Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

1 måned, 11 dage siden
Kritik
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg kan ikke sove, så jeg stod op og udraderede dagens modstanders 3 troppe zone i star wars spillet. · Så havde jeg noget praktisk at lave imens jeg tænkte over det frygtelige jeg læste. En havde skrevet, at det nok var en incel der havde stået for skyderiet. Den slags retorik er moder
1 måned, 11 dage siden
1 måned, 11 dage siden
håret
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Min mors hår er ved at falde lidt af, ikke at hun er tynd der endnu. Hun ødelagde også sin ene tand, da hun spiste noget. Jeg sørgede for at give hende et par ekstra kram i dag. · Jeg nåede ikke at skrive det i går, men jeg troede at jeg skulle til at forsvare min post omkring underskri
1 måned, 11 dage siden
1 måned, 13 dage siden
Rent tilfældig
Turid Nielsen (Tasma)
Den anden aften sad jeg ved computeren og kunne høre fjernsynet i soveværelset. Da de nævnte Gustav Winckler blev jeg lidt nysgerrig og fandt programmet "Danmark ifølge Billedbladet (5:5)" på DR1. Jeg blev mildest talt overrasket, da jeg så min mors møde med Gustav Winckler i Tivoli. Ikke at jeg ikk
1 måned, 13 dage siden
1 måned, 13 dage siden
Ferie stadig
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - det er ferie, - og hvad bruger man så sin ferie på.. Jo, man kan jo starte dagen med at gå efter ondskab. aka religiøse. Så jeg tog fat i ham, der mener at dna er kode.. hvilket det ikke er, ikke på samme måde som mennesker laver det.. så det kan ikke sammenlignes. Code, giver det resu
1 måned, 13 dage siden
1 måned, 15 dage siden
Ferie
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - så fik jeg ferie. Jeg købte nogle dessert bægre igen, for at fejre dem med mine forældre. · De sidste par dage, har jeg set scammer video'er. Hvordan nogle folk har smadret nogle call centre, hvor de på disse call centre svindler folk ud af en masse penge. Jeg elsker, at mine helte fra
1 måned, 15 dage siden
1 måned, 16 dage siden
Snart ferie
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - så er det snart ferie. Jeg har brug for den, - Jeg har brug for at sove lidt længere, også vil jeg se, om jeg kan få startet med lidt motion. · Jeg var rundt i dag, for at sikre at alle overbygnings lokaler har de 4 forlænger ledninger, jeg har for vane at lægge i dem, inden skole start
1 måned, 16 dage siden
1 måned, 18 dage siden
Street art
Peter
Weekend godt brugt. · Lørdag var vi til åben have hos Ege Bech i Aalborg + en anden Aalborg have. · Hos Ege fik v en god kaffesnak med Sanne det var godt ååå vildt længe siden jeg havde set hende · Et hurtigt kig til Nikolaj og Louise i skovhuset der bygger brændeskur. Aftensmad og overnatning hos mins
1 måned, 18 dage siden
1 måned, 19 dage siden
Rettigheder
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - så kom jeg forbi nogle mandlige abort modstandere. Jeg kan selvfølgelig ikke lade være med at blande mig. Jeg går ind for, at abort er kvinders valg. På det punkt er jeg pludselig på feministernes side, - sådan da. Sådan da, fordi jeg stadig går ind for, at mænd også burde ha et valg..
1 måned, 19 dage siden
1 måned, 20 dage siden
Lidt bedre + lidt extra
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, mor havde det lidt bedre igår, heldigvis for de dage. Alle de dage jeg ser hende, får hun et kram. Før kraft og stadig. · Så var der en ældre kvinde der skrev til mig, at jeg så sød ud. Jeg skrev tak for det, ikke så meget andet at sige. Jeg har ikke brug for flere problemer i mit liv, så
1 måned, 20 dage siden
1 måned, 21 dage siden
Mad
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - I morgen er der så smørrebrød til middag på arbejdet. · Mor fik spist den lille fromage jeg havde med til hende.. en dumle, men dadler havde hun i forvejen. I dag har jeg nogle Pecan nødder med til hende.. og nogle kyllingebøffer til burgere, samt brød. De smager rigtig godt, men tænker
1 måned, 21 dage siden
1 måned, 22 dage siden
hun var hjemme
Kenny Raun (thejester)
hej dagbog, så var hun kommet hjem. Hun snakkede om hvordan det var gået, - og sagde at en af personalerne havde sagt, at hendes børn måtte kunne hjælpe. - Jeg sagde til hende, - at hun så burde ha sagt, at begge hendes børn havde tilbudt hende at hjælpe, men stejl som hun er, så ville hun helst sel
1 måned, 22 dage siden
1 måned, 22 dage siden
Dit sprog, kære ven... dit sprog!
Bjørn Langkilde
Jeg undres over den karske, nedladende og unødvendige måde man kommunikerer på i dagens Danmark. Måske er jeg gammel, men min opdragelse indbefattede at "tale ordentligt". Hvis man ikke gjorde det, så hed straffen stuearrest. · Det er nok ikke så relevant at true politikere, forkælede teenagere og unu
1 måned, 22 dage siden
1 måned, 22 dage siden
Hjem idag
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg skrev til min mor, for lige at sige, at jeg tænker på hende. Så ringede jeg til min far, for at høre om der var nyt. · Jeg forstår ikke religiøses idioti! Hvordan kan nogen tro, at man bliver mere åben overfor det ondskab der er religion, når man enten selv er syg eller man er ved at
1 måned, 22 dage siden
1 måned, 22 dage siden
Nærmest lykkelig
Peter
Livets gang. · tirsdag var en lang fyldt god dag. · Jeg ville tidligt op på arbejde i Randers og Aalborg, så jeg kunne få tid til at se venner i Aalborg inden jeg skulle hjem til aftensmad hvor Rene ville kigge forbi · Såå lå der mandag aften vidste jeg skulle tidligt op. havde fået kærlighedens godnatpi
1 måned, 22 dage siden
1 måned, 22 dage siden
Kærlighedens vinger
Peter
Jeg er havnet i en lykkerus denne sommer. På dette sted ved det gule hus som jeg i 2003 døbte kærlighedens hus. · Det er som om kærligheden lever videre på denne plet en blomsteroase har fået kærlige hænder og lever videre fyldt med dufte og skønhed. · Jeg er forkælet og bæres på kærlige vinger gennem
1 måned, 22 dage siden

