Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

25 dage siden
Dansk video
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, i dag lavde jeg en ny video på dansk omkring ordet militant ateisme. Dette ord er for mig en slet skjult metode, til at skyde ateismen et voldelement i skuende, som det ikke har. Dette forklare jeg i dybden i min video, hvorfor ateismen ikke lider af, at ha folk på samvittigheden. Ja, ko
25 dage siden
26 dage siden
Uden at kende hende...
Fisk8
... Så føler jeg mig ofte ligesom min mor. Det er en virkelig mærkelig og træls følelser. Var der noget hun ikke havde, så var det styr på sit liv. Jeg har heller ikke styr på mit liv. Men det er også ting som når jeg griner, går og tænker - jeg føler mig som en kopi af hende. Og det skræmmer mig! J
26 dage siden
27 dage siden
Aktivisme
Syrene Hvid
Mens velfærdssamfundet er i opløsning og verdenssituationen på alle fronter bliver mere og mere kritisk, lever jeg i min egen lille boble af mindre sejre, mindre nederlag, rutinepræget hverdagsliv og meget lidt egentlig fremdrift. Måske er det svært at bevæge sig vildt meget fremad i vores verden i
27 dage siden
28 dage siden
Jule Hjerter
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg læste lige det med politikeren, der mente at man skulle pynte til jul, for at vise at man var dansker. Jeg pynter ikke til jul, - men ikke nok med det, jeg er også udmeldt af folkekirken, for jeg kan ikke se noget tegn på, at jeg skulle ha en usynlig ven. Faktisk synes jeg, at alle
28 dage siden
1 måned, 1 dag siden
jeg vandt
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - jeg så lige et proram omkring en debatør, og det mindede mig om mig og en debat jeg havde med en, som ikke kunne kontrollere sine følelser. Hoved punktet er, når folk begynder at angribe mig personligt med ord, så er det fordi jeg er igang med at vinde debatten, ellers ville de ha hold
1 måned, 1 dag siden
1 måned, 2 dage siden
Gode karakterer og en forstuvet fod...
Camilla Ahlehuus (HK4ever)
Det er efterhånden længe siden, at jeg har skrevet herinde, så jeg tænker - at det er en god idé at gøre det nu. :) · For at starte en del tid tilbage, så gik jeg på uddannelsen som SOSU assistent, men jeg endte med at blive syg og få det dårligt til sidst, så jeg var væk i 3 uger, og så fik jeg lave
1 måned, 2 dage siden
1 måned, 3 dage siden
65 kilo smidt
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg har nu smidt de 65 kilo, vil gerne smide 15 mere..smerterne er måske midlertidig få i min ankel, men lige nu går jeg ok igen, efter sprøjten med binyrebark hormon. Endnu en førtidspensionist skrev til mig i dag, - men jeg har nu højere krav til, hvem jeg vil date. De sidste har vis
1 måned, 3 dage siden
1 måned, 4 dage siden
Biluheld....
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Her i onsdags var jeg i et ret alvorligt biluheld. · Der sker det, at jeg kommer kørende i Stenlille med min ven i et lille hvid Toyota Aygo. Vi når et lille trevejs kryds, hvor vi kommer fra sidevejen og skal dreje ud på hovedvejen og der er INGEN BILER at se. · Min ven holder helt stil
1 måned, 4 dage siden
1 måned, 7 dage siden
Eksploderet spejlæg og 5 kg ekstra
Racuelle Heindorf Lomholt (Søs90)
Mine øjne hænger nede ved patella, OT er vågnet kl. 05.00 hver dag den sidste uge, nogle nætter har hun også været vågen et par eller tre timer om natten. Der har været opkast i hele sengen og jeg har eksamener. Ja det er ikke for sjov at man bliver diagnosticeret med stress, jeg gav det en uge, det
1 måned, 7 dage siden
1 måned, 7 dage siden
Brev til dig i himlen 8 ( fødselsd...
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min kære · I lørdags havde jeg fødselsdag den 57. i rækken, men den første uden dig. Jeg havde inviteret Nogle venner + familie til middag i byen for ligesom at gøre lidt ud af dagen. Vi blev 8 men jeg havde bestilt til 10 for i skulle jo også været med på dagen, det var en hyggelig aften hvor je
1 måned, 7 dage siden
1 måned, 8 dage siden
Min tur gennem portalen
Rubertus Michel Thomannson (Tommen1986)
Efter en Uffe Lorenzen koncert, var der en usynlig pige der hjalp til at få sat alt mit udstyr sammen. Sgu utorligt at der kan eksisterer så mange porte og ledninger. Men da jeg havde vandret rundt i min lejlighed et utal af gange, og lavet brunkål. Da der var helt rent, bankede min kontakt person f
1 måned, 8 dage siden
1 måned, 8 dage siden
Verdens mindste violin
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg bestilte lige en meget lille violin, som jeg kan tage frem, når folk brokker sig. Jeg ved pædagogerne har en pyt knap, jeg har så om lidt over en måned, en lille violin..der kan lægge i min hånd. · Jeg mærker min vrede vokse, når jeg tænker på folks holdninger omkring det at spille. D
1 måned, 8 dage siden
1 måned, 9 dage siden
Det kan godt være jeg er en dør...
Fisk8
... til sociale sammenkomster, men jeg er satme go til mit arbejde! Kanon dag i dag, elsker når der skal handles akut og elsker når mennesker får noget ud af min hjælp føler sig hjulpet godt på vej, selvom det er svært... Det gir da mening hva '! Fuck hoveder! · (ved ikke lige hvem fuck hovederne er,
1 måned, 9 dage siden
1 måned, 10 dage siden
Er da bare en dør...
Fisk8
... Når det gælder at small talke med 2.generations, måske 3. Generations bekendte-langt ude mennesker! Jeg går helt i baglås. Og det kan tydelig vis ses. Sikken en 40 års fødselsdag. Ingen alkohol til mig, men en masse smart i en fart typer, jeg slet ikke snupper! De var på hjemmebane og det var je
1 måned, 10 dage siden
1 måned, 15 dage siden
Hvorfor føler jeg mig så nedern
Fisk8
En fin begravelse, som egentlig var en bisættelse. Bagefter suppe kage og kaffe. Fint nok. Præsten kom. Fin fyr, lidt den nervøse type. Jeg ved ikke om han forstod min humor, men han kunne godt lide suppen. Barnet opførte sig pænt og var det smukkeste menneske tilstede. Han græd da han skulle puttes
1 måned, 15 dage siden

