Når man ikke trives i en travl hverdag

Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
7 år siden
Surkål
Vina Frank (...
2 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
5 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
6 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
3 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
7 år siden
Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag, har jeg været hjemme med influenza. Trods sygdom og træthed, har jeg været rigtig glad, og følt, at jeg har haft en masse overskud til mine børn.

I morges, da jeg vidste, jeg skulle afsted på arbejde igen, følte jeg bare, at jeg blev hurtigt opgivende og irriteret. Det gør mig rigtig ked af det. Det skal ikke gå ud over mine børn.

Jeg tror bare, at jeg er en af dem, der ville trives bedst med at være hjemmegående. Jeg elsker at tegne, og sælger også mine tegninger på fritids basis. Men hvis jeg gik hjemme, ville jeg tegne, når jeg havde overskuddet til det, og måske kunne tjene lidt derigennem.

Lige nu har jeg ca. 26-30 timer om ugen. Jeg ved godt det ikke lyder af meget, men jeg har 35 minutters kørsel til og fra arbejde. Jeg står også tit i lange perioder, med ungerne selv. Derfor ville jeg også gerne have mere overskud til dem, og ikke skulle bruge, de få timer, vi har i døgnet sammen, på at gøre rent eller lave mad.

Mon I kan følge mig..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Når man ikke trives i en travl hverdag er publiceret 13/04-2018 10:08 af Pernille Rosenberg Wesselink (nillepoulsen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.