Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

2 måneder, 3 dage siden
Musik
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Der er en super elev, der spiller musik, som fandt min sang. Han skrev så til mig, om han måtte prøve at lave en fed melodi til sangen. Ja da, - jeg møder sjældent så super seje elever som ham. Hvis det lykkes for ham, kunne jeg godt tænke mig, om jeg kunne få lydsporet tilbage, og lav
2 måneder, 3 dage siden
2 måneder, 5 dage siden
Lurch
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Lurch kørte bussen idag. Og No friends deo manden sad på forreste sæde. han er både med afsted og med hjem..fy for pyfor..ubehagelig. Selv er pedellen for sjov begyndt at kalde mig for Elvis, - jeg ved ikke hvorfor, - jeg spurgte ham, og han sagde at jeg lignede en Elvis..og..Jørgen le
2 måneder, 5 dage siden
2 måneder, 6 dage siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jensen (Lyvnz)
Hvert ord analyseres med ligegyldighed i endnu et plat digt. Pokkers er hjertet uden glød og satan er sindet uden sjæl.. Eventyret gør mig ufattelig svimmel og jeg får lyst til at skærer i mig selv. En afhængighed af pis og lort skrevet om og om igen af mennesker som lever i pis og lort. Du er sinde
2 måneder, 6 dage siden
2 måneder, 6 dage siden
Blå bog og
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, ok..så idag snakkede hun igen med hende den anden rengørings dame, hvordan jeg var single og ikke troende. Da jeg sad i bussen kunne jeg høre hende sige til hende den anden, at hun kendte en der var gift med en dansker. Hun virker ret kirsten giftekniv agtig, men det kommer der nu ikke n
2 måneder, 6 dage siden
2 måneder, 7 dage siden
Mine egne veje
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - meh, brugte tid på at prøve at melde mig ud af en gruppe, en anden havde meldt mig ind i. Hader det. Jeg har allerede en sag jeg kæmper for, og er ingen interesse i andre sager. Jeg er anti religiøs, anti feminist, jeg er anti venstre og anti højre, og ikke mindst anti midte. jeg er de
2 måneder, 7 dage siden
2 måneder, 8 dage siden
Chili og Joke
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg tog et par af mine hjemmedyrkede chilier med, til hende fra tailand. Hun kan godt lide stærk mad, så ja..jeg tog et som sagt et par stykker med. Nå men så tænkte jeg på en joke, jeg vil bruge imorgen. Hun tror jo på spøgelser..så vil jeg sige, at jeg høre, at de godt kan lugte lidt..
2 måneder, 8 dage siden
2 måneder, 11 dage siden
Min sorte tvilling.
Mette Boe Christensen (MollyTrine)
Min roman "Min sorte tvilling" blev udgivet d. 9/12-19, og for nogle dage siden fik jeg en lektørudtalelse fra DBC. Jeg blev glædeligt overrasket, for jeg havde nok ikke regnet med at få en lektørudtalelse, - så det varmede. Jeg har heller ikke fortrudt noget, og det er jeg også glad for. Det var næ
2 måneder, 11 dage siden
2 måneder, 11 dage siden
Tale fra Anomiel
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - i have soo many names...men idag, var jeg nød til at fyre et par taler af, -. det kan godt være de ikke hjælper noget, - men for fanden, hvor må dem jeg har snakket med, føle sig som nogle nar hoveder..måske har de ligefrem en besk smag i munden..men det er nok for meget at ønske sig.
2 måneder, 11 dage siden
2 måneder, 12 dage siden
så træt
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - idag snakkede med med hende fra tailand, hende der tror på spøgelser..som gerne kommer ned for at snakke med mig. Jeg havde googlet et par ord på thai, så jeg kunne sige et par få ord der...du ved, hej og at jeg ikke forstår thai ;) hehe..hun taler dansk, men er ikke så god til det.. S
