Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

1 måned, 24 dage siden
Ingen nytårs tale
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg har haft travlt med at spille og lave video'er til guilden, over hvad jeg ser vi kan forbedre os inden for..og hvad jeg laver med min alt, i en anden guild. så jeg har ikke fået skrevet min nytårs tale, i en tid hvor folk omkring mig ikke har det så godt. · Jeg gik så ind for at for
1 måned, 24 dage siden
1 måned, 25 dage siden
Pas på postkassen!
Søren Sørensen
Da jeg var en ung knægt... · ...da tømte jeg selv heksehyl og lavede kanonslag ud af krudtet eller slog et søm igennem toppen på 5 skuds romerlys så dette forvandlede sig til et kanonslag, der gik mange postkasser til dengang, specielt postkasser fra skolens lærerer var udsatte, romerlys var også "sj
1 måned, 25 dage siden
1 måned, 26 dage siden
Vandt igen idag
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg sad imorges og fyldte mit hoved med lidt mere om menneskets evolution. Inden så jeg manden i den sjoveste video, hvor han klipper sig selv ind i en af de samtaler religiøse tror de kan vinde..og svare så videnskabelig på det, at det får den religiøse til at lige et uoplyst fjols. Der
1 måned, 26 dage siden
1 måned, 28 dage siden
juledage 2019
Peter
Glædelig jul til jer alle. lyder til julefreden er ved at sænke sig. · Jeg har vanen tro været hos mine børn juleaften der samles hos Charlotte og Rene i Pandrup, så 6 voksne og 2 børnebørn Luna på 9 md og Liam på 3 år. jeg var så snot og tung i hovedet, men fik mig en eftermiddagslur, mens næste gen
1 måned, 28 dage siden
1 måned, 28 dage siden
Du vil være savnet.
Daniella Helvant (Eddie)
Læææænge siden jeg har skrevet et dagbogsindlæg herinde, men NU er det tid. · Mest fordi jeg ikke rigtigt synes at jeg kan tude over det til andre end netop en dagbog. · Juleaftensdag mistede jeg en virkelig elsket ven. · Politiet er lige nu i gang med at opklare hvad der er sket, og en kvinde er varetæg
1 måned, 28 dage siden
2 måneder siden
Brev til dig i himlen 19
Flemming Trier (Tagmusen)
God jul min ven · Ja så er det i denne tid hvor vi var sammen for at holde jul, og i dag ville vi skulle havde julefrokost sammen, og jeg tænker på hvor hyggeligt det var når vi sad sammen og fik god mad, og lidt våde vare, det var jo ikke fordi vi blev vildt beruste, det var jo over hele dagen, men
2 måneder siden
2 måneder, 1 dag siden
Arrrg skulle jeg have valgt at tie
Turid Nielsen (Tasma)
Nej fandme nej. · Jeg har aldrig været i tvivl om jeg ikke var hendes øjesten, men fair nok! Men derfra og til at komme med de udtagelser om mine børn. Ikke nok med det hun sagde, så sad svigerfar bare der uden at fortrække en mine. Jeg ved at de holder juleaften her i byen, men håber ikke at de komm
2 måneder, 1 dag siden
2 måneder, 4 dage siden
Brev til dig i himlen 18 ( julehils...
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min kære · Ja så er det solhverv fest tid, men jeg er sådan set lige glad for jeg har det svært i denne tid, jeg tænker på dig og alle de gaver jeg skulle nå at købe, for du ønskede dig jo en masse gode ting og det skulle du jo havde for du var jo den eneste jeg kunne købe til. Det savner jeg meg
2 måneder, 4 dage siden
2 måneder, 5 dage siden
Altid logik
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, idag snakkede jeg blandt andet med hende der gør rent, det gør jeg tit. Jeg forstår ikke altid hvad hun siger, og det ærger mig lidt. Hun er ret spændende at snakke med, fordi hun tror på det overnaturlige, og det ved du som sagt, at jeg ikke gør..ud over som humor. · Anyway, så snakkede
2 måneder, 5 dage siden
2 måneder, 5 dage siden
Kirurg
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg så en Kirurg idag, for at høre om det kunne fjernes den knold der er i armhulen. Jeg blev så undersøgt, - og spurgt en del spørgsmål, - jeg brugte min benhårde logik til at svare med. f.eks "føler du dig mere træt end du plejer at være" - Ja, men ville det ikke være mere underligt
2 måneder, 5 dage siden
2 måneder, 6 dage siden
men ikke mig
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Dette indlæg bliver kryptisk, det er i sagens natur ikke så underligt. Det sorte er rundt om mig, the force, hvis man skal sige noget uden at sige det lige ud. Alle mænd i min familie, har det, - men ikke mig. Måske er jeg ikke gammel nok endnu, eller også er mine gener forskånet. Måsk
2 måneder, 6 dage siden
2 måneder, 9 dage siden
Røre i andedammen
Turid Nielsen (Tasma)
Hej · Jeg føler mig chokeret og ked af din holdning til mine børn. Forrige gang du/i var her, fortalte jeg at, det var min overbevisning at Michelle havde en eller anden form for psykisk lidelse, som ikke var udredt. Dertil sagde du " så var det måske godt nok." Underforstået at hun ikke er her mere.
2 måneder, 9 dage siden
2 måneder, 11 dage siden
Kapitel 1
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg kunne ikke dy mig her i morges. Jeg havde sådan lyst til at starte på, at skrive en bog om alle de begrundelser og spørgsmål og statements religiøse har, for deres tro. simpelthen tage fat i dem en efter en..og smadre dem. Det blev så til et Kapitel 1, - som jeg lagde på min facebo
2 måneder, 11 dage siden
2 måneder, 12 dage siden
De værste dage
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg har et par tanker..jeg startede dagen med at tage en ekstra appelsin med til min medhjælper, fik tanken at hun måske pga sin stres havde glemt den, hun ellers plejer at spise. Det viste sig, at hun havde glemt den, dog havde hun kun glemt den i bilen. Så min fornemmelse holdt næste
2 måneder, 12 dage siden
2 måneder, 13 dage siden
Idag
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, idag hjalp jeg lidt til med terminsprøve problemer. Der var et par stykker, men jeg fik detbtil at virke..også idag. · I star wars spillet, nåede jeg en højere score end nogen sinde..og jeg er stadig ved langsomt, at infiltrere en guild. Det er langsigtede planer der med min tålmodighed t
2 måneder, 13 dage siden

