Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

18 dage siden
Fået anbefalet nye bøger.
Jacob Patrick Poulsen
Jeg har netop skrevet sammen med en af mine gamle lærere jeg havde dengang hvor jeg var 14-15 år gammel. Dengang gik jeg på efterskole og jeg har altid set op til hende og vi har skrevet sammen med jævne mellemrum siden dengang for, at høre hvordan det går i vores liv. Jeg spurgte hende også efter o
18 dage siden
18 dage siden
Morgendagens begivenheder. :)
Jacob Patrick Poulsen
I morgen skal jeg på arbejde fra om morgenen af og jeg skal gå fra arbejde klokken 13:00, fordi jeg skal snakke med min kontaktperson. Det ser jeg meget frem til. Så skal vi vende de aktuelle ting i mit liv; mit aktuelle og meget spændende sommerjob samt den kommende studiestart på Administrationsba
18 dage siden
18 dage siden
Taget hul på den sidste måned på mi...
Jacob Patrick Poulsen
I dag har jeg taget hul på den sidste måned af mit sommerjob. Med en chef og de samarbejdspartnere jeg har haft indtil nu, så tegner August til at blive en fremragende måned og så glæder jeg mig til, at begynde med Administrationsbachelor studiet bagefter. :)
18 dage siden
18 dage siden
Kommet hjem fra arbejde. :)
Jacob Patrick Poulsen
Så er jeg lige kommet hjem fra mit sommerjob. I morgen bliver min dag på arbejde kort fordi jeg skal snakke med min kontaktperson. Dagen på arbejde bliver kort, fordi min arbejdsplads ligger inde i centrum af Aalborg og det sted jeg skal snakke med min kontaktperson ligger ude i Aalborg Øst, hvor je
18 dage siden
18 dage siden
40.5 kilo
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog ja de 40.5 kilo er nu smidt..man kan tydelig se det på mit nye billede..som jeg ikke har på her. · Engang imellem bliver jeg spurgt om, hvordan man gør..ikke at jeg er færdig med at smide kilo endnu. Jeg mangler stadig at lægge mindst 30 kilo. · Som jeg ser det, skal man ikke følge andres s
18 dage siden
19 dage siden
På torsdag. :)
Jacob Patrick Poulsen
På torsdag skal jeg snakke med en kontaktperson jeg har om eftermiddagen efter jeg har været på arbejde. Det ser jeg frem til og jeg ved også, at jeg igennem en lang periode har været på den rette vej. Nu hvor jeg har mit sommerjob og ved, at jeg skal starte på Administrationsbacheloren til septembe
19 dage siden
19 dage siden
Køb af skoleartikler.
Jacob Patrick Poulsen
Så er jeg allerede begyndt at planlægge tingene til mit kommende studie (Administrationsbacheloren på UCN). Så i dag var jeg i Bog og Idé og købe blyanter, kuglepenne og også et nyt pennalhus. Så nu skal jeg bare have styr på de allersidste småting til, at jeg kan starte på Administrationsbacheloren
19 dage siden
19 dage siden
Selvtillidsboost. :)
Jacob Patrick Poulsen
Jeg får meget ros af min chef og ham jeg hjælper med at lave hans hjemmeside og få den mere op og køre. Det er jeg meget glad for. Fordi ikke alene er det job jeg har henover sommeren en god forberedelse til Administrationsbachelor-uddannelsen jeg skal begynde på den 3. september. Men det, at få ros
19 dage siden
19 dage siden
Lånt en bog med hjem fra arbejde.
Jacob Patrick Poulsen
Så har jeg i dag fået lånt en bog med mig hjem fra min chef på mit arbejde. Det er en bog han har anbefalet mig, at læse da det giver et bedre indblik i hvad et konsulentfirma. Hvad det kræver, at drive en privatvirksomhed samt at være i ansat i de offentlige. Den hedder "Strategi i virksomheder". S
19 dage siden
20 dage siden
Tæt på 40 kilo
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg er tæt på at ha smidt de 40 kilo. Håber jeg når dertil engang imorgen. · Mit hoved er dog gået igang med sætnings calibrering. Hvorfor? Fordi min nye kæreste vil have mig med et par steder, hvor der findes nogle folk, som tror de kan fortælle folk noget. Det er en dårlig ide at prøve
20 dage siden
20 dage siden
Planlægning til Administrationsbach...
Jacob Patrick Poulsen
Så er jeg allerede begyndt at planlægge min studiestart om lidt over en måned (den 3. september starter jeg på Administrationsbacheloren på UCN, her i Aalborg hvor jeg også bor). Så jeg skal i morgen købe et penalhus og så får jeg også den første af de mange bøger jeg skal bruge på det kommende 1.se
20 dage siden
20 dage siden
Dagens begivenheder. :)
Jacob Patrick Poulsen
Så har jeg været en halv time tidligere oppe i dag end hvad jeg plejer. Jeg plejer normalt at stå op klokken 7.45 for at skulle på arbejde, men i dag var jeg oppe klokken 7:00. Inden jeg skulle møde ind på arbejde har jeg nemlig været til et møde, hvor jeg skulle vende nogle forskellige nyheder samm
20 dage siden
21 dage siden
Et program jeg har set inde på Netf...
Jacob Patrick Poulsen
Har i dag set et program der hedder "Project Runway" og der har jeg set en del afsnit af det inde på Netflix. Jeg så det også i TV for nogle år siden og det kører stadigvæk med nye sæsoner i fjernsynet på en af de mange TV3-kanaler. Jeg går personligt ikke selv op i tøj-mode. Men jeg synes det er sp
21 dage siden
21 dage siden
En let brise. :)
Jacob Patrick Poulsen
Har haft åbent for min fordør og mine vinduer i min lejlighed igennem hele dagen. Det bedste ved at bo i den lejlighedsbygning, som jeg bor i. Er at det ikke er inde i en opgang, men at min fordør kan åbnes og at luften og vinden udefra, bare kan strømme igennem lejligheden, når jeg åbner for min fo
21 dage siden
21 dage siden
Næste uges begivenheder. :)
Jacob Patrick Poulsen
I næste uge kommer det til at stå på mit sommerjob. Jeg arbejder fra klokken 9:00-15:00 (nogle gange lidt fra eller til, da det kommer an på hvor mange opgaver jeg skal lave). Ellers så skal jeg i morgen tidlig klokken 8.00 snakke med min mentor, før jeg skal på arbejde. Jeg skal også mødes med en k
21 dage siden

