Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

1 måned, 6 dage siden
Åh hjertesmerte
Freema
Ja egentligt har jeg altid skubbet hende væk fra min hjerne og mit hjerte , det hun repræsenterer gør for ondt og i dag er hun så død , så trist at hun aldrig fandt ud af sin labyrint aldrig blev befriet for sine dæmoner aldrig fik reddet sine kærligheds bånd til sin far og bror så trist · Stakkels S
1 måned, 6 dage siden
1 måned, 7 dage siden
Lektion 4 og 7
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, ved næste lektion valgte jeg at sidde i verdensrummet. Jeg fik at vide, at jeg skulle se mine tanker, som ikke værende mine egne, men blot notere dem med et enkelt ord. · Så kom de sædvanlige åndedræts øvelser, men lige idet indtraf katastrofen, jeg slog en kæmpe prut. Kvalme, horror, men
1 måned, 7 dage siden
1 måned, 8 dage siden
Fortsætter med meditation
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg har selvfølgelig tænkt mig at fortsætte med det meditations program, - jeg har tænkt over, hvordan jeg bedre kan forklare hvorfor, jeg sagde Nej, til om jeg nogen sinde har taget fejl af det jeg tænker, også den virkelighed der er. Jeg sagde ikke Nej, fordi jeg ikke kan tage fejl,
1 måned, 8 dage siden
1 måned, 9 dage siden
Guided Meditation
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg købte et VR program der hedder guided meditation. Jeg tænkte jeg måske kunne få et afstresningsprogeam. Der er forskellige steder man kan sidde i det program, altså i en rolig virtuel verden. Samtidig er der mange forskellige programmer med til det, der hver indeholder en del lektion
1 måned, 9 dage siden
1 måned, 9 dage siden
Det sociale medie monster...
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg kan mærke at jeg er nået et punkt hvor jeg er blevet virkelig træt af sociale medier. Dem allesammen. Facebook, Instagram, Twitter, Tumblr, Snapchat...de hænger mig ud af halsen. · Mit behov for dem er mættet. Jeg orker det bare ikke. Den der blanding af folk der bitcher over alting
1 måned, 9 dage siden
1 måned, 10 dage siden
Sindssyge Univers.. :(
Simon Rosenkilde (SimonSaiz)
Hvorfor skal det altid være sådan..? Jeg har altid haft det.. forbandede uheld; gigantisk i sin vælde, og jeg vidste, at jeg forsvarløs imod det: Før eller senere, så er det det, der får mig slået ihjel, jeg er ikke i tvivl. Det står også i mit horoskop; "du vil være forfulgt af grusomme uheld, hele
1 måned, 10 dage siden
1 måned, 10 dage siden
Begravet
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg prøver at begrave det jeg ikke kan holde ud, men det stikker hele tiden op, og gør mig opmærksom på den smerte jeg har. Har sat Kaleo med "i cant go on without you" over. Det gode ved den fysiske smerte er, at den gør det lettere at dække over, at jeg konstant kæmper med fiasko'en.
1 måned, 10 dage siden
1 måned, 10 dage siden
Fake mail
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg fik en af de sædvanlige mail beskeder, som jeg plejer at få andre steder. Denne gang fik jeg denne fake mail på fyldepennen!? Det er første gang, men da jeg ikke lige kunne se hvordan man anmeldte den slags, så slettede jeg den bare. Der var en tekst på både dansk og engelsk, og form
1 måned, 10 dage siden
1 måned, 12 dage siden
skorstenstræk
Peter
"Anders And" har også leget med min kedel, for ca 3 år siden var der jo en revne ved flange til røgrør bagpå min salamander, den fik en omgang juledekorationsler, og et stort spændbånd til at holde ler på plads. så er der jo gået 3 år og revnen dukkede langsomt op igen, ligeledes synes jeg skorstene
1 måned, 12 dage siden
1 måned, 12 dage siden
de dage
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - de dage hvor jeg kan slippe afsted med at komme ud og ind, uden at en eller anden brækker sit godmorgen op, er bare dejligt. Det er ikke, og har ikke været det længe, en god morgen. Kun min ateisme holder mig på benene, - en viden om, at selv om alt det der betyder noget er mislykkes,
1 måned, 12 dage siden
1 måned, 12 dage siden
Kreativ rumdeler...
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg brugte hele aftenen igår på at lave en fiks lille rumdeler ud af en tom papkasse, en masse poser med gammel pasta, grøn gaffa tape og sort læder. · Den passer lige perfekt ind i dørkarmen imellem stuen og gangen og er tung nok til at hverken katten eller hunden kan vælte den, men ik
1 måned, 12 dage siden
1 måned, 13 dage siden
Brain-fuck
Freema
Fuck hvor er min hjerne altså træt , kan ikke holde mig vågen startede ellers megafrisk ud og gav den fuld gad i fitness med vægttræning og er faktisk i rigtigt godt humør i dag · Og egentligt ville jeg strikke et sjovt stribet halstørklæde men min hjerne fucker med mig så når lige dette lille skriv
1 måned, 13 dage siden
1 måned, 13 dage siden
Sex robotter...
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Så...sex robotter. It's the new thing. Ikke kun kvindelige, men de har nu mandlige på vej også med animatronisk penis. I should be put off by this. Men surprise (not really), det er jeg ikke. · Tværtimod. Det virker ganske lovende for mig. Har i set dem? De der Real Dolls? Der er et web
1 måned, 13 dage siden
1 måned, 14 dage siden
typisk deprimeret efter insomnia
Freema
deprimeret pyldret og føler mig uelsket og ikke prioriteret... sådan har jeg det altid når jeg er mest deprimeret og for år tilbage hver eneste ugedag med PMS.. · woblybobly-kvalme · træt og uforkuseret · håber på søvn · og glad energi · tidligt i morgen · værdsættelse... pyh.. dejlig aftensmad... har strikk
1 måned, 14 dage siden
1 måned, 14 dage siden
Refleksioner om alder.
Hanna Fink (Fink)
Først godt nytår, og jeg kom ind i året med en virus der åbenbart havde besluttet sig til at blive i min krop indtill nu. · Der er noget særligt ved nytår, som en kladdehæfte i skolen, der er endnu ikke visket på siderne, og ikke skrevet noget man kan misforstå. · 1 januar er som et uskrevet blad, hvor
1 måned, 14 dage siden

