omringet af folk

Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
11 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Hej dagbog, - Det lykkes mig at løse et af de små problemer på arbejdet. Det var en anden der havde problemet, men den blev lagt over til mig, og det har jeg det fint med. Det virker altid som om vedkommede der giver mig de problemer, synes det er besværligt at snakke med andre folk. Når jeg snakker med folk, får jeg tit en del ud af det..sidste gang jeg overtog noget, fik jeg et par gratis blækpatroner ud af det. Det handler bare om ikke at lade sig gå på af noget.

Jeg snakkede også med en fra post nord igår, - de havde mistet en af mine pakker, - men jeg er ikke typen der flipper ud på folk pga sådan noget. Ja, det er ikke så godt, men hende der sidder som support kan jo ikke gøre for det..og villigheden til at hjælpe, ser jeg altid som større, hvis man snakker venligt til folk.

Da jeg kom hjem, hørte jeg igen det par der altid skændes, - manden bliver ved med at råbe, at hun er hjerne død..jeg tænker, at hvis man har brug for at råbe den slags konstant, i stedet for at bruge gode argumenter for, hvorfor man har ret, - så er det ikke ens mentale kraft der er i højsædet. kvinden kom for at hente sit kørekort, - hun er nok åbenbart lige flyttet..han sagde han havde revet det i stykker. Ingen grund til at ødelægge noget, hvis folk er villig til at hente deres ting.

lytter stadig på zayde wolf, men born ready. heh. tænker på dem der troede de kunne provokere mig :) hvad tror du jeg tænker om dem dagbog? :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget omringet af folk er publiceret 19/06-2019 18:45 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.