Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
hmmm sider og kikke på en blank skærm, min indre indbakke er tom for ideer. Hvordan dælen kommer man af ude dette, det ville være nemt og bare falde til patten, og skrive det jeg alt tid gør, holding til dit og dat måske noget om film, men det ville være for nemt jeg kan jo skive det med bind for øjne kl. 4 morgen.

så hvad så, jeg kunne kikke på flydepennen, det kunne jo være jeg kunne låne lidt fra nogen, men det er jo lidt som lige at smage på bland selv slikket i føtex, det ikke helt ulovligt meeeeeen det prikker jo lidt i midt indre forfatter kompas om at finde min engen stil.

Jeg kunne gør som Sherlock Holmes når han er kørt fast spiller violin, ha ha nej det ville katten nok ikke synds om. Men jeg lukker ned og tager ud i verden, lytter og læser for her ved at suge et eller andet til mig, som kan tænde en lille gnist som kan blive til en flamme der vil oplyse det jeg ikke kan se i mørket men det eneste jeg fik ud af det var hovedpine, nogen gange skal man ikke tænke for meget over det.

så ja du gættede rigtig jeg fik en tanke der måske bliv til en ide, som måske kan føre til der kan kommer noget ned på den blanke skærm

er pædofille hvor tids dracula?



gad vide hvad der skar når jeg hopper ned i kanin hullet

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget når indbakken er tom er publiceret 06/08-2018 17:31 af Jesper Bpmberg Mikkelsen (jebomik).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.