Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
4 måneder, 5 dage siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
5 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Hej dagbog, - jeg var i fakta lige før, der var en kunde der kæftede op og var utilfreds med hende der sad ved kassen. Jeg ved ikke hvorfor præcis, men det var noget med bonnen..så sikkert et penge spørgsmål. Han var tydeligt vred, og blev bedt om at gå. Hun var sandsynligvis psykisk medtaget, da jeg var klar til at gå til kassen. Jeg ledte efter nogle micro popcorn tæt på, men jeg kunne ikke finde dem.

Jeg overvejede at skride ind, som jeg har det med at gøre for tiden. Jeg var klar til at lægge mine varer, og komme ned for at hjælpe hende, hvis han blev fysisk. da han virkede lidt fuld, tænker jeg ikke at han ville være så modtaglig for, hvis jeg sagde til ham, at han ikke fik mere ud af at råbe, som ved at tale stille og roligt. Jeg er altid kold..jeg og fortaber mig ikke til at bruge min vrede på den måde. Selv om han var stor, er jeg sikker på at jeg kunne klare ham hvis det var. Jeg er i langt bedre taktisk form, min hastighed og mine evner til at analysere de vinkler på ham, som jeg evt ville kunne bruge til at lægge et voldelig menneske ned. Jeg holdt mig fra ham, da jeg sikkert blot ville ende med at eskalere situationen..derfor blev jeg lidt på afstand, imens jeg kiggede og lyttede på signaler der viste, at situationen var så langt fremme, at jeg ikke kunne gøre noget værre, hvis jeg skred ind.

og jeg fandt desværre ikke de micro popcorn. enhver situation, skal man grunding overveje hvad der er det bedste at gøre. vold er kun til selvforsvar, hvis der ikke er andre måder man kan stoppe situationen på.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget i fakta er publiceret 17/06-2019 18:52 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.