Sort og hvid.
Line Ley Jen...
6 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
6 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
2 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
8 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
2 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
6 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
8 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
4 år siden
Hej dagbog, jeg har måttet suspendere alt træning i denne uge, pga stærke smerter i den ene fod, og i anklen på den anden. Det er blevet problematisk at stå og gå, hvilket træningen kræver. Jeg havde håbet, at jeg kunne nå noget i denne ferie uge, men nej, de planer blev så smadret.

Jeg har fået smerte stillende piller, men de bekæmper ikke rigtig årsagen til smerterne, så når pillen har haft sin effekt er jeg igen totalt reduceret til krøpling.

Jeg har derfor stadig ikke tabt mig mere end lidt over 55kg :( de næste 10 ville ha kunnet reducere risikoen yderligere, for at få disse smerter..men, lige når man tror banen næsten er fri..så bliver man stoppet.

Naboen stod ude foran min dør idag, og spugte om jeg var døende..jeg burde nok ha sagt ja, at vi alle er døende. Mandens stemme forrådte dog, at han nok ikke ville ha kunnet forstå den. Eller jeg kunne ha sagt, at hvis det begynder at lugte kraftigt fra min lejlighed og du må holde dig for næsen, hver gang du går forbi, så bland dig stadig udenom..

Jeg vågner omkring kl 4 hver nat med smerter, og nu er klokken over 5. Jeg har taget et par anti gigt piller..de har ikke hjulpet ellers, men jeg må hellere huske dem også..selv om flere dør af dem hvert år. Heldigvis er jeg mere fit end jeg har været, så risikoen for en blodprop er nok mindre nu.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Smerter er publiceret 20/10-2018 05:14 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.