Fortæl om din hverdag


Nye dagbogsindlæg

1 måned, 4 dage siden
Bedre
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Min mor har det bedre nu, så hun er inde i en god periode... i hvertfald indtil næste kemo. Nu må vi se hvor længe det vare. Det er en dødsdom, og der er ingen håb om at blive rask. Jeg har dog hørt om nogle få tilfælde hvor kroppen har kunnet overkomme kraften... men det høre til sjæl
1 måned, 4 dage siden
1 måned, 9 dage siden
En speciel dag og aften i morgen.
Jacob1993
Så i morgen bliver en ret speciel dag, da jeg skal møde mine to kusiner og min fætter fra Canada. Min onkel på min fars side bor i Canada og mine to kusiner og min fætter er kommet til Danmark i går og skal være her til på næste fredag. I de første dage bor de hos min farmor og farfar og i morgen af
1 måned, 9 dage siden
1 måned, 9 dage siden
Hvorfor
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg ved ikke hvorfor jeg konstant bliver bombarderet med video posts på youtube, med religiøse der siger et eller andet lort? - er det fordi jeg har set en del ateist videoer? at youtube nu mener, at jeg konstant skal se religøse klovne? Fra alle dem, der hader homoseksuelle, over til
1 måned, 9 dage siden
1 måned, 9 dage siden
Kongen af kaos…
JetLi
Normalt har jeg altid svært ved at finde en sigende overskrift, men denne gang synes jeg der var flere der kom springende til mig. Som f.eks. "hvor f... blev tiden af", eller lidt mere positivt "høsten er endelig i hus". Men nu blev det min første indskydelse der vandt. For der er måske lige rigelig
1 måned, 9 dage siden
1 måned, 10 dage siden
Et godt helbred
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, jeg spurgte min mor om hun havde brug for noget.. hun sagde nej, kun et godt helbred. Jeg ville ønske jeg kunne give hende det.. at jeg havde overnaturlige kræfter, og kunne give hende det.. at jeg kunne ændre på universet.. men jeg har ikke den slags kræfter.. ordet er mit, og jeg er re
1 måned, 10 dage siden
1 måned, 10 dage siden
Jubilæum
Turid Nielsen (Tasma)
I dag er det 30 år siden jeg begyndte at køre taxa. De første 12 år som chauffør for min far. Har fået fortalt at da jeg var 4 år, sagde jeg " når mig bli stor - mig køre fars taxa. Det var en tidlig karriere valg. Var igennem forskellige brancher før jeg syndes at det var det jeg ville. Min far øns
1 måned, 10 dage siden
1 måned, 11 dage siden
De samme trætte ord
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg læser det med køns spørgsmålet gang på gang, - og tænker, at de ikke forstår den videnskabelige metode. Jeg svarede i morges på et dumt svar jeg havde fået på den.. · Jeg ved godt hvad de tænker, men der er fejl i deres tanke gang, - det er det joken med "angrebs helikopter" viser.
1 måned, 11 dage siden
1 måned, 11 dage siden
Mig dage
Turid Nielsen (Tasma)
Mandag og tirsdag satte jeg tøj og andre ting til salg i vores indkørsel. Kan lige så godt få noget ud af at gå herhjemme, men der har desværre ikke været noget salg. Har følt mig brugt og valgt at springe et par dage over. Havde ellers håbet på salg af tøj i store størrelser, da eleverne fra social
1 måned, 11 dage siden
1 måned, 13 dage siden
Sødt til halsen
Kenny Raun (thejester)
Hej igen Dagbog, - Jeg var selvfølgelig hjemme for at se til min mor. Der er ikke sket det store, - hun har det stadig dårligt, og har feber. Nu snakker hun om, at hun måske har fåët svamp pga den kemo..så hun har en dårlig smag i munden, også.. ENDELIG fik hun forsigtig sagt, at jeg havde sagt at h
1 måned, 13 dage siden
1 måned, 13 dage siden
Fra morgen
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg startede min dag med at forklare hvor dum, det er at sammenligne koran afbrænding med at sige noget til en rocker. Paludan stiller sig ikke bare op, men anmelder en demonstration, som politiet så kan sige god for, eller ej. Det gør du ikke, ved blot at sige noget til en rocker.. sk
1 måned, 13 dage siden
1 måned, 14 dage siden
Frugt
Kenny Raun (thejester)
Jeg havde købt en plastik skål fyldt med frugt der var skåret i skriver. Melon, ananas, mango.. og den slags. Min mor havde dog frugt nok i forvejen. · Jeg løste nok et printer problem på arbejdet i dag, via mine detektiv evner. Folk var glade.. · Så læste jeg, at Danmark bliver truet af al queda. Jeg
1 måned, 14 dage siden
1 måned, 16 dage siden
feber
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Mor har lidt feber lige nu. Jeg er ret sikker på, at der er gået hul et sted på tarmen. Det er der flere ting der tyder på. Hun spiser stadig ikke så meget.. så jeg prøver at få hende til det, da man ikke får energi ved ikke at spise. Hun sveder også.. men det er også lidt varmt idag. ·
1 måned, 16 dage siden
1 måned, 16 dage siden
Så har Sørensen
Ann R. Sørensen (Savanti)
Så har Sørensen været på jensens ( bøfhus).kan varmt anbefales. Søde tjenere · God atmosvere maden smager godt. · Jar fødselsdag i morgen 43 år. Ja man kan faktisk ikke se det endnu så det er lidt underligt haha jeg spørger tit min mor om der er en fejl i min dåbs attest. · Men jeg kan egentlig godt lide
1 måned, 16 dage siden
1 måned, 17 dage siden
Ret normal
Ansu Orheim (Ansu)
Kære dagbog, lørdag d. 12/8 2023, · inden noget andet vil jeg dele et instagramopslag af dr. Ira Byock på profilen @HealingFromComplexPTSD - det er en meget inspirerende, opløftende og informativ profil om PTSD og healing deraf. For god ordens skyld vil jeg også anbefale @Healing.And.CPTSD. Oversat f
1 måned, 17 dage siden
1 måned, 18 dage siden
Den ene af mine stedsøstre er død (...
Jacob1993
Igår fik jeg den besked som jeg havde vidst ville komme i den seneste tid. Min stedsøster som i over et år har været ramt af kræft sov ind igår eftermiddag. Jeg har nu kun tre stedsøstre på min stedfars side af familien og så har jeg to stedsøstre og en stedbror på min stedmors side af familien. Min
1 måned, 18 dage siden

