1 år, 10 måneder siden

Brev til dig i himlen 18 ( julehilsen fra mig )

Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
9 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
7 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
5 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
7 år siden
Hundetræning
Chellepigen
7 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
3 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
5 år siden
Hr Solsort
Peter
6 år siden
Den der følelse i kroppen
Tenna Herman...
9 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
8 år siden
Hej min kære

Ja så er det solhverv fest tid, men jeg er sådan set lige glad for jeg har det svært i denne tid, jeg tænker på dig og alle de gaver jeg skulle nå at købe, for du ønskede dig jo en masse gode ting og det skulle du jo havde for du var jo den eneste jeg kunne købe til. Det savner jeg meget og det sjov vi havde op til højtiden, især når du spurte om jeg var færdig med at købe gaver så sagde jeg altid nej jeg mangler lige den sidste til dig :-) og så når vi var sammen hele julen. og vores julefrokost den 25. ja det var dejlig, men nu er det bare nogle dag der skal overståes så jeg kan komme videre.

I morgen er det jo 18 mdr. siden du gik bort ... ja er det ikke længer siden ? ? jeg følger der er længere siden og på samme tid så syntes jeg at det næsten var i går

Jeg tænker på og holde den 24. alene, kun med dig og jer der ikke er her mere i tankerne, også måske lave lidt nemt men god mad også bare se hvad der sker ... Jeg ved ikke om du syntes det for jeg kan jo også komme ned til min svigerinde, med der er jo mange børn og børnebørn, så det er måske ikke lige mig, for så vil jeg først føle mig gammel, og ensom, da vi var samme var de så dejlig stille og vi hyggede os alle dagenen, sammen med Fiona og Aqua og Sille ( hundene ) ja du er du jo nok samme med Sille og Aqua .. Jeg må finde ud af hvad jeg vil men P:T. så står den på en aften alene her hjemme.


kan du havde det godt og en dejlig solhverv fest ( jul )


Kæmpe kuns fra den ensomme Flemming ( Handy )

PS håber Fiona får en dejlig jul med masse gaver hvor hun er ..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Brev til dig i himlen 18 ( julehilsen fra mig ) er publiceret 21/12-2019 10:25 af Flemming Trier (Tagmusen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.