Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

1 måned, 5 dage siden
Kære Læsere:)
Ann R. Sørensen (Savanti)
Jeg havde en instragram profil det hed. kunstforfatterenann.dk jeg var oppe på 1000 følgere. Jeg går meget op i det. Det vil sige bruger meget tid på det. Sagen er den , jeg ville gerne give mine følgere så kom til at krænke instragram . Jeg har sagt undskyld med min nye profil og ligger ikke nøgen
1 måned, 5 dage siden
1 måned, 7 dage siden
Min kunst udstilling :).
Ann R. Sørensen (Savanti)
Kære læsere:) · Nu har jeg endelig noget at berette for jer. · For et stykke tid siden, skrev jeg at jeg ville lave noget mere i mit liv for at få mere indhold . Nu holder jeg kunst udstilling på Juelsmine bibliotek helt indtil den 11/11-2019. · Jeg er et meget kreativt væsen. Og min digtsamling kan ogs
1 måned, 7 dage siden
1 måned, 8 dage siden
Trophy wife
Sofie Fahl
Talte med en kammerat i dag om mit skrantende kærlighedsliv. Han virkede mildest talt uforstående overfor det faktum at jeg igen var blevet droppet - For som han, sikkert velmenende, sagde så er jeg jo en trophy wife og hvem vil ikke have det? · Han mente det sikkert som et kompliment, men det er jo a
1 måned, 8 dage siden
1 måned, 9 dage siden
Strukturjunkie
Tantelillas adhd-dagbog
Det her diagnosticering af mandens arbejds-narkomani har kastet mig ud i en krise jeg kun delvist forstår. · Jeg er stresset, grådlabil, orker ikke at omgås eller snakke med andre (og det ligner mig virkelig ikke!) - energiniveauet er i bund og jeg misrøgter mit arbejde en smule. · Der er mange temaer p
1 måned, 9 dage siden
1 måned, 10 dage siden
Dykker under, med drømme om at få l...
Johannes Hansen (svævende-sind)
Kære dagbog · Jeg har i et stykke tid ikke berettet om mine dage. Du har været efterladt i uvished og mange detaljer er gået tabt. En status skal du dog have: · *Jeg har fået et midlertidig vikariat som vikar. Her vasker jeg op hos et firma der hedder Atea · *Jeg har startet ny virksomhed: Altmulighjælp
1 måned, 10 dage siden
1 måned, 13 dage siden
Hvis jeg skulle skrive en bog.
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg fik snakket en del om mit vægttab ved klassefesten. En sagde, at jeg burde skrive en bog om det, fordi jeg havde nogle gode tanker på det. Jeg tænker hvis jeg skrev en bog om det, skulle der i forordet stå, at det ikke var en guide i, hvordan man kan tabe sig, blot en beretning om hv
1 måned, 13 dage siden
1 måned, 16 dage siden
Glo begravelse
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - suk, indtil videre har jeg været forskånet imod de værste nyheder der kan ske. Jeg har respektfuld ventet på den anden side, ved busstoppestedet på bussen. Imens har jeg set folk komme ud af kirken med en kiste. Jeg har været forskånet, - Mørke skyer har varslet regn, - den værste skyl
1 måned, 16 dage siden
1 måned, 16 dage siden
ressourceforløb the end
Martin Michael Jakobsen (Marver)
Møde den 2509 ressourceforløb · Dette er ikke digt · Ej en historie · Men 80 min skreven stand · Af tanker der er friskbrygget men også nogle med mos på. · Jeg prøver, at være nøgtern. · Men uanset hvordan jeg vender og drejer det så er der 2 sider af mig og det menneske jeg prøver, at være i og lære om. · Jeg
1 måned, 16 dage siden
1 måned, 16 dage siden
En lykkelig dag.
Mette Boe Christensen (MollyTrine)
Nu blev min roman færdig til at gå i trykken. Den er utrolig smukt sat op af en grafiker, blev til 220 sider, og omslaget har jeg selv bestemt. Der er ca. et digt for hvert kapitel, og de bliver liggende der, hvor de skal være. Hvad angår omslaget havde de egentlig placeret en mand og en kvinde i de
1 måned, 16 dage siden
1 måned, 21 dage siden
Heroic nede
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg fik løftet et par øjenbryn idag. Du ved, jeg er ikke den stærkeste i guilden, men jeg er ham der laver mest skade på vores fjender. Det lykkes mig at solo cleare phase 3 af 4 på vores heroic sith..det gjorde at vi alle fik loot. Folk sagde " holy cow" da de så det jeg havde gjort..
1 måned, 21 dage siden
1 måned, 22 dage siden
Diskusion og Dating sted
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg hoppede på et nyt dating sted med et nyt billede..fik hurtigt 4 likes med mit nye billede. · Anyway..så har jeg gang i facebook debatterne igen..med hende jeg plejer at diskutere med. Hun lavde et post om, at hun håbede hende der ikke ville i moske med det tøj de har på der..at hun fi
1 måned, 22 dage siden
1 måned, 23 dage siden
Jeg er en idiot
Sofie Fahl
Klokken er tæt på sengetid. Jeg har haft så travlt hele dagen, at jeg ikke en gang kan huske hvad jeg har haft travlt med. I det mindste har jeg ikke tænkt på Ham - indtil nu selvfølgelig. · Han dumper altid ind i mine tanker når jeg har mindst brug for det. Det skulle ikke undre mig, hvis han gør det
1 måned, 23 dage siden
1 måned, 25 dage siden
Jeg ser alt
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - før jeg starter med at skrive min dagbog, - sætter jeg lige "the rasmus" på med "in the shadows" Alle mine Guild planer er stadig lykkes, - jeg er på toppen, efter jeg droppede wow..efter et nærmest planlagt skænderi med en pige, - jeg vidste hvad hun var ude på - folk er så dårlig til
1 måned, 25 dage siden
2 måneder, 2 dage siden
Mit liv er en dårlig b-film...
Tantelillas adhd-dagbog
Inge Holm (psykologen, som Manden går i tilknytningsterapi hos) har diagnosticeret ham med arbejdsnarkomani. Jeg vidste det jo egentlig godt, men når der så er en professionel der pludselig sætter nogle ord på (som Manden faktisk også tager alvorligt) så sker der noget. Det har væltet mig en smule,
2 måneder, 2 dage siden
2 måneder, 2 dage siden
Eftertanker
Hanna Fink (Fink)
Efteråret har indfundet sig, og i en stille time i stilhed, efterrationalisering af sommerens begivenheder. · Guldbryllup som var en særlig begivenhed, som huskes med glæde, dog forinden fik vores svigersøn på 55 år en blodprop i hjernestammen, der fik vi nok en forskrækkelse, og deres lille familie k
2 måneder, 2 dage siden

