Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

2 måneder, 8 dage siden
Brev til dig i himlen 23
Flemming Trier (Tagmusen)
Hej min skat · Ja jeg tænkte lige at jeg ville skriv nu jeg har ferie og fortælle dig om hvad jeg lave: · Det kan blive en kort fortælling da jeg ikke skal det vilde i ferien for ferie er ikke det samme uden dig, jeg tænke på alle de ture vi tog på og de byer vi var i når jeg havde fri, London, Paris
2 måneder, 8 dage siden
2 måneder, 9 dage siden
Togtur
Ansu Orheim (Prem)
Tænker tilbage på togturen i... forleden. Her i slutningen af formiddagen er det så fristende at komme ud og nyde vejret. Det bare svært at nyde når det hele tiden gør ondt i foden, og skal i hvert fald ikke på smertestillende. Ikke igen. Hurra for nye sko. Omend mit ene gamle par er slidte og ikke
2 måneder, 9 dage siden
2 måneder, 9 dage siden
DAGLIG DAGEN.
sorenjub
Livet kan være svært, livet kan være hårdt, tingerne sker som det kommer, nyt er der hverdag, men vi kan hverken gøre fra eller til, Vi kan kun leve som vi skal, og det gør vi. Det sker så meget på jorden, mest katastrofer, og vi har ingen magt, til at ændre det, vi kan kun undre os over hvor langt
2 måneder, 9 dage siden
2 måneder, 9 dage siden
Kommende nomade og camping life
Dus
Hello til alle jer der ikke læser dette - og hejsa til jer der gør :-) · 8 måneders fravær - nok mest fordi mit liv ikke rykker sig ret meget ud af flækken, andet end jeg har købt en campingvogn og iøvrigt har mit hus til salg. · ...og så er jeg stadig sammen med min kropumulige, men super dejlige kær
2 måneder, 9 dage siden
2 måneder, 10 dage siden
Stilletiende
Ansu Orheim (Prem)
Denne playliste skulle egentlig have været omvendt rækkefølge, men uploaddates ville noget andet (20 af de 23 tracks er uploadet, og i 2 tilfælde også med et slideshow lavet af mig, lavet med Windows Movie Maker vistnok). Altså rækkefølgen er upload-kronologisk rækkefølge, bortset fra de 3 tracks je
2 måneder, 10 dage siden
2 måneder, 10 dage siden
Kan ikke sove
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg sidder nu bag tastaturet klokken 3.24 - Jeg kan ikke sove. Der er så mange ting der køre igennem mit hoved. Jeg kan iøvrigt ikke se tasterne på mit tastatur, men mine fingre ved sådan nogen lunde hvor tasterne sidder. · Jeg har sat love kills med freddy mercury over. - Tanke mylder.
2 måneder, 10 dage siden
2 måneder, 11 dage siden
fødselsdag
Peter
Så har vi fejret min kæreste Karen's fødselsdag. · Det blev en rigtig god dag, jeg startede med at hente rundstykker, Karens eksmand René kom kl 9 og fik morgenkaffe mens jeg tog på arbejde. · Til sen frokost kom Nikolaj og Louise med en flot buket blomster, for Karen var besøget en overraskelse. men
2 måneder, 11 dage siden
2 måneder, 11 dage siden
Nul
Ansu Orheim (Prem)
Klokken er 21:03, og jeg læser igen George Orwell/Eric Blair's essay "Why I write". Sikkert fordi jeg brugte omkring 2 timer i tog, så havde meget tid til at tænke, med en skøn udsigt. Forsøgte at læse Kahlil Gibran's 'The Beloved', en fantastisk bog, men også en bog der kræver MEGET indlevelse. Jeg
2 måneder, 11 dage siden
2 måneder, 13 dage siden
1
Ansu Orheim (Prem)