Nytilkomne dagbøger

24 dage siden
De evige tal og størrelser
kaotiskkaos
Kære "dagbog" · Lad os tage endnu en "walk down memory lane". Vi skruer nu tiden tilbage til da jeg gik i 8. klasse, og hvor jeg ikke var nær så ødelagt... [...]
24 dage siden
28 dage siden
Inspirerende læsning
Akita
Er netop blevet færdig med at læse Søren og Morten Ellemoses bog "Fra ord til bog". Den bør enhver dansk forfatter læse. Der er både noget konkret om ... [...]
28 dage siden
27 dage siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
Kære dagbog. · Her sidder jeg, og skriver i dig for første gang - og forhåbentlig ikke den sidste, for din rolle bliver at være en ventil for mig; et st... [...]
27 dage siden
15 dage siden
Længes hjem
Peter Hansen (Toscana)
Dagbog Helmand · 02/03-2004 · Jeg står på taget af et hus, eller rettere nogle mure hvor der ovenpå er lagt et tag. Det er lavet i ler. · Der er ikke vindue... [...]
15 dage siden
19 dage siden
Soulmaten min
Peter Hansen (Toscana)
Dagbog 12/10-2011 · For tiden er min soulmate og jeg · Ikke så soulagtige, at det gør noget. · Der står skilsmisse på begge vores · frontallapper. · Vi mangler ... [...]
19 dage siden

Populære dagbøger

9 dage siden
Vikinge Power til Melodi Grand Prix...
Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter)
Hej med jer, · Jeg ved ikke hvor mange herinde der følger Eurovision, men det er nærmest tradition at se det sammen i min familie. Vi har haft nogle vir... [...]
9 dage siden
12 dage siden
tæt på
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Mit hjerte har det ikke godt. Jeg ved, at jeg snart kommer til at få en dårlig dag, - men jeg er også ret sikker på, at når det sker, vi... [...]
12 dage siden
1 dag, 12 timer siden
Hvordan tager man godt imod en iret...
Sophie Hatter (Femininum)
..jeg er blevet irettesat på jobbet. · Irettesættelsen var fin nok, jeg havde lavet en fejl, som blev påtalt. Chefen var helt tydeligt oppe og ringe og ... [...]
1 dag, 12 timer siden
4 dage siden
En forsinket julehilsen.
Kirstine Enevold (kirstine12)
Det er blevet sagt før. Julen ser pænest ud pænest på TV, og nisserne indtænker happy endings i alle historierne, det ved du godt, ik'? De er iøvrigt ... [...]
4 dage siden
1 dag, 12 timer siden
Et heldagsarbejde
Syrene Hvid
Så bliver der ellers sat gang i arbejdet med mine tre Napoli-noveller. Jeg har sendt dem afsted til min tidligere lærer, som har lovet at kigge på dem... [...]
1 dag, 12 timer siden