneder, 25 dage siden
3108 2019 kom pas passer & kompas
Martin Michael Jakobsen (Marver)
Kom pas · Jeg har hørt, at der ligger en kro på et hjørne i hertugbyen Augustenborg med en rar kromutter og far. · Så det var mit mål, men inden havde jeg en aftale på Højvang som lå et helt andetsteds end hvor jeg ledte. · På vej til Augustenborg ville jeg hilse på min ledsager og fødselsdagsbarnet som
5 måneder, 25 dage siden
5 måneder, 26 dage siden
ny film
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg kom ind i det film rum, som jeg var blevet inviteret ind i..jeg ved ikke hvordan og hvorledes, men manden havde sat en så ny film over, at den ikke var udkommet i danmark endnu..jeg ved ikke hvordan han kunne det, den udkommer først i slutningen af næste måned? det var ikke nogen s
5 måneder, 26 dage siden
5 måneder, 27 dage siden
klassefest
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg er ved at køre alt igennem i mit hoved, omkring hvad folk kan sige til en evt klassefest. Jeg overvejer at tage med, - jeg kommer selvfølgelig ikke uden, at ha kørt så mange som mulige kommentarer igennem mit hoved, og bearbejdet dem..så jeg er klar med en skarp bemærkning til det.
5 måneder, 27 dage siden

Nytilkomne dagbøger

25 dage siden
Tirsdag. Den langsomste dag i unive...
Alexander Bang (Doctor Zoltron)
Møder ind på job og er lidt uklar på hvad jeg skal lave i dag. Starter med et morgenmøde efterfulgt af et kort projektmøde over mobilen om en prototyp... [...]
25 dage siden
26 dage siden
Mandag morgen + det løse
Alexander Bang (Doctor Zoltron)
Jovist, jeg vågnede da ca kl.05:33. Ikke med min gode vilje dog. Jeg er bestemt ikke morgen menneske, faktisk anbefaler jeg absolut stilhed og ingen t... [...]
26 dage siden
21 dage siden
Fødelsdag
Alexander Bang (Doctor Zoltron)
Den 1/2-79 blev jeg født. Det er 41år siden i dag. Jeg holder ikke fødselsdag. Som i slet ikke. Jeg gør det alligevel, kun for mine børns skyld, for d... [...]
21 dage siden
4 dage siden
En hverdag i brænd
Johannekjeldbjerg
Mit liv har det med noglegange at stå stille. Ikke sådan helt stille, fordi jeg har det med at ville alting på samme tid. Men jeg mener stille på en T... [...]
4 dage siden
15 dage siden
Slutning inden det ender... Eller n...
Alexander Bang (Doctor Zoltron)
Hold da op en hektisk uge. Jeg er jo nærmest mentalt forpustet, nu da jeg skriver dette. Siden jeg mødte på arbejde i mandags har der været fart over ... [...]
15 dage siden
27 dage siden
Ugens slutning.
Alexander Bang (Doctor Zoltron)
Nu er det blevet søndag aften og en udefinerbar følelse af træthed hænger i kroppen. Jeg synes ikke at jeg burde være træt, for så meget har jeg helle... [...]
27 dage siden

Populære dagbøger

3 dage siden
Ung
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, endnu en alt for ung pige begyndte at skrive til mig. Jeg har ikke nogen interesse i dem, - de viser sig altid som værende umodne, også se... [...]
3 dage siden
10 dage siden
Hvis jeg elskede nok
Peter
Hvis jeg elskede nok, kunne jeg leve i dit tempo. · Jeg er bare ikke god til det, du bliver så hurtig træt. så jeg bevæger mig alene ud, afsted på hurti... [...]
10 dage siden
7 dage siden
Storm igen.
Mette Boe Christensen (MollyTrine)
Sidste søndag var det orkan her hos mig. Jeg kan altid høre, det er storm, når spjældet ind til skorstenen klaprer, og senere sagde de det da også i T... [...]
7 dage siden
10 dage siden
Dejligt vejr idag .
Ann R. Sørensen (Savanti)
Dejligt vejr her til morgen. Nu tror jeg på sommeren er på vej:). Kan råde dem der har tiden til at give sig selv lov til at nyde solen når den atter ... [...]
10 dage siden
4 dage siden
En hverdag i brænd
Johannekjeldbjerg
Mit liv har det med noglegange at stå stille. Ikke sådan helt stille, fordi jeg har det med at ville alting på samme tid. Men jeg mener stille på en T... [...]
4 dage siden