Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

25 dage siden
Ferie og Fedt Nisse
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, lidt sent men ok. Så har jeg ferie, noget en masse folk i USA ikke har adgang til. Jeg har et par i min guild. · Jeg har tænkt mig at dyrke noget fedt nisse ;) fra mandag og måneden frem, hver dag. VR fedt nisse.. · Samt spise en del tun..måske købt en god ebog og læse den i min lænestol. ·
25 dage siden
26 dage siden
Vandet i dag
SeMig
Normalt er jeg bange for vand. · Vand som kommer fra bruseren, havet, søen, åen, ja selv svømmehaller. · Men ikke i dag. · I dag må jeg bare drukne alt der gør ondt, selv vand er bedre end ondt. · PTSD. · Fire store ufortrødne bogstaver lever nu i min journal. · Det er bare 4 tegn, men en hel verden af forho
26 dage siden
27 dage siden
Smil
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Der kom lige en undersøgelse ind fra ÅååååRrrhus universitet. Det var omkring Corvid. Det handlede mest om man havde haft bivirkninger, så var der også nogle andre ting med..så som om man havde været træt, osv..de ting jeg altid er, fordi jeg altid er deprimeret. Jeg har bare været det
27 dage siden
27 dage siden
Øjenkontakt..
Sophie Hatter (Femininum)
..Nøej, det der øjenkontakt er svært! · ..Det er så svært, så jeg blev helt flov over mig selv i dag. · ..Det må jeg virkelig arbejde videre med kan jeg mærke.. Det duer ikke, at jeg ikke kan se mennesker i øjnene, som jeg har noget med. Stof til eftertanke. Meget eftertanke. · Nogle gange kunne jeg ba
27 dage siden
27 dage siden
Fjerde bog, næsten færdig.
JesperSB
Denne gang er vi i rummet. · 500 hundred år ude i fremtiden. · En lille båd, som bringer folk og ting fra planet til planet. · En gruppe af Synth og mennesker, og en AI. · Bare i gang med den normalle rutine. · Men nogle spiser deres budding... · Først er det de små ting, så begynder det at eskalere. · Før de
27 dage siden
28 dage siden
De der gifte mænd...!
Sophie Hatter (Femininum)
For pokker da også..! · Jeg har lige været ude og gå en tur med en af der mænd jeg har støvet op på scor og som er røget igennem nåleøjet. Han er gift - det vidste jeg godt fra start af. · PRÆCIS som frygtet, så er han bare skide sød altså. Sådan, vild kemi og kunne godt falde pladask for ham. Han ind
28 dage siden
29 dage siden
Energi
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg har været træt, mine ben er ømme..men i dag var der en i star wars spillet, som gik op imod mig på plads 2, for at få sin første plads bagefter. Jeg plejer at lade ham få den, men at slå mig væk fra min 2. plads..var dumt af ham. Jeg ved han har kæmpet imod andre, men igen som mig!
29 dage siden
29 dage siden
At bygge et korthus versus at bo på...
Sophie Hatter (Femininum)
Mit korthus væltede i går. Whoosh! · I stedet har jeg besluttet at gå igang med at bygge en borg. · Der kom to tilbud ind i går. · Tag til Sverige i tre måneder og leg kvalitetschef og hjælp med at få samlet virksomheden op fra bunden igen. · Tag et tilbud fra København omkring at være deres compliance
29 dage siden
29 dage siden
Dumpet
Turid Nielsen (Tasma)
Så gik den ikke længere. Citronen alias vores Citroen C5 dumpede stort i syn. Men med 20 år og 270.000 km. på bagen, så har den nu gjort det meget godt. Kaldenavnet Citronen fik den i starten, da vi havde problemer med dens hydraulik. Da der var styr på det, har der ikke været nævneværdige problemer
29 dage siden
29 dage siden
endnu en dag
Johannes Hansen (svævende-sind)
Halløj kære dagbog. · Så kører vi igen på de få timers søvn. I morgen må jeg altså komme tidligere i seng! · Trods de få timer og den lidt sene "kommen op af sengen" har det været en okay morgen indtil videre. Selvom jeg var milevis bagefter nåede jeg både at få et hurtigt bad, tage en lille mad med o
29 dage siden
1 måned siden
Mandag
Kenny Raun (thejester)
Det er mandag, - Det er den ugedag, hvor alt dårligt sker. Familie medlem røg på hospitalet til hurtig operation, - Han overlever med sikkerhed, men han skulle ha en pludselig øje operation. ikke noget han tog i stiv arm..Han er ikke som mig..Jeg har et andet gear. Jeg ville analysere situationen, o
1 måned siden
1 måned siden
En stille middag
Johannes Hansen (svævende-sind)
Min fornægtelse har virket hele dagen. · Fornægtelsen af kendsgeringen om for lidt søvn og en lidt presset morgen. · faktisk valgte jeg netop at jeg ikke gad denne tommerum og selvom jeg kom en smule for sent på jobbet har jeg nået mere end jeg normalt gør. · Lidt forbløffet kunne jeg med kun 20 minutter
1 måned siden
1 måned siden
En stille morgen
Johannes Hansen (svævende-sind)
Det kunne man ønske sig. · Så jeg tog en af de der morgener. · En af de morgener hvor jeg bare fornægter virkeligheden. · For nogle gange kan den virkelighed rende mig et vidst sted! · Efter at have sovet 3 timer fik jeg humpet mig hen til morgenspejlet og kikkede lidt på karkluden. · Så vred jeg den op,
1 måned siden
1 måned siden
En stille aften
Johannes Hansen (svævende-sind)
Kære dagbog. · En stille aften, det har været denne aften. · Og hvor er det lang tid siden jeg har berettiget om noget som helst. · Så meget er sket siden sidst, at den tid jeg har nu står slet ikke på mål for den fuldstændige beretning. · Så den får du ikke! · Du må nøjes med udvalgte detaljer. · Der er m
1 måned siden
1 måned, 2 dage siden
Et eventyr i tankerne
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg fik lige en ide til et eventyr, som jeg skal gå og tænker over. Jeg tænker det kan blive et af mine bedste. Sådan et af de eventyr der er skrevet i harmdirrende vrede, det er altid der jeg er skarpest, og ideerne vælter ind. Titlen er altid det letteste. Prinsessen og de 10 Hvide R
1 måned, 2 dage siden