klokken er 14:09. Kommer i tanker om Edward Snowden i 'I Offentlighedens Tjeneste'. "Folks fejlperception siger mere om dem end om dig". Har hørt den sætning mange gange. Husker den på gaden. Husker den i samtale, når emnet drejer sig om Aaron Swartz, Gary Webb, Chelsea Manning og Assata Shakur. Hus
2 måneder, 13 dage siden
2 måneder, 14 dage siden
Regnen
Ansu Orheim (Prem)
klokken er... hvor pokker er uret? nå, men tænker meget. kigger ud af vinduet. har lovet mig selv at persiennen skal op, men hver gang jeg går ud, får jeg lyst til at trække den længere ned. blikke. en, to. en gang var der der en på skolegade der gav en lang lektion om at man skal huske at lytte. fr
2 måneder, 14 dage siden
2 måneder, 14 dage siden
Av
Ansu Orheim (Prem)
får ofte kramper i benet. særligt når jeg sover. klokken er 23:35 og jeg lytter igen til Nina Simone & Lauryn Hill - The Miseducation of Eunice Waymon (Full Album) [HD]. Husker tilbage på fysioterapeutens rådvildhed. På sygeplejerskens der for nogen tid siden. måske var det corona-stress. sygeplejer
2 måneder, 14 dage siden
2 måneder, 14 dage siden
Sjovt
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Først på med happy fool :) fra zididada. heh, der var lige en der matchede med mig..desværre søger vedkommede kun ...du ved nok. Jeg trykkede like på vedkommede fordi, bare for sjov..jeg havde ikke regnet med et match. · Jeg er glad, fjolser gider jeg slet ikke beskæftige mig med..jeg b
2 måneder, 14 dage siden
2 måneder, 15 dage siden
Den irriterende debat der blev væk
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg sad for et par dage siden og kiggede på en debat, - en af mine store hobbier. Det jeg læste var for engang skyld ikke en tråd der var endt i.."du er dum, det er du også" - hvilket var fedt nok..men den ene påstod, at veganere lever længere, ikke på grund af, at de ikke spiser kød.
2 måneder, 15 dage siden
2 måneder, 16 dage siden
Klokken Nulnul
Ansu Orheim (Prem)
Klokken er 00:05, og jeg hører Fertile Ground - Like Poetry, med lukkede øjne. Bare et minut. Eller fem. Efter noget stilhed, har jeg lige tænkt tilbage til dengang på Langenæs basketbane, i 2012/13. Hvordan jeg pludselig kunne spille med, sådan rigtigt, bevæge mig uden at tænke på mulige tics, muli
2 måneder, 16 dage siden
2 måneder, 16 dage siden
Klokken 11
Ansu Orheim (Prem)
Klokken er 23:18, og jeg tænker tilbage på tiggerne udenfor German Bakery i Pune, i 1995. Ser så for mig David Headley's øjne, men det bare et fotografi fra en avisartikel. Ser så for mig alt det gode i universet - det xpanderer. xpandere! elsker stilhed. Og husker så 2010 · PS: Never Ending Nujabes
2 måneder, 16 dage siden

Nytilkomne dagbøger


Populære dagbøger

13 dage siden
Søndag - tid til at slappe af
Ansu Orheim (Prem)
Kære dagbog, så er det søndag! Dagen i dag bliver god, uden noget som helst kreativt planlagt, kun tid sat af til at slappe af, med tv-serierne Mr. Ro... [...]
13 dage siden
12 dage siden
Når himlen river mig ned i helvede....
Dus
Planen var klar - eller kærestens plan var klar. Og til start lød det også skidegodt med det hus (se forrige dagbog). Min fejl var bare, at jeg ikke t... [...]
12 dage siden
12 dage siden
kryds i kalenderen
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - damn, - min kæreste var lige forbi..fra ca klokken 12 til nu..vi snakkede en 30 minutter..også, ja..3 timers..igen overdrivelse. Hun for... [...]
12 dage siden