Nytilkomne dagbøger

16 dage siden
den svære start
Bizarre
Nå - jeg læste straks et fedt digt og skrev et længere brev til forfatteren for at spørge om et evt samarbejde · - kun for at finde ud af jeg ikke kan s... [...]
16 dage siden
19 dage siden
Modet til at turde
evan-noerfohss
Det er blevet mandag i mit snarligt nye, andet liv. Min 'version 2.0'. Jeg tænker sjældent på mig selv, men her til formiddag markerer en lang rejse i... [...]
19 dage siden
7 dage siden
At træffe en beslutning
Baru
Så sidder jeg her igen igen, og tænker på, hvad endelig årsagen er til at unge har svart ved, at få fodfæstet på arbejdsmarkedet og/eller uddannelsen?... [...]
7 dage siden
21 dage siden
Det er ikke let
Baru
Der er mange ting der har ændret sig i gennem årende. Jeg ser bl.a. mange nye teknologier, som er udviklet for, at løse de sociale problemer. Men er d... [...]
21 dage siden

Populære dagbøger

12 dage siden
Tilbage
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg har fixet en del problemer hos en del lærere idag. 2 har fået udleveret chromeboooks, da de lige er startet. · Jeg har et par ting i tan... [...]
12 dage siden
12 dage siden
Hov, det er da lang tid siden...
tcbk
...tænkte jeg pludselig. Fyldepennen for hulen da. Lang tid siden I er blevet befattiget med filosofiske betragtninger ang. livet, Reese Witherspoon (... [...]
12 dage siden
6 dage siden
Fortæl det fra bjerget
Ansu Orheim (Ansu)
Kære dagbog (7/8, 2022), · i går havde jeg en skøn dag! Min søster kiggede forbi og vi så hinanden for første gang i 4 år. Hun bor langt væk og har 2 bø... [...]
6 dage siden
12 dage siden
D. 1 Aug. 2022
Susann Kokansky-Monteløv (Fair)
Mandags tanker efter nogle gode timer ved pc'en og arbejdet med min bog skrider stille og roligt fremad. · Jegg vil lige citere · Max Weinreich med hans a... [...]
12 dage siden
7 dage siden
At træffe en beslutning
Baru
Så sidder jeg her igen igen, og tænker på, hvad endelig årsagen er til at unge har svart ved, at få fodfæstet på arbejdsmarkedet og/eller uddannelsen?... [...]
7 dage siden