Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

14 dage siden
Starter på Modul 2 i morgen på mit ...
Jacob Patrick Poulsen
Glæder mig til i morgen hvor jeg skal starte på Modul 2 og dermed 2. halvdel (og sidste halvdel) af 1. semester på Administrationsbachelor studiet på UCN her i Aalborg. Føler stadigvæk, at det er et meget spændende studie og jeg er meget glad for mit studie, mine medstuderende og stor engagement fra
14 dage siden
15 dage siden
Bedømmelse af eksamensopgaverne jeg...
Jacob Patrick Poulsen
Hvis i læser mine dagsbogsindlæg jeg skrev i går, så ville i vide, at jeg var til en skriftlig eksamen igår. Eller jeg lavede to opgaver, som var slået sammen til en samlet eksamen med resten af mine medstuderende fra Administrationsbachelor studiet. Den endelige bedømmelse kommer om 3 uger, da jeg
15 dage siden
15 dage siden
Synes det går godt for mig lige nu....
Jacob Patrick Poulsen
Synes tingene kører godt i mit liv. Både på Administrationsbachelor studiet og også fordi jeg har et godt overskud til også, at gøre andre ting der ikke er i relation mit studie. Det er vigtigt, at bruge en del på studiet, men det er også vigtigt og kunne koble af. :)
15 dage siden
15 dage siden
Bliver hurtigt mørkt udenfor. :)
Jacob Patrick Poulsen
Det er faktisk lidt skræmmende, at det bliver så hurtigt mørkt udenfor. Synes næsten lige vi har haft sommer og nu hvor kulden kommer er det en radikal ændring, synes jeg. Det er ikke fordi det er negativt som sådan. Da alle årstider er charmerende på forskellige måder. Hvis man blot er villig til a
15 dage siden
15 dage siden
Glæder mig til på mandag. :)
Jacob Patrick Poulsen
Jeg ser frem til på mandag. Der skal jeg starte med Modul 2 (dvs. så går jeg igang med den 2. halvdel af 1. semester på Administrationsbachelor-studiet på UCN her i Aalborg). Jeg ser frem til, at se hvad Modul 2 omhandler. Jeg ved, at jeg skal skrive et projekt her om ikke så længe. Så det skal vi o
15 dage siden
16 dage siden
Info om dagens eksamen + læser op t...
Jacob Patrick Poulsen
Efter jeg har været til endnu en eksamen på Administrationsbachelor studiet (det var en skriftlig eksamen i dag, som jeg føler mig meget sikker på, at jeg har klaret meget godt). Så er jeg allerede gået igang med, at læse op til næste uges forelæsninger. Grunden til, at jeg ved, at jeg har klaret mi
16 dage siden
16 dage siden
Eksamen i dag. :)
Jacob Patrick Poulsen
Så har jeg været til endnu en eksamen på Administrationsbachelor studiet. Mit indtryk er at det gik fint. :) Da den første del bestod af 60 spørgsmål om undervisningen jeg har haft indtil videre. Der havde jeg i hvertfald ca. 50 af dem rigtige og man skal have 30 rigtige for at bestå den del. Den an
16 dage siden
16 dage siden
Hjælp, smerte helvede.
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg kan igen ikke gå..jeg er i stærke smerter i min ankel, jeg ved ikke hvad jeg skal gøre..jeg har skrevet til min læge men har ikke fået svar. · Hvordan kommer jeg hjem? Skal jeg kravle? Det er fuldstændig ødelagt, smerterne er stærke ved hvert skridt..fork! Det gik så godt, indtil dett
16 dage siden
17 dage siden
Styr på bøger+ eksamen i morgen. :)
Jacob Patrick Poulsen
Med den sidste bog jeg nu har modtaget med posten. Så er alt nu klart til starten på Modul 2 på mandag. Jeg har købt mine bøger brugte, men alle bøgerne er i god stand, vil jeg sige. Da de ligner nogle der nærmest ikke er blevet brugt. I morgen venter den skriftlige eksamen på Modul 1 og afslutninge
17 dage siden
17 dage siden
stadig ramt af gigt
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg er stadig ramt af gigt, så jeg har stadig kun tabt 58 kilo. - 2 kilo mere vil være et godt tal. · x'en har været ved mig igen, og smidt noget i min postkasse :( hun er syg, men jeg har sådan lyst til at skrive til hende..og smadre løs på hende med argumenter..jeg holde mig jo tilbag
17 dage siden
17 dage siden
Kopieret noter ud til skriftlig eks...
Jacob Patrick Poulsen
Så fik jeg også her i eftermiddags kopieret alle mine noter ud til Modul 1. På Administrationsbachelor studiet er det sådan, at der er to moduler pr. semester. Så nu hvor jeg færdigører Modul 1 på fredag med en skriftlig eksamen markerer jeg slutningen på 1. halvdel af 1. semester. Jeg skal begynde
17 dage siden
18 dage siden
Seneste dage på Administrationsbach...
Jacob Patrick Poulsen
Synes det ofte er meget spændende det, som jeg lærer på Administrationsbachelor studiet. På det seneste har vi beskæftiget os meget med jura og også gennemgået forskellige paragraffer i grundloven. Kommet ind på hvad en del af paragrafferne betyder i praksis og hvilken betydning det har for det samf
18 dage siden
18 dage siden
Tanker om livet. :)
Jacob Patrick Poulsen
Synes jeg igennem mange måneder har været igennem en positiv udvikling. Lige nu føler jeg mig godt tilpas. Både på Administrationsbachelor studiet. Jeg har et godt forhold til mine medstuderende og også til mine undervisere i de enkelte forelæsninger. Synes livet går meget efter planen og jeg håber
18 dage siden
19 dage siden
Der er noget helt særligt over dett...
Jacob Patrick Poulsen
I dag var jeg inde i en boghandel der sikkert har lagt her i Aalborg i mange år. Der står bare "Boghandel" på butikken hvis man ser den udefra og den ligger tæt på busstoppestedet Boulevarden. Grunden til, at jeg tror den har lagt i Aalborg igennem mange år, er fordi den ikke går ind under Bog og Id
19 dage siden
19 dage siden
Samtale med min mentor. :)
Jacob Patrick Poulsen
Så fik jeg snakket med min mentor i dag efter forelæsningerne på Administrationsbachelor studiet var færdige. Jeg fik nogle gode tips til hvodan jeg kan blive bedre til at berolige mig selv, da jeg er den type der har mange tanker i hovedet og nogle gange kører tingene lidt op i en spids. Så jeg fik
19 dage siden

