Dawn Under
Ruth Christe...
6 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
13 år siden
Pandekagekomfur
Peter
9 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
6 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
7 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
4 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
6 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
10 år siden
tja , så er det dagen før, i går havde jeg gæster , det slæbte da nogen lunde af , jeg havde stegt et par kyllinger , da vi var fire , så kunne vi få et stykke bryst hver , silikone fri , så har jeg lårbasserne til at lave hønsesalat af , som tilbehør lavede jeg et forsøg med skiveskråne kartofler og gulerødder og porre og selleri , som blev overhældt med en mornysovs "mælkeostesovs" den fik en time i ovnen ved ca 180 gr .
smagen var god , men væsken fra porrene kunne ikke slippe væk , og sovsen fik en elleranden på virkning , så det så lidt underligt ud , men spises kunne det , og det blev det , så havde jeg bagt nogle pandekager , hvortil at jeg havde købt noget is , jeg har haft luret på at købe en is maskine , men det er ikke rigtigt blevet til noget , jeg kunne jo ønske mig en i julegave , den, jeg får fra mig selv .
Jeg har sat en bolledej til hævning , da jeg var ovre at checke køkkenet , så jeg at der ikke var flere boller i fryseren , så jeg bager nogle.
mayonnaisen er rørt , gulerødderne kogt , aspargsen drænet, så er der italiener.
så nu skal jeg have ordnet champignon til hønsesalaten , og stegt dem med noget bacon , skåret lårene i tern , og så er der sku hønsesalat .
til det tredie stykke Smrb. var der nogle deller på frost som jeg tog op , og jeg har en rødkål som trænger til at blive brugt , den tager jeg med , og så laver jeg en frisk agurkesalat .
så er min makker og jeg godt foreberedt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget køkkenvagten er publiceret 13/10-2019 17:43 af Erling Thestrup (ordkløver6).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.