Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

25 dage siden
Hvorfor er jeg så træt?
Neola
Hej. · Dette bliver ikke en af de længere. Jeg er simpelthen så træt for tiden. Jeg føler alt dræner mig. Men jeg elsker det jeg gør for tiden. Det er bare som om, at jeg ikke har holdt fri meget længe. Men det skulles formentlig alle de tanker, som jeg går med. Hvad skal der ske med det hele? Det er
25 dage siden
25 dage siden
Er der nogen som kan forstå dette h...
Inge Erhard (Inghard)
Til min mand fødselsdag her i Svejts var hans tre søstre og vores børn og børnebørn inviteret. Vi havde glædet os til det i lang tid og været forskellige steder for at finde en egnet plads. · Det begyndte under middagen. Børnebørnene var begyndt at tegne og underholde sig et hjørne for sig selv, efter
25 dage siden
25 dage siden
Drømmen om min mormor der dør i min...
Sophie Hatter (Femininum)
Drømte i nat. · Levende. · Vi var til en fejring. En lille bitte fejring af et eller andet. Min mor var der, måske Jude og så min mormor. Min skønne, fantastiske, livskloge og vise mormor. Mit livs Lise Nørgaard, om man vil. · Vi snakkede og jeg husker tydeligt at føle den der helt særlige glæde, jeg a
25 dage siden
26 dage siden
Det mørke
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg ser mørket hvor end jeg kigger hen. En af mine venner er amerikansk konservativ, - han er..i got mine, fuck you if you cant get yours. Jeg kan måske nå ind til ham engang, men det kræver det rette tidspunkt. · Jeg har opgivet dating, - hvorfor være nr 3+ når man kan være nummer 1. I
26 dage siden
26 dage siden
Kan jeg mon lære at elske?
Neola
Hej. · Jeg har tænkt lidt mere over en af mine ting på min liste, at der er ingen der skal forlade mig. Jeg tror inderligt på, at man i sidste ende kun har sig selv og jeg tør ikke ligge mine følelser over på en anden person. Hvad nu, hvis den person en dag ikke er der længere? Af den grund, så er je
26 dage siden
27 dage siden
pudser mine ord
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg læste et indlæg i dag, fra et parti jeg ikke engang behøver at nævne, så ved man hvad det er for et parti. Det gik ud på, at man skulle tvinge folk til at få flæskesteg serveret. Du ved, jeg bryder mig ikke om religion af nogen som helst art..ok, the Jane religion is ok..but else..
27 dage siden
29 dage siden
Chokoladekage uden ovn..
Sophie Hatter (Femininum)
Mit nye ovn ankom i dag. Lækkert! · Min far kom og hjalp med at slæbe den ind - også lækkert! · Elektrikeren der skulle sætte den til, meldte pas - og kommer først i morgen. · Det er noget hø, for jeg er egentlig ikke hjemme. Jeg burde være på Sjælland hos min kunde. Burde VIRKELIG være derovre. · Grey k
29 dage siden
29 dage siden
Og patterne er blevet længere.
Neola
Hej. · Jeg har nu fortæret en bunke pasta med masser af smør, ost og hvidløg - lige, hvad jeg havde brug for efter en lang dag med mange overspringshandlinger og flyvske tanker. Jeg sidder nu er i sofaen med mine lektier fra psykologen. Hun skrev nogle ord, sætninger og beskrivelser ned, som jeg brug
29 dage siden
29 dage siden
3 år, 3 pakker.. 35 år, 35 pakker.....
Sophie Hatter (Femininum)
Jeg har fødselsdag næste gang på en torsdag. · En torsdag i juli måned. 35 år. · Skrev frem og tilbage med Jude, om netop fødselsdag, fordi hans datter fylder 3 i dag. · Hun får tre pakker i dag - hun fylder tre år. Jeg var hurtig, spurgte om jeg så fik 35 pakker til min fødselsdag? · Han sagde ikke nej
29 dage siden
29 dage siden
Lange dage giver lange patter.
Neola
Hej. · Jeg skal til psykolog lige om lidt. Så jeg starter det her indlæg nu 07:11, men det bliver først postet senere i dag. Jeg vil egentlig bare gerne af med mine tanker nu her, så jeg måske kan huske dem, når jeg igen sidder og græder ud hos psykologen. Sidste gang, var også den første gang, hvor
29 dage siden
1 måned, 1 dag siden
De sene aftener..
Sophie Hatter (Femininum)
Lytter til Svag med Victor - ham svenskeren. Sød lille sang. · Lytter til Someone you loved - den er dælme også god. Læser teksterne - prøver at synge med. · Det er hyggeligt, der er ingen til at bede mig om at holde kæft. · Fantastisk. · Nappede et bad - tog musikken med på badeværelset. Jeg er voksen -
1 måned, 1 dag siden
1 måned, 1 dag siden
Uden nåde
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, så var hun der igen på fjæsen. Hende jeg debatere religion med. Hun forsøgte at sammenligne og dermed at retfærdiggøre at man skære i børn, med at få rettet et øre til. Så jeg skrev til hende, at det er disse mange umoralske handlinger, der er med til at give ateister som mig vind i sejl
1 måned, 1 dag siden
1 måned, 1 dag siden
I lige måde..
Sophie Hatter (Femininum)
Sikke da en omgang kaos det her flytning..! Jeg har godt nok været grædefærdig træt flere gange! For hutten da, glad, ekstatisk, ved at gå ud af mit gode skind over det hele, og så helt nede i kulkælderen også i perioder, fordi der er SÅ mange beslutninger hele tiden.. · Var med naboen fra sommerhuse
1 måned, 1 dag siden
1 måned, 2 dage siden
Kun et billede
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg er stadig ked af det, - jeg mistede en, jeg snakkede med..og det gør mig stadig ked af det. Han var altid så glad, og troede altid det ville gå godt. Nu deler og skriver hans enke til hans facebook profil, om hvor meget hun savner ham. Han var også altid så glad for sin kone, og sn
1 måned, 2 dage siden
1 måned, 2 dage siden
tanker
JetLi
Utroligt, men lige nu kan jeg ikke se over til skoven, så meget sner det i. Selv skråvinduerne er blevet dækket af fint lag hagl og sne. Det er typisk - lige når man begynder at fornemme foråret, så kommer der lige en sidste dosis vintervejr, krydret med en kold bidende vind. Drengene synes det var
1 måned, 2 dage siden

