Tale fra Anomiel

Op på den hest!
Bastian
11 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Hej dagbog, - i have soo many names...men idag, var jeg nød til at fyre et par taler af, -. det kan godt være de ikke hjælper noget, - men for fanden, hvor må dem jeg har snakket med, føle sig som nogle nar hoveder..måske har de ligefrem en besk smag i munden..men det er nok for meget at ønske sig. Sagen er den, at de har siddet og sagt, at de ville forlade guilden, fordi der var alt for mange dårlige i den..om jeg ikke ville med..jeg er jo også en af de gode..en af eliten..men jeg tilhøre ikke dem! de havde fået tilbud fra andre guilds der var bedre..og der var en plads til mig..i can not leave my friends.

så i nat, tog jeg officer titlen fra ham, der sagde det til mig..og kom med en lille brand tale om LOYALITET. overfor sine venner. Balls to the walls..de har ikke forladt mig endnu..men jeg lå i nat og var ked af, at et par stykker nok ville forlade os..men når det sker..og jeg er nede..kommer Jester...Rise you mofo..the assholes are leaving, - you are left with your people..how times have people told you, what you can and can not do..and how many times, have you stuck it to them..da de fortalte dig, at du ikke både kunne sætte den mørke og den lyse version i dit forsvar..for så kunne man ikke vinde..du sagde Ok, - også gjorde du hvad der passede dig..en mente heller ikke at du kunne sætte din ene trop som du gjorde..men..han nåede langt fra at komme i Kyber..ham du ser videoer med, der lugter langt væk af pral om, at han er den bedste spiller i verden..han kom heller ikke i kyber..men dig, - du kom i kyber med både din main og din alt..uden og sidde og kalde dig selv den bedste...dont tell it, - show it!! and i am with . De kan sige at jeg bare er heldig :) og men hvis jeg kan sige hver gang, at jeg nok taber..fordi jeg ikke regner migselv for god..og vinde alligevel..hvad er så de, der kalder sig for gode..og taber?

Hver gang folk siger, hvad jeg kan og ikke kan..så er der 2 stykker fra queen der langsomt begynder at spille i mit hoved..Princes of the universe, og Gimme the Prize, Kurgans Theme. samt en trang til at kæmpe, og give dem en finger, imens jeg synger i kamp..

Idag var de der stadig er de der stadig, men hvor længe ved jeg ikke..men jeg har affundet mig med det..de er egoister..de kæmper kun for et fællesskab, der er ligeså gode som dem..det er let nok..

heh,og i sith raidet..når alt er færdig..og nr 2 har lavet ca 30 million i skade..så lægger jeg stadig som nr 1. med 80 millioner..mere end dobbelt så meget som de andre..men hej, i am just lucky..or maybe "i come prepared" K'naan.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tale fra Anomiel er publiceret 17/01-2020 18:48 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.