Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

1 måned, 22 dage siden
Op og ned..
Sophie Hatter (Femininum)
Det går op - og det går ned.. · Mandag morgen står konkurrencehesten med hævet ben. Klippede ham fra knæet og ned, for bedre at kunne se forskel - og hvilken forskel, desværre. Hævet fra koden og ned. Frygter selvfølgelig for en seneskade, for det ville virkelig være ØV, men intet er sikkert. Dyrlæge
1 måned, 22 dage siden
1 måned, 25 dage siden
Skavangers holdeplads
Turid Nielsen (Tasma)
Jeg har igennem 2-3 år haft et problem med mit højere underben. Som f.eks kan bilka rundt være forbundet med store smerter. Der er målt blodtryg i mine ben, og der er der ikke noget at komme efter. Har fået benet røntgenfotograferet og der var kun tegn på lettere slidgigt. Har en tid ved lægn sidst
1 måned, 25 dage siden
1 måned, 26 dage siden
Tabte venskaber og udvikling
Sophie Hatter (Femininum)
Da jeg gik i folkeskolen, havde jeg den her helt fantastiske veninde. · Vi var et og alt og oplevede ikke så lidt sammen. Men jeg har mistet hende. Mistet kontakten, som i, at hun slet ikke er i mit liv længere. · Jeg husker tydeligt dagene i folkeren, hvor der blev spillet bordtennis om betonbordene
1 måned, 26 dage siden
1 måned, 26 dage siden
Tæt på
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg har været rigtig tæt på at sige præcise mål, bare ud fra det jeg kunne se. Først da jeg skulle se, hvad afstanden var til loftet fra en projektor. Jeg tog den på øjemål, og jeg er ellers en skovl til det med håndværk. Det mål jeg fik sagt, var ikke godt nok til pedellen som mente a
1 måned, 26 dage siden
1 måned, 28 dage siden
Mindre men større.
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, folk bliver ved med at sige at jeg ser godt ud nu..nu da jeg har tabt mig..jeg kan ihvertfald se, at flere kigger på mig, på dating profilerne. Jeg fik sådan lyst til at skrive nogle sange igen. Jeg kunne skrive om kvinderne jeg har elsket, og kalde samlingen for "Bitch" - når jeg skrive
1 måned, 28 dage siden
2 måneder siden
Springhesten, unghesten og modet..
Sophie Hatter (Femininum)
De heste altså.. De giver både, grå hår, rynker og glædestårer! · Unghesten har udviklet sig helt fantastisk.. Hvad jeg købte som foldbums har forvandlet sig til en dressurhest i den gode ende af middelklassen.. Hvis alt går vel, kommer den med lethed til at kunne bære mig rundt i den MB0, jeg altid
2 måneder siden
2 måneder siden
Pigen, Moren fra England
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, Jeg havde lige en længere snak med pigen fra england ingen. Du ved hende der går ind for brexit. Denne gang var det om noget andet. Pigen har MS og har haft det længe. Det ved jeg godt, men hun skrev at hun ikke længere kunne gå endsige stå af sig selv mere. Lægerne havde sagt til hende,
2 måneder siden
2 måneder, 1 dag siden
Den Logiske Vej
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - hvad laver jeg i¨øjeblikket? Jeg diskutere Brexit med hende fra england, hun er for, og jeg er logiker. Hun diskutere ud fra et holdepunkt i følelser, som ikke bakkes op af fakta, og jeg viser hende hvor hendes følelser tager fejl. Hun tænker, aah, men så må han jo være en der tænker a
2 måneder, 1 dag siden
2 måneder, 4 dage siden
Hvorfor mig?
MitNavnErMalene
Kære Dagbog. · Hvorfor mig? Det er et af de mange spørgsmål jeg stiller mig selv hver evig eneste dag, time, minut selv sekund. Jeg er træt af at skal føle mig som om jeg er ingenting, som om jeg ikke betyder noget for nogen. Hver evig eneste dag har jeg bare lyst til at forsvinde væk for evigt og al
2 måneder, 4 dage siden
2 måneder, 7 dage siden
Brev til dig i himlen 13
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min skat i himlen · Klokken er i skrivende stund ca 02:30 og jeg kan ikke sove, jeg er begyndt at vågne meget om natten, fordi når jeg så endelig falder i søvn så sover jeg meget let, bare en lille lyd, så er jeg vågen igen, det er til tider meget hårdt så jeg ikke, har energi til noget når jeg h
2 måneder, 7 dage siden
2 måneder, 10 dage siden
Status - første år med en adhd-diag...
Tantelillas adhd-dagbog
Det er ca 1 år siden nu, at jeg fandt ud af, at jeg har adhd. Det har været et vildt år på alle måder. · Først kom lettelsen over at opdage, at jeg ikke bare er dumpet til mindfulness (10 år i træk), men at min kroniske stress faktisk har en (naturlig) årsag. Alle puslespilsbrikkerne i mit liv fandt
2 måneder, 10 dage siden
2 måneder, 11 dage siden
Fra Lesbisk til Bi-Romantisk Aseksu...
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg har haft en seksuel-orienterings opvågning. · Jeg kom til konklusionen igår, at jeg virkelig er Aseksuel. Takket være en artikel, der definerede Aseksuel på en anden måde end hvad jeg havde hørt andre steder. Indtil igår var det eneste som jeg kunne finde om Aseksualitet, at det var
2 måneder, 11 dage siden
2 måneder, 13 dage siden
72/73 kilo
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - så har jeg næsten smidt 73 kilo. Jeg mangler kun et par hundrede gram. Det gik pludselig fremad igen i denne weekend. Jeg håber at ha smidt de 75 kilo, inden den 15 april. Det er den dato jeg fejre 1. års dag, for hvornår jeg begyndte at tabe mig. Jeg ser dog ikke længere tyk ud, selv
2 måneder, 13 dage siden
2 måneder, 16 dage siden
på tuben
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg sad og så en af mine yndlings youtubere igår. Jeg synes dog, at det han sagde på en eller anden måde virkede logisk forkert. Da jeg så spillede med guilden igår, begynder de at snakke om samme emne som ham jeg så for inden. Det handlede om, hvor stort et svin michael jackson var og
2 måneder, 16 dage siden
2 måneder, 18 dage siden
Logik
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg elsker mine evner til at skære igennem bullshit når jeg ser det. Jeg har 2 episoder, jeg tænker på især. · i dag var der en profil der skrev til mig, på det dating sted jeg er, at vedkommede kun havde 2 minutter tilbage inden vedkommede ville blive slettet, så jeg skulle sende min m
2 måneder, 18 dage siden