Nytilkomne dagbøger

6 dage siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæmper
Merida Dunbroch (Tanketyven)
kl. 16.11 · Jeg gør mig virkelig mange tanker om hvordan vi kan passe bedre på miljøet, og hvordan vi sikre os at jorden ikke går under lige om snart. · D... [...]
6 dage siden
6 dage siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbroch (Tanketyven)
kl.15.20 · Jeg er bange for at dumpe. · Jeg er bange for ikke at være god nok. · Jeg er bange for at være en kvinde i et mandefag. · Hvem beslutter egentlig a... [...]
6 dage siden
17 dage siden
Nytårsaften - 2018
Jeppe Hove-Nyborg (Jeppehn)
Så er dagen kommet. Den sidste dag i 2018. Så jeg vågnede op kl. 9:34 om morgenen, hvor jeg startede min da ud med at spise en beduin A38 med mysli og... [...]
17 dage siden
5 dage siden
Eksamensangst og mit nyeste crush
Merida Dunbroch (Tanketyven)
kl. 23.38 · Jeg skal til eksamen imorgen, og jeg er rimelig nervøs, selvom jeg ikke burde være det. Det er en gruppeeksamen, og jeg har rimelig godt sty... [...]
5 dage siden

Populære dagbøger

4 dage siden
Daglig snak om vægttab
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg bliver næsten hverdag spurgt om, hvor meget jeg dog har tabt mig, og hvordan jeg har kunnet gøre det. Folk synes det er utroligt, og... [...]
4 dage siden
13 dage siden
Ingen titel
Ann R. Sørensen (Savanti)
Kære dagbog . · Så er endnu en dag næsten afrundet i det nye år 2019. Lige for tiden skriver jeg ikke digte for venter på udgivelsen her den 4 februar d... [...]
13 dage siden
12 dage siden
År 2019 har ikke fået en god start....
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg synes alting går lidt skævt. Mit venskab med M er mere eller mindre lagt på is, mit knæ gør stadig ondt efter biluheldet d. 13 decemb... [...]
12 dage siden
6 dage siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbroch (Tanketyven)
kl.15.20 · Jeg er bange for at dumpe. · Jeg er bange for ikke at være god nok. · Jeg er bange for at være en kvinde i et mandefag. · Hvem beslutter egentlig a... [...]
6 dage siden
4 dage siden
Din drøm
Romeo Must Die
Jeg ser på dig, mens du sover. Du ligger der, og smiler i din drøm. Jeg tænker på at kravle ind i dig - og møde dig i din drøm. Med min hånd på dit br... [...]
4 dage siden
11 dage siden
Bolig kaos
Ida Hansen (Kajaki)
Jeg mangler et sted at bo. Siden jeg opsagde min lejlighed i Odense, og rykkede til Kbh, har jeg boet på et værelse hos en anden. Det er gået godt nok... [...]
11 dage siden
2 dage, 22 timer siden
Selvpineri eller konstruktiv konfli...
Tantelillas adhd-dagbog
- At bede samlivspartner om en afklaring af langvarigt kompliceret og følelsemæssig opslidende forhold, når man inderst inde på forhånd godt ved, at s... [...]
2 dage, 22 timer siden
5 dage siden
Meant to be uvenner?
MehMeh
Kan det virkelig passe, at der er nogen, man bare er dømt til at blive uvenner med, uanset hvad man gør? Hvor der simpelthen ikke er andet at gøre, en... [...]
5 dage siden