Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

1 måned, 23 dage siden
Venter
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg har ventet med at sætte gang i min debat kanal. Jeg har nok brug for sommeren til at få den startet. Jeg skal huske at lægge dagens video på min spille kanal. Jeg har sat melodien "light 'Em up" over, med Fall Boy. Men du ved, lige når du tror der ikke sker noget, så sker det ;) Je
1 måned, 23 dage siden
1 måned, 24 dage siden
Lille pige
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, en lille pige kom ind til mig idag, hun græd lidt, ikke stod hulkende, men jeg kunne se, at hun havde vand i øjnene. Hun havde vist tabt sin chromebook, måske..jeg ved det ikke helt, men jeg ved, at hun havde fået at vide, at hun skulle passe på, og ikke lade det ske igen. Jeg kiggede på
1 måned, 24 dage siden
1 måned, 24 dage siden
Sommerhuset
Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen)
Vi spiser jordbær med fløde og knepper henover stuebordet i lys bøg. Om morgenen cykler vi på stranden og knepper i saltvandet. Knepper som var det den sidste gang. Måske fordi vi begge ved, at forelskelsen forsvinder sammen med de lyser sommeraftener. Og alle de Blå Kings, som jeg kun ryger fordi h
1 måned, 24 dage siden
1 måned, 25 dage siden
København
Adam Blistiat (Ungdommens_alter)
København. Din svimlende storhed har ført store mennesker i forfald. Din flyvske og forførende facon forfører mine lyster. Du fylder mig med kemikalier. En torsdag aften. Du befaler mine lysters dybeste begær, men bedrager min fornuft gang på gang. · Kigger ud over discokuglens skær og ser kun flydend
1 måned, 25 dage siden
1 måned, 26 dage siden
Travlt
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg fik lidt travlt idag, og jeg får det også imorgen. Printerne var kommet, og blev sat op, også fik jeg travlt med at hjælpe folk til, at kunne finde ud af at skrive ud. Imorgen kommer min hjælper, hun hader printere siger hun, men det skal nu nok gå. Jeg snakker godt med begge mine
1 måned, 26 dage siden
1 måned, 26 dage siden
Hellerup
Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen)
Og du og din angst bor i Hellerup. Hvor I drikker cognac og tager snus. Alene. Indtil jeg kommer forbi. Med alle mine skyggesider. Som I endnu ikke kender til. Fordi jeg altid spreder mine ben, før jeg spreder min sjæl. Og vi deler den der gode vin, som I har gemt til en helt særlig lejlighed. For n
1 måned, 26 dage siden
1 måned, 27 dage siden
Svenskeren
Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen)
Den sommer ryger vi fede og danser på tagene. Nogle gange er jeg så skæv, at jeg glemmer mine sko. Flere gange spankulerer jeg gennem dagen på bare fødder. Der er kun os to og København. Og han er så smuk. Og vi griner. Så meget at jeg glemmer at tage på arbejde. Fordi alting er ligegyldigt. Når jeg
1 måned, 27 dage siden
1 måned, 28 dage siden
Jeg er blevet vegetar...
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Ja. Det kommer nok som en overraskelse, men jeg har sagt farvel til kød i denne måned og for fremtiden. Dette er måske et chok for nogle, fordi jeg ofte har talt om, hvor meget jeg elsker kød. Det er stadig tilfældet. Jeg har ikke noget problem med at spise kød eller andre mennesker, d
1 måned, 28 dage siden
1 måned, 28 dage siden
forfatter navn
Jesper Bpmberg Mikkelsen (jebomik)
så har jeg efter et lidt for lang tilløb lagt et en billet en på et forfatter navn så nu må vi ser om om jeg flyvefærdig eller jeg styrter ned med ordentlig brav men hvis jeg skal gå ned så kan vi lige så godt gøre med stil · det kan som ordblind være en af de mest grænseoverskridende handlinger man k
1 måned, 28 dage siden
1 måned, 28 dage siden
Det gode sted
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - ellers the good place season 3, - jeg kan se, at den skulle være udkommet nu på den engelske netflix. Jeg har været igang med at se så meget på netflix, og brugte min ferie uge til at se løs af et par andre serier. mm, kan jeg mon stadig få gang i nogle popkorn. Jeg vil jo ikke begynde
1 måned, 28 dage siden
1 måned, 28 dage siden
Som det er
Kenny Raun (thejester)
Hej Dagbog, - Jeg har en lille pause lige nu. så derfor kan jeg lige nå at skrive lidt. Jeg siger tingene som jeg ser dem, og har svært ved at lade være, når jeg er sikker på, at jeg har ret. Selvfølgelig, på et tidspunkt forstår jeg også, at nogle kan være så tykhovedet, at de bare ikke vil høre. h
1 måned, 28 dage siden
1 måned, 29 dage siden
Din forbudte frugt
Adam Blistiat (Ungdommens_alter)
Du kigger mig i øjnene. Alt det som jeg ikke vidste før jeg mødte dig. Dine pupiller, der penetrerer mine. Knepper mig. Lige her foran alle. Ydmyger mig. Jeg bider mig bare lidt i læben. Vreden bliver udskilt i en skambidt underlæbe. For jeg ved, at uden dig er jeg intet. Jeg vil aldrig være en pers
1 måned, 29 dage siden
1 måned, 29 dage siden
Humør
Ann R. Sørensen (Savanti)
Kære dagbog · Ja nu skal det være tid til at skrive lidt dagbog . · Det er godt at have skrevet en bog for så kan folk der læser den, fornemme lidt hvad jeg går og tænker på. Apropo . Går og tænker på!. · Jeg tænker lidt over hvad folk synes om mig . · For jeg er en glad og smilende person , men hvad mener
1 måned, 29 dage siden
1 måned, 29 dage siden
Den Mekaniske Krop
Adam Blistiat (Ungdommens_alter)
Vågner hver dag og har det sådan. Min sjæl græder. Den råber efter hjælp. Jeg græder indvendigt. · Men der kommer et tidspunkt, hvor den overdøves. Den overdøves af kroppens mekanik. Den tager over. Spærrer sjælen inde. Græder videre i det fortrængte og skjulte, indtil den igen bryder fri. Indtil da l
1 måned, 29 dage siden
1 måned, 29 dage siden
Papegøjen
Lotus Nielsen (dronningenaflorteøen)
Vi knepper som kaniner. I to uger knepper vi ungdommen og rastløsheden væk. I fodenden af min seng. Han kommer hurtigt. Næsten hurtigere end han kan komme ud af døren. Jeg kalder ham vulkanen. Han ligner Jonny Depp. Når han ligger der. I mit stribede sengetøj. Ung og smuk med sine mørkebrune øjne. S
1 måned, 29 dage siden

