Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

1 måned, 29 dage siden
Tro kan ikke bruges til noget
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg har tænkt over fredag på jobbet. En af pædagogerne satte et skilt op ved printerne hvor der stod, at de er blevet stemmestyret. Det skulle så betyde, at man med stemmen kunne bede om sine udskrifter. En troede kom med det samme, og fik historien at vide af pædagogen. Hun virkede impo
1 måned, 29 dage siden
2 måneder siden
Sengen
Johannes Hansen (svævende-sind)
En hel dag i sengen. · Føler den snigende passivitet komme listende. · Føler mig en smugle magtesløs. · Denne der følelse af ikke at have noget at stå op til · - og samtidig den enorme træthed der som bivirkning følger med denne følelse · Det er som et evigt suk. · skuldrene som bare falder mere og mere ned,
2 måneder siden
2 måneder, 1 dag siden
Dagen der gik, og en masse tanker .
Johannes Hansen (svævende-sind)
Det har været en herlig dag. · Har bare været alene og nydt solen.. tænkt en masse tanker. · Jeg elsker at dagdrømme og har idag været en smule rebelsk i mine tanker. Går pt. og tænker meget over hvordan jeg skal gribe hele situationen an med mine kreditore. Har hørt rygter om at de kan ringe i utide
2 måneder, 1 dag siden
2 måneder, 2 dage siden
Tid til at stille skarpt
Johannes Hansen (svævende-sind)
Kære dagbog · Det er tid til at stille skarpt. Tid til at bekende yderligere kulør. Tid til at udfordre sårbarheden for at se hvor det bærer hen. Nu vil jeg fortælle om de kampe som foregår lige nu. Lad os stoppe tiden og få et overblik. · kære dagbog... · - Jeg skal være far. · - Jeg er i tvivl om hvad
2 måneder, 2 dage siden
2 måneder, 2 dage siden
Wrestling
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg tog et af mine gamle wwe spil med til en af pædagogerne idag. Han er vild med wrestling, har været det siden barn..har været announcer på kampe i ringen..han har en ps3 derhjemme, men havde aldrig prøvet wrestling på den. · Han kan snakke om de gamle store wrestlere, nogle har han vis
2 måneder, 2 dage siden
2 måneder, 3 dage siden
Roman.
Mette Boe Christensen (MollyTrine)
I sidste uge blev jeg omsider færdig med at slette det jeg ville fortryde bitterligt, omskrive og renskrive min roman. Sidst i sidste uge blev den så antaget af forlaget Mellemgaard. Jeg har underskrevet forlagskontrakten, efter at have fået en vurdering som jeg blev meget glad for. De skriver: "Det
2 måneder, 3 dage siden
2 måneder, 3 dage siden
omringet af folk
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Det lykkes mig at løse et af de små problemer på arbejdet. Det var en anden der havde problemet, men den blev lagt over til mig, og det har jeg det fint med. Det virker altid som om vedkommede der giver mig de problemer, synes det er besværligt at snakke med andre folk. Når jeg snakker
2 måneder, 3 dage siden
2 måneder, 5 dage siden
Et øjeblik tilbage i tiden
Johannes Hansen (svævende-sind)
Kære dagbog. · Det har været en afslappende dag med en del overvejelser. Som jeg fortalte tidligere havde jeg store overvejelser omkring hvorvidt jeg ville starte med at skrive dagbog her på fyldepennen. Hvad beslutningen endte ud med er jo selvsagt, med disse ord. Jeg er i gang og det føles faktisk
2 måneder, 5 dage siden
2 måneder, 5 dage siden
i fakta
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg var i fakta lige før, der var en kunde der kæftede op og var utilfreds med hende der sad ved kassen. Jeg ved ikke hvorfor præcis, men det var noget med bonnen..så sikkert et penge spørgsmål. Han var tydeligt vred, og blev bedt om at gå. Hun var sandsynligvis psykisk medtaget, da je
2 måneder, 5 dage siden
2 måneder, 6 dage siden
Skal jeg dele mit liv?
Johannes Hansen (svævende-sind)
Kære dagbog. · Det er med store overvejelser hvorvidt jeg vil dele mit personlige liv på fyldepennen. På den ene side føler jeg, at jeg udstiller mig selv unødvendigt. Vil disse oplysninger blive misbrugt af nogen på et senere tidspunkt? Vil mine omgivelser tage afstand, når de får indsigt i min hver
2 måneder, 6 dage siden
2 måneder, 6 dage siden
Også ked i dag
Turid Nielsen (Tasma)
Har netop fået at vide at min tidl. svigermor (Michelles farmor) er afgået ved døden i forgårs. Hun var min første svigermor, og et fantastisk omsorgsfuldt menneske. Det var ikke så tit vi sås, men når det skete, var der en indforstået varme og respekt os imellem. Sidst jeg så hende, var ved Michell
2 måneder, 6 dage siden
2 måneder, 6 dage siden
Født klar
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg tænker på at finde ham, jeg havde en kort debat med på facebook. Han var så manipulerende, at jeg godt kunne tænke mig at vise, hvad han gjorde til de andre på nettet., Jeg faldt dog ikke i hans manipulation, - men jeg har også brugt lang tid, på at forberede mig på, hvordan man fø
2 måneder, 6 dage siden
2 måneder, 8 dage siden
Er trist
Turid Nielsen (Tasma)
Torsdag måtte vi træffe den hårde beslutning at ligge Hubert til at sove. Vi viste godt at det var på lånt tid vi havde ham. Vi valgte, at så længe at han virkede til at have det godt, samt spiste, fik han lov til at blive. Men da det vendte 180 grader på 2 dage, var der ingen anden udvej. Det er bl
2 måneder, 8 dage siden
2 måneder, 10 dage siden
Ingen kan
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg diskuterede idag med en, der mente at det var helligånden folk kunne mærke, når de var tilstede sammen i en kirke. Jeg kommenterede tørt, at det eneste de kunne mærke, var det samme som folk kunne mærke, når de var til rockkoncert. Det mente han ikke var det samme..men så stik mig
2 måneder, 10 dage siden
2 måneder, 10 dage siden
Hvis man ikke kan være med dem
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - så kan man knuse dem med ord. Det er så anden gang, at jeg kommer en af dem jeg altid diskutere med til undsætning. Jeg er ben hård, og forholder mig til hvad videnskaben siger, og bruger stattestik imod folk. Jeg er begyndt at tage enhver debat jeg kan komme til. Jeg ved ikke hvorfor
2 måneder, 10 dage siden

