Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

23 dage siden
Trist
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, mine øjne er våde, jeg kan ikke styrer mine tanker. Jeg savner en i mit liv, men jeg ved at det aldrig sker. · Jeg redede udskrivningen i gynnastik 7 salen idag, printeren stoppede og intet kom ud, - jeg hev en løsning ud af røven, som altid. Pludselig spyttede den alt ud. · En anden måtte
23 dage siden
24 dage siden
glas
Ida Hansen (Kajaki)
Lige nu, lige her, er min facade gået i tu. Jeg er hverken hård eller stærk nu. Lige nu er jeg bare her. Pakket ind i dyner og træningstøj. Prøver at overbevise mig selv om,at jeg skal ud i regnen og ned i fitnesscentret. Det er lidt hårdt på jobbet for tiden, og jeg har haft svært ved at skjule, hv
24 dage siden
24 dage siden
Arbejdernes internationale kampdag....
Jacob Patrick Poulsen
Så er det 1. Maj i dag og jeg tænkte, at det var på sin plads, at ønske jer alle god dag, eftersom det som bekendt er Arbejdernes internationale kampdag. Vidste i forresten at denne kampdag faktisk blev holdt den 21. April istedet for den 1.Maj? Da det blev besluttet af man skulle have en dag om åre
24 dage siden
25 dage siden
Intet nyt fra fronten
Kenny Raun (thejester)
Hej Dagbog, - der er ikke noget nyt rigtigt, intet der er værd at sige. Jeg har ikke haft succes med det jeg ønsker mig. Jeg har brugt de sidste 2 uger på at tabe mig, - 10 kilo smidt. Selv når jeg er nede, kan jeg smide 10 kilo..ikke at jeg er færdig med at smide kilo endnu.. · Det betyder ikke noge
25 dage siden
29 dage siden
En smuk dag
Turid Nielsen (Tasma)
Hun har sat sine fodspor i så mange hjerter og mennesker på sin vej, og jeg har set den store sorg fylde i andre end familien. · Der var vel 80-100 menneske til bisættelsen, hvoraf en del grønlændere fra området. En af dem kom hen og sagde at hun skulle synge- hvilket jeg ikke hæftede mig videre ved.
29 dage siden
1 måned, 1 dag siden
Min tur til London...
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Okay. Det her bliver et laaaaaaaaaaaangt indlæg. Du er hermed advaret. · Jeg kom hjem fra min tur til London i lørdags og jeg kan bare sige, at det var en fed tur, selvom det var yderst stressende at rejse helt alene. · Man kan jo så sige at det heldigvis ikke var så langt væk. · Anyway,
1 måned, 1 dag siden
1 måned, 1 dag siden
Naturens medicin
Søren Sørensen (thevoid)
Jeg har nu over en længere periode kørt selv medicinering i håb om bedre søvn. · Min søvn har ændret sig, hvor jeg før allerede begyndte at ligge urolig umiddelbart kørt efter jeg faldt i søvn oplever jeg nu mere sammenhængende søvn i størstedelen af søvnen, det er mest de sidste timer hvor jeg atter
1 måned, 1 dag siden
1 måned, 2 dage siden
Mig vs resten
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg går i stigende grad i kødet på alt og alle, der formaster sig til at sprøjte deres meninger ud fjæsen, eller andre steder jeg kommer. Jeg husker godt dem, der har troet at de kunne svine mig til. Dem der troede at det havde en negativ indflydelse på mig..men rent faktisk har det li
1 måned, 2 dage siden
1 måned, 5 dage siden
Godt det er fredag....
Tantelillas adhd-dagbog
Jeg har taget de nye piller i dag igen. 20 mg kl. 7.30 og igen kl. ca. 12.00. Der var ikke umiddelbart nogen stor mærkbar effekt, men alligevel kunne jeg mærke da virkningen aftog. det begyndte lidt allerede i brugsen, hvor jeg kunne mærke følelsen af overload og lyst til trække mig lidt i baggrunde
1 måned, 5 dage siden
1 måned, 5 dage siden
Tankestrømme.
Jacob Patrick Poulsen
Så har jeg i dag været til et møde med en dame der hedder Ninna, som er en mentor for mig der hjælper mig med at organisere en del ting før jeg skal begynde på mit Administrationsbachelor-studie på UCN til efteråret (som jeg har nævnt nogle gange før). Lige pt. læser jeg Historie på Universitetet, m
1 måned, 5 dage siden
1 måned, 6 dage siden
I morgen.
Jacob Patrick Poulsen
Ser frem til i morgen eftermiddag, hvor jeg skal være sammen med en af mine gamle kammerater jeg lærte at kende, da jeg som 14-15 årig gik på Efterskole. Før Gymnasiet og før Universitetet. Det er nok en af de kammerater jeg har haft i længst tid og, som jeg stadigvæk har kontakt med. Jeg ser frem t
1 måned, 6 dage siden
1 måned, 8 dage siden
Body Sds
Ida Hansen (Kajaki)
Nu er jeg her igen · På briksen foran Asger · Han gør det han skal · Det gør ondt · Med hårde tag i min psyke og i min krop · Nedbryder han min facade · Han henter ting frem fra min fortid · Ting jeg har brugt oceaner af tid på at fortrænge · Han siger det okay · At jeg gerne må græde · Jeg forstår det ikke · Jeg sy
1 måned, 8 dage siden
1 måned, 8 dage siden
Start
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg har startet et stort projekt, - stort er det rigtige ord, Jeg vil ikke sige hvad det er, men det kommer til at gå hurtigere end andre plejer..hurtigere end hvad man ville sige er sundt. · Jeg kan gøre det mange andre ikke kan. Jeg kan gøre alt, hvis det betyder at mine chancer for s
1 måned, 8 dage siden
1 måned, 9 dage siden
Når der er ekstra pres på de ekseku...
Tantelillas adhd-dagbog
Da jeg skulle hurtigt ud af døren torsdag morgen (efter en utæt-blender-smoothie-all-over-the-place-incident) glemte jeg min jakke. Og selv om jeg tilbragte langt størstedelen af min dag i bilen eller i et mødelokale, og kun måtte døje forårskulden på små ture fra bil til dør og retur, så trak kulde
1 måned, 9 dage siden
1 måned, 9 dage siden
Endnu en hård dag
Ditte_Terkilsen
Sol skinner, og fuglenes humør er højt imodsætningen til mit gråt og triste humør. Alt er bare gået ned af bakke siden søndag d. 8 april 2018. Der blev jeg nødt til at tage afsked med en af de mennekser der fyldte mest i mit liv! Siden den dag har alt bare været nedeture, og især idag hvor jeg havde
1 måned, 9 dage siden