Nytilkomne dagbøger

27 dage siden
Ugens slutning.
Alexander Bang (Doctor Zoltron)
Nu er det blevet søndag aften og en udefinerbar følelse af træthed hænger i kroppen. Jeg synes ikke at jeg burde være træt, for så meget har jeg helle... [...]
27 dage siden
4 dage siden
En hverdag i brænd
Johannekjeldbjerg
Mit liv har det med noglegange at stå stille. Ikke sådan helt stille, fordi jeg har det med at ville alting på samme tid. Men jeg mener stille på en T... [...]
4 dage siden
25 dage siden
Tirsdag. Den langsomste dag i unive...
Alexander Bang (Doctor Zoltron)
Møder ind på job og er lidt uklar på hvad jeg skal lave i dag. Starter med et morgenmøde efterfulgt af et kort projektmøde over mobilen om en prototyp... [...]
25 dage siden
21 dage siden
Fødelsdag
Alexander Bang (Doctor Zoltron)
Den 1/2-79 blev jeg født. Det er 41år siden i dag. Jeg holder ikke fødselsdag. Som i slet ikke. Jeg gør det alligevel, kun for mine børns skyld, for d... [...]
21 dage siden
26 dage siden
Mandag morgen + det løse
Alexander Bang (Doctor Zoltron)
Jovist, jeg vågnede da ca kl.05:33. Ikke med min gode vilje dog. Jeg er bestemt ikke morgen menneske, faktisk anbefaler jeg absolut stilhed og ingen t... [...]
26 dage siden
15 dage siden
Slutning inden det ender... Eller n...
Alexander Bang (Doctor Zoltron)
Hold da op en hektisk uge. Jeg er jo nærmest mentalt forpustet, nu da jeg skriver dette. Siden jeg mødte på arbejde i mandags har der været fart over ... [...]
15 dage siden

Populære dagbøger

3 dage siden
Ung
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, endnu en alt for ung pige begyndte at skrive til mig. Jeg har ikke nogen interesse i dem, - de viser sig altid som værende umodne, også se... [...]
3 dage siden
10 dage siden
Hvis jeg elskede nok
Peter
Hvis jeg elskede nok, kunne jeg leve i dit tempo. · Jeg er bare ikke god til det, du bliver så hurtig træt. så jeg bevæger mig alene ud, afsted på hurti... [...]
10 dage siden
7 dage siden
Storm igen.
Mette Boe Christensen (MollyTrine)
Sidste søndag var det orkan her hos mig. Jeg kan altid høre, det er storm, når spjældet ind til skorstenen klaprer, og senere sagde de det da også i T... [...]
7 dage siden
10 dage siden
Dejligt vejr idag .
Ann R. Sørensen (Savanti)
Dejligt vejr her til morgen. Nu tror jeg på sommeren er på vej:). Kan råde dem der har tiden til at give sig selv lov til at nyde solen når den atter ... [...]
10 dage siden
4 dage siden
En hverdag i brænd
Johannekjeldbjerg
Mit liv har det med noglegange at stå stille. Ikke sådan helt stille, fordi jeg har det med at ville alting på samme tid. Men jeg mener stille på en T... [...]
4 dage siden