Nytilkomne dagbøger

1 time, 43 minutter siden
Søndagsmorgenbordet.
SeMig
Søndagsmorgenbordet var helligt, det visdste alle. · Så Søndagsmorgenbordet I dag var intet andet end det. · Men hemmeligheder et gemt i dette hus og sønd... [...]
1 time, 43 minutter siden

Populære dagbøger

13 dage siden
Tanker om at turde tale..
Sophie Hatter (Femininum)
..tale og snakke og stille de spørgsmål der betyder noget.. · Jeg råhygger mig i hans selskab. Han lader til også at hygge sig i mit. Jeg undrer mig ove... [...]
13 dage siden
12 dage siden
Sokratisk
Kenny Raun (thejester)
Hej Dagbog, - Jeg fandt en corona benægter i dag. De er tit ligeså troende som religiøse. Anyway, de få folk der havde svaret på det hun skrev, skrev ... [...]
12 dage siden
5 dage siden
Brev til dig i himlen 28
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min skat · Ja så er det jo i morgen jeg får min nye lejlighed, ja det har jeg jo ikke fortalt dig, men jeg flytter i en større lejlighed så det bliv... [...]
5 dage siden
3 dage siden
Det skal nok gå
Turid Nielsen (Tasma)
Afvænning, nedtrapning og afgiftning. Alt sammen noget der skal og kan gøres noget ved, og som gerne skulle udmunde sig i et vægttab. Jeg er en lyste,... [...]
3 dage siden
4 dage siden
Når hunde snakker med.
Inge Erhard (Inghard)
Vores søn tog på ferie med familien og i mellemtiden skulle vi se efter deres lille hund og kaniner for anden gang. Hunden Quak Quak, kinesisk navn, e... [...]
4 dage siden
1 dag, 10 timer siden
Tredje Bog started
JesperSB
Så starter jeg på en ny bog. · Den sidste endte på 57T ord. · Den er online på Amazon, under JesperSB. · (Den er Online fra 7/5, fordi jeg prøvede at pre-la... [...]
1 dag, 10 timer siden
1 time, 43 minutter siden
Søndagsmorgenbordet.
SeMig
Søndagsmorgenbordet var helligt, det visdste alle. · Så Søndagsmorgenbordet I dag var intet andet end det. · Men hemmeligheder et gemt i dette hus og sønd... [...]
1 time, 43 minutter siden