Nytilkomne dagbøger

17 dage siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
Kære dagbog · Sådan begyndte min rejse: · Jeg var på vej på ferie, jeg skulle til Washington DC. Turen her ned var fantastisk, og her er fantastisk. · Jeg b... [...]
17 dage siden

Populære dagbøger

12 dage siden
Planer for i morgen. :)
Jacob Patrick Poulsen
Så i morgen bliver en lidt travl dag. Først og fremmest så har jeg et sommerjob jeg passer i hverdagene, hvor jeg arbejder hos et konsulentfirma der h... [...]
12 dage siden
4 dage siden
Alene
krebsen81
37 år, 3 år til jeg er 40, mor til 3, single 4,5 år. Jeg er alene, alene om morgenen når børnene skal op, have morgenmad, i tøjet og sendes afsted til... [...]
4 dage siden
12 dage siden
41 kilo
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg køre stadig på med mit vægttab, jeg har en satans vilje, noget folk er ved at opdage omkring. Folk kan se, at der er forsvundet en d... [...]
12 dage siden
11 dage siden
Kære gamle Fyldepen :)
Inge Minat (minat)
Hold nu op, hvor er det længe siden, jeg har været herinde, alt for længe. Der blev lavet så meget om at jeg ikke rigtig kunne følge med, det er nok e... [...]
11 dage siden
4 dage siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (Kajaki)
Jeg har søgt ind på et skrivekursus, som forlaget Gladiator afholder. Jeg har lidt blandede føelser omkring det.Jeg er bange for et afslag, og for at ... [...]
4 dage siden
6 dage siden
når jeg bliver gamle
jebomik
når jeg bliver gamle synger Peter ag, men jeg havde ikke troede at jeg skulle blive gamle, men nu er det sket. · jeg var nemlig til koncert i weekenden,... [...]
6 dage siden
8 dage siden
Gerd
Peter
Så sidder jeg her igen i natten, længe siden jeg sidst har siddet uden at kunne sove. · Gerd min kærestes kusine, jeg har ført dem sammen de var meget t... [...]
8 dage siden
5 dage siden
Den dag hun opgav kærligheden.
karlaskvadrater
De sagde hun var smuk. De sagde hun var sød og det var alt sammen meget godt. Men kærligheden kunne hun ikke finde. Igen og igen blev hun gjort forker... [...]
5 dage siden
11 dage siden
Mit elskede barnebarn.
Charlotte Hope
Et par store brune øjne, som nysgerrigt følger med i alt. Et dejligt sortbrunt hår og et smil, der smelter mit hjerte. Ja, hvem andre kan det være end... [...]
11 dage siden