når jeg bliver gamle

Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
10 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
når jeg bliver gamle synger Peter ag, men jeg havde ikke troede at jeg skulle blive gamle, men nu er det sket.

jeg var nemlig til koncert i weekenden, en rigtig drenge tur fri for kærster og koner, ikke nogen børn bare os fire, hvor vi ville drykke vores indre hulemad. Ved fylde ham med øl og rockmusik, bare for en stund kan glemme pauselån og barnevogn, men at tro man kan genskabe fortidens illusioner om man er ung og udødelig når man kan huske den gang der kun var en tv-kanal.

og som alle god felttog så starte det så godt, ølen og musikken flød stride i strømme, vi var mænd når de er mest mænd, her bliv der sagt store ord, ikke nødvendigvis kloge ord, men trods alt store ord når vi nu selv skal sige det.

Men men det som med alt der bliver gamlet gassen går stille ud af balonen, og når alt kommer til alt vil man helst hjem og side med lidt natmad og en lille en, til at gå til ro på. men natten sove ikke her kan man få både til gården og til gaden, dette er fint hvis man er ung vi er bare ikke unge mere.

når jeg nu sider her med mine tømmermænd, og lysten til at lukke lys og lyde ude da hele min krop føgels som om jeg var blevet ramt af en lastbil, tænker jeg man skulle være indianer. her bliver man når man gammel sat enden af bordet ikke fordi man er gamle, men fordi med alderen kommer visdommen men har ikke behov for vise man kan løbe lige så stærkt som de unge man kan lære fra give videre til ungdommen

åh hvem der dog bare var indiander og ikke en på vej mod de 40

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget når jeg bliver gamle er publiceret 13/08-2018 17:03 af Jesper Bpmberg Mikkelsen (jebomik).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.