Nytilkomne dagbøger

17 dage siden
Livstilsmesse og Halloween
Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14)
Min veninde Lajse og jeg var til Livstilsmesse i Forum idag. Vi blev enige om at starte på balkonen, hvor der var fyldt op med smagsprøver over det he... [...]
17 dage siden
18 dage siden
Mit dukkehus projekt
Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14)
Hurra, så blev jeg endelig færdig. · Jeg er jo sådan lidt af en dukkehus nørd, der også er vild med miniaturer i størrelse 1:12 · Da jeg startede for ca. ... [...]
18 dage siden
13 dage siden
I malerens fodspor
Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14)
Tju hej, hvor det går. Jeg er helt stolt af mig selv. Jeg har igennem længere tid haft et værelse som godt kunne trænge til en farveopfriskning. · For i... [...]
13 dage siden
19 dage siden
Om at savne
Vina Frank (Vina)
Jeg savner min far i dag. Det er snart 5 måneder siden han døde af en blodprop, og det er gået op for mig, at sorgen og savnet kommer i bølger. I går ... [...]
19 dage siden
15 dage siden
Surkål
Vina Frank (Vina)
Så skal det prøves. Jeg har sat et glas hvidkål til fermentering, og om 21 dage er det forhåbentligt blevet til surkål. Nu må vi se, om jeg har gjort ... [...]
15 dage siden
15 dage siden
Kaninen Mini`s fødselsdag
Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14)
Denne Weekend har stået i fødselsdagens tegn, for igår fyldte mit barnebarn Isabel 11 år og der var jeg selvfølgelig samlet med hele familien til boll... [...]
15 dage siden
18 dage siden
En overspringshandling
Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14)
Skal jeg, eller skal jeg ikke. Det var det første jeg tænkte da jeg vågnede her til morgen. Jeg blev hurtigt enig med mig selv om, at det skulle jeg i... [...]
18 dage siden
1 dag, 13 timer siden
For meget arbejde
Vina Frank (Vina)
Den sidste uge har været helt tosset travl på arbejdet. Vi er i gang med at implementere et nyt ERP-system; et projekt, som jeg er tovholder på. Det k... [...]
1 dag, 13 timer siden
17 dage siden
Flagermusvingerne
Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14)
Jeg vågnede med et spjæt her til morgen ved at telefonen ringede. Hallo, sagde jeg søvndrukkent, og en meget glad stemme fra min ene datter svarede i ... [...]
17 dage siden
19 dage siden
Projekt hobbyrum
Marianne Asta Pedersen Ciftci (Liljen14)
Nu kunne jeg ikke vente længere. To Billy reoler, den slags man kan købe i Ikea, skulle flyttes fra et rum til et andet. · Jeg havde ellers lovet mig se... [...]
19 dage siden

Populære dagbøger

12 dage siden
Efter argument
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - når jeg har debateret, så gennemgår jeg gerne "slagets gang" nogle gange, for at gøre mig mere skarp på diverse dårlige argumenter næste... [...]
12 dage siden
7 dage siden
Noget om at stoppe med overfladisk ...
Kirstine Asbøl (lope)
Nå, kære Fyldepen. Her har i mig tilbage for en stund. Det er vist noget i retning af 3 år siden sidst. Jeg ved ikke helt hvorfor...måske er min tid b... [...]
7 dage siden
7 dage siden
Ambivalent følelse
Turid Nielsen (Tasma)
Er jeg glad ja. Er jeg en smule ked af det ja. · Jeg har i mange år haft det med sådan at, jeg håbede ikke at mine børn fik børn. Det lyder måske lidt h... [...]
7 dage siden
12 dage siden
Forandringer
Amalie S. Hjarsen (Malle2684)
Kære dagbog · Meget er sket det sidste stykke tid. · For det første mødte jeg en... En som viste mig en mulig fremtid. En som så mig og fik mig til at gri... [...]
12 dage siden
7 dage siden
Min roman.
Mette Boe Christensen (MollyTrine)
I dag fik jeg en presse meddelelse om, at min roman udkommer d. 9/12-19. I sidste øjeblik fandt grafikeren ud af, at billedet af mig selv der skal på ... [...]
7 dage siden
4 dage siden
svinenakken
Erling Thestrup (ordkløver6)
tiden går , nu kommer køkkenvagten igen . · krydderierne er fyldt i glas , og det er blevet firs gange mere overskueligt , man kan rimeligt hurtigt find... [...]
4 dage siden
1 dag, 13 timer siden
For meget arbejde
Vina Frank (Vina)
Den sidste uge har været helt tosset travl på arbejdet. Vi er i gang med at implementere et nyt ERP-system; et projekt, som jeg er tovholder på. Det k... [...]
1 dag, 13 timer siden