Nytilkomne dagbøger


Populære dagbøger

2 måneder, 26 dage siden
En sommer aften
Kenny Raun (thejester)
Hej dagbog, - Jeg bestiller mad hjem til de gamle i dag. De er stadig på sygehuset, hvor min mor skal scannes igen. Hendes kraft tal er højt igen, og ... [...]
2 måneder, 26 dage siden
2 måneder, 25 dage siden
Mærket
Turid Nielsen (Tasma)
Det har taget nogle dage at samle kræfterne efter børnebørn og Blåvand. Det er meget typisk når jeg er inde i en periode som nu. Jeg bliver hurtigere ... [...]
2 måneder, 25 dage siden
2 måneder, 3 dage siden
Godmorgen
Ann R. Sørensen (Savanti)
Godmorgen til jer der stadig gider følge mig. · Har holdt lidt pause med at skrive på mine bøger. Men om snart går jeg igang ugen. · Nu har jeg også købt ... [...]
2 måneder, 3 dage siden
2 måneder, 24 dage siden
Solsort
Peter
Godmorgen jeg har været forbi mit barndomshjem. Det var under forandring man havde lavet yderdør ind til toilettet så man skulle ud for at komme derin... [...]
2 måneder, 24 dage siden
2 måneder, 10 dage siden
En helt almindelig dag
Linette K. A. Pedersen
Onsdag d. 19/7-23 kl. 22:39 · Kære dagbog: · Jeg stod op kl. 08:40 i dag. Eller.. Der blev jeg blev vækket af min alarm. Jeg skulle op i HUSET, der som sæ... [...]
2 måneder, 10 dage siden
2 måneder, 9 dage siden
Tanker om min onkels begravelse.
Jacob1993
Igennem den seneste måned har mine tanker kredset meget om selve livet og også døden. Den helt overskyggende tanke har omhandlet hvad som meningen med... [...]
2 måneder, 9 dage siden
1 måned, 17 dage siden
Ret normal
Ansu Orheim (Ansu)
Kære dagbog, lørdag d. 12/8 2023, · inden noget andet vil jeg dele et instagramopslag af dr. Ira Byock på profilen @HealingFromComplexPTSD - det er en m... [...]
1 måned, 17 dage siden
2 måneder, 17 dage siden
Putin
Inge Erhard (Inghard)
Jeg sover 6 timer i gennemsnit, et par timer mindre end før i tiden. · Derfor har jeg min private time med Vorherre, før jeg står op. · For et par måneder... [...]
2 måneder, 17 dage siden
2 måneder, 26 dage siden
D. 3 Juli - 2023
Pernille H. B. Jørgensen (Brammer)
Kære dagbog, ser jeg træt ud? · Her til aften tog jeg et selfie imens sol lyset ramte mine vinduer perfekt, så det faktisk føles lysere herinde end kl. ... [...]
2 måneder, 26 dage siden
1 måned, 9 dage siden
Kongen af kaos…
JetLi
Normalt har jeg altid svært ved at finde en sigende overskrift, men denne gang synes jeg der var flere der kom springende til mig. Som f.eks. "hvor f.... [...]
1 måned, 9 dage siden
2 måneder, 26 dage siden
At blive lagt for had
Tine Eslander (Tegnerinden)
Jeg oplevede noget interessant tidligere i dag. · Med mit lille liv på armen, uden i solen, blev jeg pludselig kaldt på. · Af min ekskæreste, der arbejder... [...]
2 måneder, 26 dage siden
2 måneder, 17 dage siden
Nu
Johannes Hansen (svævende-sind)
Kære dagbog · Så blev det igen et stykke tid siden at jeg sidst har berettet noget her. I dag vil jeg bare skrive ud fra nu'et og lade det flyde som det... [...]
2 måneder, 17 dage siden
1 måned, 21 dage siden
Tilbagegang
Ayah
Jeg er tilbage.. Tilbage for en stund, hvor længe ved jeg ikke. Men jeg har brug for luft, brug for at trække vejret dybt ind. Længere ind end, jeg ha... [...]
1 måned, 21 dage siden