4 måneder, 3 dage siden

Vinter og plastik.

Når fortiden hjemsøger......
Kianna Kitte...
2 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
2 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
3 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
6 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
6 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
7 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
5 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
3 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
7 år siden
Jane Doe eller GI Jane?
Kianna Kitte...
1 år, 6 måneder siden
I går var jeg ude på genbrugspladsen med de glas og flasker der stod på loftet inden vinteren, rygsæk bag på cyklen, og en pose foran, klirren over hullerne i vejen, og indkøb på vejen hjem.
I dag bestilte jeg brænde som nok kommer onsdag, han vil ringe i morgen. Jeg har heller ikke meget tilbage fra sidste læs. Jeg er færdig med at købe briketter og træ på paller. Briketter er pakket inde i plastik. Og jeg vil ikke mere købe det der er pakket ind i plastikemballage. Desuden forurener briketter også mere end ren skovtræ. Hvor mange paller jeg har savet igennem med håndsav kan ikke tælles mere. Nu hvor jeg er vendt tilbage til dem, jeg før har købt brænde af, bliver jeg fri for dem, og kan bare køre træet ind i udhuset på trillebøren efterhånden.
Nu har de også lovet vinter, og måske nordenstorm i weekenden.
Og hvad angår plastik så er jeg begyndt at undgå emballage, når jeg køber ind i indkøbscentret. Det er utroligt, som alt skal være pakket ind i plastik. Selv indeni en kaffepose er der plastikknapper. Ligesom skruelåg af plastik på mælkekartoner for mig at se er ligegyldigt, nu køber jeg også mælk der ikke er økologisk, fordi der ikke er plastiktud på. Yogurt dunke af plastik ... fylder på hylderne, sammen med oste i bægre o.m.a. Hvorfor protesterer ingen over det ? Det er helt vildt, alt det plastik alting er pakket/puttet ind i.
Her bliver der mindre til skraldemanden fremover. Jeg nægter at købe mere af det. Det bliver ikke sorteret ordentligt i Tyskland og havner i hvalernes maver.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vinter og plastik. er publiceret 26/11-2019 03:06 af Mette Boe Christensen (MollyTrine).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.