Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 16 dage siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
På vej hjem i toget sad jeg og tænkte på et par ting..hvem tror folk jeg skriver mine dagbøger til? tror de mon det er til fyldepen læsere..*G* for det er faktisk til et par andre bestemte personer. vil helst ikke have mine tanker bliver væk, eller drukner et sted bland alt muligt andet.

Så tænkte jeg, hvis jeg skulle skrive om livet lige nu..hvad ville jeg så skrive..og kom frem til noget med..

Du bære min tillid, og giver mig håb. Du tror på mig, imens jeg ikke selv gør det. Du giver mig energi til verden..Men det er aften nu, lyset er slukket..kommer imorgen?.

Jeg tænker, Det er klart for mig igen..det jeg søger er kærlighed..ikke blot sex. ellers kunne man i teorien gøre det med en fremmed..men jeg vil elskes.
--
Har spillet det meste af aftenen, wow...jeg bliver bedre og bedre..selv om det er svært. Men jeg er ved at være en ren gud i det spil..eller djævel, for folk frygter mig..høre de mig sige, at jeg er på vej mod den retning..så flygter de...3 fjender kom imod mig..de faldt som fluer...falke en der plejer at spille imod mig..var især bange for mig idag *GG* han var ved at tro at jeg havde ryntgen blik..hehe..selv en fra klanen, der var imod mig blev frustreret, hun var ved at tro jeg havde "GOD MODE" på..noget man ikke kan i det spil *GG*

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget På vej hjem. er publiceret 20/10-2003 13:17 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.