Nytilkomne dagbøger


Populære dagbøger

9 dage siden
72/73 kilo
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - så har jeg næsten smidt 73 kilo. Jeg mangler kun et par hundrede gram. Det gik pludselig fremad igen i denne weekend. Jeg håber at ha sm... [...]
9 dage siden
8 dage siden
Fra Lesbisk til Bi-Romantisk Aseksu...
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg har haft en seksuel-orienterings opvågning. · Jeg kom til konklusionen igår, at jeg virkelig er Aseksuel. Takket være en artikel, der d... [...]
8 dage siden
7 dage siden
Status - første år med en adhd-diag...
Tantelillas adhd-dagbog
Det er ca 1 år siden nu, at jeg fandt ud af, at jeg har adhd. Det har været et vildt år på alle måder. · Først kom lettelsen over at opdage, at jeg ikke... [...]
7 dage siden
3 dage siden
Brev til dig i himlen 13
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min skat i himlen · Klokken er i skrivende stund ca 02:30 og jeg kan ikke sove, jeg er begyndt at vågne meget om natten, fordi når jeg så endelig fa... [...]
3 dage siden
1 dag, 1 time siden
Hvorfor mig?
MitNavnErMalene
Kære Dagbog. · Hvorfor mig? Det er et af de mange spørgsmål jeg stiller mig selv hver evig eneste dag, time, minut selv sekund. Jeg er træt af at skal f... [...]
1 dag, 1 time siden