Nytilkomne dagbøger


Populære dagbøger

8 dage siden
Bestilt tid til frisøren på mandag....
Jacob Patrick Poulsen
Så skal jeg til frisøren på mandag. Jeg skal ikke klippes, men jeg har bestilt tid til at få farvet mit hår. Det bliver ikke en stor ændring i forhold... [...]
8 dage siden
12 dage siden
jeg blev overfaldet!
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg blev overfaldet af min x kæreste her i morges. Hun hev i mig, og slog mig når jeg forsøgte at se på min telefon, så jeg kunne ringe ... [...]
12 dage siden
6 dage siden
Det klør...
Fisk8
Ad h til. Har spist en høfeberpille og så må jeg se om det går væk i løbet af natten. · Jeg kan ligeså godt kaste mig ud i det her dagbogsskrivning. Jeg... [...]
6 dage siden
7 dage siden
Tørret frugt og gamle undskyldninge...
Carsten Cederholm
Børnene kom lidt for sent i seng i går. Som enhver god undskyldning for børnenes sengetider involverer den tørret frugt og en begivenhed, der fandt st... [...]
7 dage siden
10 dage siden
Brev til dig i himlen 6
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min kære · I dag var jeg lige en tur i byen, og Der kom jeg til at tænke på dig igen, da jeg pludselig fik lyst til at købe julegaver så slog det er... [...]
10 dage siden
3 dage siden
Hverdag
Hanna Fink (Fink)
Længe siden jeg har været på min dagbog. Det er ikke fordi jeg har ligget på den "lade" side. · Jeg kan stadig mærke varmen fra i sommer, det nød jeg, s... [...]
3 dage siden