Pas på livet

Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
10 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
For ca. en uge siden var min svigerinde på vej til arbejde fra Horsens til Århus på motorvejen. Undervejs følte hun ubehag, samt snurren i kroppen. Hun formåede at ringe 112 og blev hastekørt til Skejby sygehus. Hun havde fået en hjerneblødning. Som jeg har forstået, så går det alt i alt stille og rolig fremad. Hendes hukommelse er blevet meget bedre, men foran er der noget genoptræning af højere side af kroppen. Hendes mand/børn har frasagt sig besøg på nuværende tidspunkt, da hun skal have ro - hvilket er meget forståelig. Vi er blot taknemlig for at, hun nåede at reagere inden hun evt. var kørt galt.
Fredag i sidste uge var som alle sidste bank dage i måneden kanontravlt. Vi mærker ikke de alm. lønninger, men når bistand/pension og SU udbetales, så kommer der liv i gaden. Jeg havde et par gange i løbet af formiddagen hilst på en bestemt kollega. Hen ad eftermiddagen hørte jeg at hans kone var omkommet i en brand derhjemme. Rækkehuset var overtændt og der var ingen/ intet at redde. Puha den er barsk. Hun havde også kørt Taxa for år tilbage, men apropos hjerneblødning - ikke i stand til at køre mere. Jeg mødte ham for et par mdr. siden i Brugsen og han fortalte om deres "udfordringer". Flere havde spurt ham om hvorfor han ikke sendte hende på plejehjem, men der gør man bare ikke når man har været sammen i så mange år. BASTA... Hun kunne snildt klare sig derhjemme, og i det at han havde mulighed for at komme hjem og se til hende i løbet af dagen - fik de det til at fungere. Hans eneste bekymring var at hun var ryger. Hun havde fået en slags brandtæppe der hvor hun sad og røg, så der ikke skulle ske noget. Om det var en cigaret eller noget andet som havde startet branden, er uvis. Der har været brandtekniker i gang med at udrede hvad der var sket. Jeg var i løbet af lørdagen ude på centralen med en glemt taske. Der var to på arbejde og vi talte om den ulykkelige hændelse. Ja sagde den ene, " hvis han ikke havde sat en smøg i kæften på hende efter hun kom hjem fra sygehuset, så var det nok ikke sket". A HVA FOR NOGET... Hold kæft hvor folk kan være modbydelige.

Til noget helt andet. Mandag efter jeg havde skrevet sidst blev jeg kontaktet fra Floh i Varde. De havde fundet min lampe, som var smuttet indimellem noget tøj ved hende der havde reolen bag ved mig. Søndagen efter var den solgt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Pas på livet er publiceret 06/02-2020 13:40 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.