Nytilkomne dagbøger


Populære dagbøger

11 dage siden
Det lykkes
Turid Nielsen (Tasma)
Og så helt uden stige og grensaks. · Det er ved at være 3 uger siden at vi hentede lille Emma. Selv om Claus var i tvivl om at det var for tidlig for ha... [...]
11 dage siden
5 dage siden
It ain't 'till the fat lady sings
Dus
I sensommeren 2017 - få måneder efter min far døde -tog min mor og jeg til Prag. En tur hun skulle have haft med min far. Nu blev det så med mig isted... [...]
5 dage siden
12 dage siden
Drømme
Simone Reinholdt Nielsen (Simoneakipa)
Jeg har efter min psykose sidste sommer været i behandling i et lille årstid nu og jeg har det i dag så godt at jeg er begyndt at spekulere igen på om... [...]
12 dage siden
11 dage siden
Intet andet end arvæv her - brev ti...
Casper Gyrup Wiedenbein (Cranker)
Den er virkelig ikke god I knolden i nat Alex.. ved ikke j hvem fanden jeg kan snakke bare LIDT med om det her.. Undskyld, du har ikke bedt om at høre... [...]
11 dage siden
6 dage siden
Fra jam til pølsefest
Martin Michael Jakobsen (Marver)
Jeg har hos de lokale søgt om sponsorat til en grillfest som jeg /vi afholder den 25/8 da det er den sidste officielle Søndagsjam. 13 stk jam blev det... [...]
6 dage siden
4 dage siden
Brev til dig i himlen 17
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min kære · Jeg vil lige fortælle dig hvad jeg oplevede for et par uger siden ude ved din grav der var jeg helt sikker på at du sommetider kommer og ... [...]
4 dage siden
2 dage, 20 timer siden
Droppede wow
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - længe siden sidst, - men jeg har droppet WoW spillet. Jeg har droppet alle mine venner derfra, - jeg tænker stadig på spillet, min figur... [...]
2 dage, 20 timer siden