Lidt af hvert
Hanna Fink (...
4 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
3 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
5 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
9 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
7 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
8 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
8 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
6 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
9 år siden
Nu er det ved at være aften . For et stykke tid siden , bortskaffede jeg mit fjernsyn .
Det har givet mig meget tid, og tid til egne tanker . Det blev for meget af genudsendelser og reklamer efterhånden og synes det var spild af penge . Jeg har stadig ikke fortrudt min beslutning . Jeg håber jeg vil tage flere af sådanne beslutninger i 2019.
Overvejer hvordan hverdagen kan fyldes ud, så tiden ikke spildes . Jeg har lavet et cover til en kommende cd nu mangler jeg at få lavet stykkerne dvs. Jeg komponere mine egne klaver stykker efter stemning , kan ikke efter noder .
Jeg spiller et. Lille stykke af gangen også filmer jeg det for at kan huske hvad jeg gjorde så det fungere !. Så mangler jeg at få dem samlet så det hænger sammen musikalsk og det kommer. Det er en proces .
Jeg vil også gerne opfinde min egen parfyme , men jeg ved ikke hvor eller om der findes kurser for den slags for vil faktisk gerne lære hvordan man gør.
Håber at blive berømt en dag, og det er ikke noget jeg siger for sjov skyld det er noget jeg mener . Jeg skal ikke stifte familie , så håber når min digtsamling bliver udgivet snart , at det kan give lidt omtale :) . Så tager jeg den derfra for jeg vil fremad og det fortjener jeg .
Jeg håbet i alle samme. Har det godt!. Tak fordi I vil læse mine dagbøger , det giver mig glæde indeni og lyst til at give mere af mig til jer. Hav en god aften . Hilsen Ann R. Sørensen .

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lørdag . er publiceret 12/01-2019 16:55 af Ann R. Sørensen (Savanti).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.