20 år siden

Tilføjelse til juleønskesedlen...

Skavanker
David Hansen...
2 måneder, 9 dage siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
2 måneder, 10 dage siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Nu kan jeg så tilføje "Nyt job" på listen over juleønsker....
Igår blev jeg kaldt ind til chefen, "Ja, du sidder desværre på den "forkerte" sag, og når den slutter til jul, har vi ikke mere arbejde til dig...." ÆV!!! Møg tegnestue!! Virkelig ÆV siger jeg bare. Heldigvis var der da ikke umiddelbart nogen personlige grunde til at det var mig der blev sagt op.... og det klamrer jeg mig til!!
3 måneder, hver eneste morgen i de næste 3 måneder skal jeg nu stå op til et job, jeg er opsagt fra... Kan man bevare arbejdsglæden i sådan en situation???
Heldigvis er jeg fritstillet, hvis jeg skulle være så - usandsynlig - heldig at finde et nyt job.... hvorfor er der stilstand i byggebranchen?????!!!!!
Dagpenge er bare IKKE sagen for mig! Jeg er nyuddannet og hungre efter at lære mere, at arbejde med det jeg altid har drømt om...... Er der nogen der skal have tegnet et hus??? :)
Nu havde jeg liiige genvundet lidt af min kampgejst og glæde over livet.... er begyndt til træning og får noget ud af min hverdag... Jeg var godt nok trist igår, men situationen er jo som den nu engang er, og den kan jeg ikke ændre om jeg så hoppede hele vejen op til månen, eller skreg til mine dages ende.... jeg må acceptere det, komme videre, lede efter noget nyt og bevare min kampgejst. Idag er jeg nogenlunde ovenpå, det er stadig noget møg, men det hjælper mig jo ikke at græde snot helt frem til februar.
Jacob var storartet igår da jeg kom hjem! Mmmmm jeg elsker ham!
I dag skal jeg babysitter Eva. Jeg skal hente hende i vuggestuen kl. 17. Gad nu vide om det lille pus kan kende mig og vil med hjem.... Hun er nu SÅ skøn! Kønnere unge skal man lede længe efter!! Det glæder jeg mig til!! Hendes mor og far har nu ringet til mig 4 gange siden vi aftalte det i mandags, for lige at give instrukser... tror de jeg er idiot?!! :) Neeej, de er jo bare forgabte i deres skønne datter, og det kan man jo ikke fortænke dem i!!

Jeg glæder mig over:
At skulle passe lille Eva
Jacob
kærestekram
min kampgejst
At tro

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tilføjelse til juleønskesedlen... er publiceret 29/10-2003 13:42 af Silja.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.