Nytilkomne dagbøger

22 dage siden
Træk nu vejret forhelvede
Silke xxx
Jeg vågnede af mig selv idag. Det havde jeg brug for. Jeg sov ikke før klokken halv fire i nat. Jeg snakkede med en af mine veninder i to timer over t... [...]
22 dage siden

Populære dagbøger

9 dage siden
første debat video
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - så fik jeg endelige taget mig sammen til at få lavet mig min første debat video til min nye side kanal. Jeg skal prøve at lave mine vide... [...]
9 dage siden
12 dage siden
Brev til dig i himlen 15
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min kære .. · Nu skriver jeg lige igen for fortide har det meget træls, ikke mindst fordi jeg savner dig, men på Tirsdag skal jeg havde lave en kolo... [...]
12 dage siden
9 dage siden
Romanskibet.
Mette Boe Christensen (MollyTrine)
For over to måneder siden blev jeg færdig med en roman (troede jeg), men efterhånden som tiden gik, blev jeg klar over, at der var vigtige ting der sk... [...]
9 dage siden
2 dage, 17 timer siden
Fabelagtige mandag..
Sophie Hatter (Femininum)
Jeg har svært ved at få armene ned - weekenden har været god ved mig, og sørme ikke om det fortsætter hele vejen ind i mandagen også. · Kom en kende sen... [...]
2 dage, 17 timer siden
4 dage siden
Er du gal jeg fortryder
Rubertus Michel Thomannson (Tommen1986)
Det kan godt være at biblens ord ikke stemmer overens med mine egne værdier, men det er fuldstændig ligegyldigt, for det er ikke mig der bestemmer hva... [...]
4 dage siden
12 dage siden
Længe siden.
Ann R. Sørensen (Savanti)
Kære venner . Længe siden sidst jeg har skrevet dagbog. Nu er det på tide for nu er der i det mindste sket noget. · I næste uge skal jeg holde kunst uds... [...]
12 dage siden