1 år, 6 måneder siden

hjem sendelse, - jeg fik tanken...

Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
12 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
7 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
5 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
4 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
8 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
6 måneder, 1 dag siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
2 år siden
Hej dagbog, - her idag da jeg kom ind af døren til min opgang, kom tanken til mig..hvad hvis vi alle blev sendt hjem i 2 uger? det er hvad jeg ville gøre...kom tanken først..men så begyndte jeg at hakke på min tanke, som jeg altid gør..men vil det nytte noget? jeg mener, hvis vi ikke alle bliver indenfor i 2 uger..så vil folk stadig blive smittet.,.og når vi så kommer tilbage, så er det slet ikke ovre endnu..jeg mener, om 2 uger.. er der nye folk der er blevet smittet inden de 2 uger er gået..som så kommer tilbage, og begynder at smitte nye folk på arbejdet..for sygdoms tegn, kan vente med at optræde til efter 2 uger som max..inden man bliver mærket af det..

derfor vil de 2 uger ikke være nok, hvis folk ikke bliver hjemme...Det virker for mig som at se en forholdsvis lille brand..dog stor nok til, at du ikke bare kan åbne for bukserne og tisse lidt på den..også tro at det virker..

Det er svært at forklare..men engang imellem kommer der tanker til mig, som ikke virker som om det er min..jeg havde en x..hvor jeg følte, at en tanke kom til mig, om at smide hende hjem..men så kom min kritiske tanke..det er ikke min tanke..jeg er Kenny, og det ville jeg aldrig gøre..tanken virkede fremmed for mig..hun sagde senere, at hun havde haft tanken..om jeg ville gøre det..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget hjem sendelse, - jeg fik tanken... er publiceret 11/03-2020 21:09 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.