Det dér med dyr...
Michala Esch...
8 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
7 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
3 år siden
NU
Bjørn Langki...
1 måned, 4 dage siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
7 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
7 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
5 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
7 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
7 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
8 år siden
Hej dagbog, - jeg er begyndt at se, at flere og flere kigger på mine profiler. Tja, så meget for at kvinder ikke er overfladiske. Ja, mænd er det også på en måde, når det gælder dybere forhold. Jeg har stadig smidt de 55 kg ca..men jeg mangler stadig en del, før jeg når min ideal vægt.

For lidt over en uge siden, da jeg var til fødselsdags fest, ved min brors kone. Da havde min mor sagt dagen efter, at folk havde sagt, at jeg så virkelig godt ud. Jeg havde taget noget finere tøj på iøvrigt, bare lige for at vise mig. Min mor sagde, at hun følte sig så stolt over mig.

Desværre ramte gigten mig dagen efter, og jeg har ikke kunnet træne i en uge nu :( - men jeg har lige afsluttet min første trænings runde, siden jeg blev ramt af gigt i mine ben.

Jeg fik besked af lægen idag, at mine tal for gigt var gået lidt ned, i forhold til da de blev målt før jeg havde tabt mig..og at jeg med min fortsatte livsstils ændring, kunne se frem til, at min risiko for yderligere gigt, ville forsvinde mere og mere.

Det jeg selvfølgelig nok er gladest for, efter at mit hjerte også nu har det bedre..det er min kraft..min mulighed for igen at fungere..når jeg har lyst..nærmest stærkere end jeg husker at jeg har kunnet.. - det kan gøre være at hjulene for at tabe mig mere kører langsomt lige nu, men de køre...og jeg giver ikke op, jeg stopper ikke..jeg er stålsat som kun jeg kan være det..Never compromise, not even in the face of armageddon..thats the differance between me and you.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ser godt ud? er publiceret 15/10-2018 11:48 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.