11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
10 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
4 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
D. 1/2 2023
Ansu Orheim ...
10 måneder siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
7 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
8 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
8 år siden
Hej dagbog, - jeg var i fakta lige før, der var en kunde der kæftede op og var utilfreds med hende der sad ved kassen. Jeg ved ikke hvorfor præcis, men det var noget med bonnen..så sikkert et penge spørgsmål. Han var tydeligt vred, og blev bedt om at gå. Hun var sandsynligvis psykisk medtaget, da jeg var klar til at gå til kassen. Jeg ledte efter nogle micro popcorn tæt på, men jeg kunne ikke finde dem.

Jeg overvejede at skride ind, som jeg har det med at gøre for tiden. Jeg var klar til at lægge mine varer, og komme ned for at hjælpe hende, hvis han blev fysisk. da han virkede lidt fuld, tænker jeg ikke at han ville være så modtaglig for, hvis jeg sagde til ham, at han ikke fik mere ud af at råbe, som ved at tale stille og roligt. Jeg er altid kold..jeg og fortaber mig ikke til at bruge min vrede på den måde. Selv om han var stor, er jeg sikker på at jeg kunne klare ham hvis det var. Jeg er i langt bedre taktisk form, min hastighed og mine evner til at analysere de vinkler på ham, som jeg evt ville kunne bruge til at lægge et voldelig menneske ned. Jeg holdt mig fra ham, da jeg sikkert blot ville ende med at eskalere situationen..derfor blev jeg lidt på afstand, imens jeg kiggede og lyttede på signaler der viste, at situationen var så langt fremme, at jeg ikke kunne gøre noget værre, hvis jeg skred ind.

og jeg fandt desværre ikke de micro popcorn. enhver situation, skal man grunding overveje hvad der er det bedste at gøre. vold er kun til selvforsvar, hvis der ikke er andre måder man kan stoppe situationen på.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget i fakta er publiceret 17/06-2019 18:52 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.