2 måneder, 12 dage siden
2 måneder, 13 dage siden
Nyt år
Martin Michael Jakobsen (Marver)
Gassen er gået af ballonen eller kald det skriveblokering. · Jeg føler ikke selv det er således men nok mere at inspirationen ikke er så stor og at overskudet ikke er der ot. · For siden sommerens succes søndags Jam har jeg opstartet et nyt projekt som hedder · "Marver power sofa jam" · Som er at jeg spi
2 måneder, 13 dage siden
2 måneder, 13 dage siden
Xhristmas fxxx special
Martin Michael Jakobsen (Marver)
1. December 2019 · Søndagsjam · Hip Hop / Techno · Xhristmas fxxx special · Skuret kl. 13 - 17 · Jeg elsker musik og techno og hip hop er nok de genre jeg mindst beskæftiger mig med. · Arrangementet var vellykket hvis man ser bort fra børnesygedom (småfejl i organiseringen)? · Der var både dj der mixede og r
2 måneder, 13 dage siden
2 måneder, 13 dage siden
få lys
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg er så træt, - selv med alle de ord jeg får hver dag. En siger altid "af hjertet tak" når jeg hjælper hende..som om de forstærker noget, eller jeg har brug for flere ord i mit liv. Min mor sagde igår, at det var som om, at det havde virket på hendes nakke, at jeg havde masseret hend
2 måneder, 13 dage siden
2 måneder, 15 dage siden
Sådan er livet.
Kenny Raun (thejester)
Jeg er stadig super træt, og uden håb for livet. Jeg bevæger mig fremad uanset hvad, fordi jeg er mig. Jeg har sparket folk ud af min guild, og fået nye folk...hårdt og brutalt, - ingen nåde. Hey they made me, - they woke me up. Jeg snakkede med en idag, som stammede helt vildt. Jeg har aldrig snakk
2 måneder, 15 dage siden
2 måneder, 16 dage siden
Det nye år. 2020.
Ann R. Sørensen (Savanti)
Så sker det. Det jeg havde lovet mig selv. · En ny kunst udstilling kommer op i formiddag , og den kan ses på Uldum bibliotek. Malerierne kan selvfølgelig købes :). Det er klart. · Min digtsamling kan også købes. Mit visit kort er der også, så hvis du ser min kunst og er interesseret, så henvender du di
2 måneder, 16 dage siden
2 måneder, 17 dage siden
Når du føler dig som en prinsesse o...
Simone Reinholdt Nielsen (Simoneakipa)
Når du føler dig som en prinsesse ude på dansegulvet og der så kommer en fyr hen og spørger dig om du ikke har lyst til en trekant med ham og hans ven... -.- · Du bliver først pisse irriteret over dette grænseoverskridende tilbud, men tænker dig så om: · "Why not..." · ___ · Du venter spændt på at ham d
2 måneder, 17 dage siden

Nytilkomne dagbøger


Populære dagbøger

12 dage siden
Isolation
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg sidder hjemme idag, og arbejder ud fra min computer. Jeg vidste det ville blive slemt, - læser man om Italien, så vil man se hvor sl... [...]
12 dage siden
11 dage siden
Online-læring og døde bedsteforældr...
Sophie Hatter (Femininum)
Engang imellem lægger jeg vejen forbi, og ser mig lidt omkring på den "gode gamle kending". · Den følger med tiden og virker dog alligevel som om den er... [...]
11 dage siden
12 dage siden
Epidemien er sået i det danske samf...
Daniel Nielsen (Daniel-00)
Det har vært en meget mærkelig dag i dag på jobbet. · Eleven som jeg skulle lære op. Kom ikke i dag. Det fik jeg at vide af chefen. Chefen ville ikke ha... [...]
12 dage siden
4 dage siden
Tankemylder og afledning
Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14)
Jeg sidder her sat godt til rette med mit eget selskab, mens jeg beskuer verden uden for min rude. Når jeg kigger ud af mit vindue ser alt helt normal... [...]
4 dage siden