Nytilkomne dagbøger

22 dage siden
At rejse sig igen
Iben Kierkegaard (Circle)
Det hele ser ualmindeligt håbløst ud til tider, det kan virkelig se ufattelig sort ud. Det har det gjort i perioder de sidste 10 år. 10 år, som har bu... [...]
22 dage siden

Populære dagbøger

9 dage siden
Spillet basketball og købt en gave ...
Jacob Patrick Poulsen
Så har jeg i slutningen af eftermiddagen spillet basketball med en del kammerater. Vi var omkring 10 mennesker og nok til at danne to hold. Synes bask... [...]
9 dage siden
13 dage siden
utroligt
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg ser noget melodi grandprix, - utroligt, at den ringste sang er ved at vide ved halv tid..israel. en typisk stupid feministisk sang, ... [...]
13 dage siden
12 dage siden
Et visit til Danmark's Stonehenge.....
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg ved ikke om i ved dette, men på Lolland ligger der sådan et sten figur kunstværk ved navn Dodekalitten, som de betegner som Danmarks ... [...]
12 dage siden
10 dage siden
Når enden er go
Søren Sørensen (thevoid)
Idag har jeg været hos tandlægen og blive undersøgt i kæften, de har haft et hårdt liv, det er aldrig rart at være ved tandlægen når man er mig, ikke ... [...]
10 dage siden
10 dage siden
To dødsboer
Turid Nielsen (Tasma)
Jeg er godt nok rimelig brugt i dag. Søndag var vi i Horsens og tømme et loftrum med opbevaring efter min svigermor. Det var alt som hun ikke havde ta... [...]
10 dage siden
6 dage siden
Solen skinner på den anden side
Tukanen
Udefrakommende påvirkning kan medføre lidt af hvert. I dette tilfælde et lille skriv inspireret af andres skriblerier... med en efterfølgende lyst til... [...]
6 dage siden
2 dage, 12 timer siden
Efterløn nej tak
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej dagbog · Så er det bestemt ... jeg bliver på arbejdsmarkedet til jeg er 67 år, jeg har fået udbetalt min efterløn.. · Så spøger du måske hvorfor ? ? J... [...]
2 dage, 12 timer siden
3 dage siden
Det går faktisk ret godt
nillepoulsen
Okay. Det går faktisk ret godt i mit lille, rodede hoved for tiden. Eller det vil sige, tankerne flyver, som altid, men føler i det mindste, de er mer... [...]
3 dage siden