Nytilkomne dagbøger

8 dage siden
Sommer
Sofie Jensen Meilstrup (Skovgoblin)
Herude i skoven sidder jeg og funderer over livet. Sover længe, drikker gode mængder af kaffe, maler og læser på livet løs. Inden hverdagen bryder sam... [...]
8 dage siden
2 dage, 8 timer siden
Samlebåndsmenneske i et senmoderne ...
nn20
Grib dagen! Bidrag til samfundet. Tag dig en uddannelse. Få dig et job. Bevæg dig fremad. Tag ansvar for dit liv. Ask not what your country can do for... [...]
2 dage, 8 timer siden
7 dage siden
Flydende dage
Sofie Jensen Meilstrup (Skovgoblin)
Jeg har været beskæftiget inden for et andet medie end skrivning, da jeg også maler og bruger mine hænder kreativt. I dag har jeg været i gang med at ... [...]
7 dage siden
2 dage, 12 timer siden
Man husker med kroppen
nn20
Man husker med kroppen sagde Knud Romer i et interview, som jeg fik set i dag. · Jeg forstår nu, hvorfor jeg intet husker. Intet føler. Ingen mareridts ... [...]
2 dage, 12 timer siden

Populære dagbøger

12 dage siden
I varmen kan nætterne noget særligt...
Sophie Hatter (Femininum)
Wauv, det er varmt!! · Grey kommer i morgen tidlig. Jeg kommer til at være så træt. Vækkeuret er sat til kl 6:15, vil gerne lige op, i bad, smøres ind o... [...]
12 dage siden
10 dage siden
Jester går til kamp igen
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, så får jeg anden vaccine sprøjte på tirsdag. · Damn..jeg har haft gang i debatterne..en af mine gamer venner..er en trumper, konspirations n... [...]
10 dage siden
7 dage siden
Loftrum
SeMig
Gulvet synes uendelig blødt under mine hænder. · På loftet ser jeg skygger bevæge sig hen over ubearbejdet træ, duften af indelukket eg og min mors parf... [...]
7 dage siden
2 dage, 12 timer siden
Man husker med kroppen
nn20
Man husker med kroppen sagde Knud Romer i et interview, som jeg fik set i dag. · Jeg forstår nu, hvorfor jeg intet husker. Intet føler. Ingen mareridts ... [...]
2 dage, 12 timer siden
10 dage siden
En skriver drøm del 1
Maria jayashree (MariaMolgaard)
Kære dagbog måske er jeg i katalogi med de ældste store digter i verden eller som jeg kald det en passion og lidenskab i at man elske drømme og tanken... [...]
10 dage siden
7 dage siden
Flydende dage
Sofie Jensen Meilstrup (Skovgoblin)
Jeg har været beskæftiget inden for et andet medie end skrivning, da jeg også maler og bruger mine hænder kreativt. I dag har jeg været i gang med at ... [...]
7 dage siden
6 dage siden
Livet efter
Ayah
Jeg ved godt, at der har været stille længe.. Måske nok også for længe.. · Men jeg har haft brug for at tænke.. Et før lukkede kapitel åbnede for ikke s... [...]
6 dage siden
2 dage siden
Ferien er forbi og mere om Sarah Si...
tcbk
Ferien er forbi. Vesterhav, Randers regnskov, famile og det hele har egentlig været meget godt. De stridende parter har indgået våbenhvile. For nu. · Me... [...]
2 dage siden