100 på et døgn

Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
9 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Hej dagbog, - jeg læste lige, at der i italien er 100 der er døde på et døgn. Jeg håber folk læser de artikler, så de måske kan begynde at forstå, at de skal tage den slags virus seriøs. Måske dør de ikke selv, man vi er mange der har pårørende, der hvis de bliver ramt, er i en noget værre situation. Så jeg er bekymret for dem, og gør hvad jeg kan, for ikke at blive smittet..vasker hænder og spritter dem af..jeg kan dog ikke alene sørge for noget, da de selvfølgelig kan blive smittet af andre.

så måtte jeg kommentere igen på et indlæg, en kaldte en anden for islamafobisk, fordi han spurgte om dem der skrev artiklen ikke burde kigge lidt mere på, kvinde undertrykkelse inden for den tro i danmark. Jeg bad ham studere logiske fejlslutninger, person angreb..gerne dem alle, - inden han begyndte at debatere mere. Jeg samler på artikler omkring religiøse, der dræber osv..deres overgreb på folk..jeg har 2 mapper med artikler..og udtalelser fra folk der har oplevet det first hand.

og det eneste de kan sige er, at det jo ikke er alle der er sådan, - som on nogen nogensinde har påstået det..men det gør ikke diverse bøger bedre..eller dem som følger dem..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 100 på et døgn er publiceret 08/03-2020 18:37 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.