Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
8 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
8 år siden
Førtidspensionist VS Samf...
Kianna Kitte...
2 år siden
Lidt af hvert...
Kianna Kitte...
2 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
6 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
4 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
5 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
4 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
7 år siden
Anne Linnet i Det Kongeli...
Kianna Kitte...
3 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
4 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
6 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
8 år siden
Hej dagbog, - Jeg havde lige min bror med i biffen :) jeg købte popcorn og vand til os begge. Det var en fornøjelse at ha ham med, - jeg kunne se, at han syntes filmen var god, - jeg synes også den var god, men det var lidt federe fordi han var med.

Jeg har deltaget i en del debatter siden i øvrigt, - og en tanke fra en filosofisk tanke, fra en eller anden har slået mig. Den har lagt i baghovedet, når jeg har kigget på den mink sag. Folk har travlt med at kalde mette for diktator og alt muligt andet negativt, - her kom tanken så,.. formod aldrig at folk gør noget negativt med vilje, når det kan være uvidenhed. De forstår ikke, at grunden bag det, er et forsøg på at stoppe den trussel hun ser, at beskytte en befolkning imod en sygdom, der hvis den bredte sig fra minkene, ville kunne skabe fordømmelse fra omverden, en fordømmelse, der har ramt kina. Motivationen bag hendes gøren, kan nemt være ren.., - når folk mener hun har overreageret, så glemmer de den empati, der sætter sig i hendes sted, ud fra det udgangs punkt som hun tror på. Kigger du ud fra hendes syn, - så har hun gjort det rigtige. Hvis man lægger hendes syn på verden til grund, for hendes handlinger. Det er nemt at sige, at det var forkert, - i sær når man sidder med bagklogskab, og med et andet verdenssyn. Man bør bare altid forstå, at folks motivation ikke altid fordi de har ondt i sinde..de fleste negative ting, opstår med de bedste intentioner. Derfor, bør folk droppe det personlige og snakke sagen mere saglig. Følelser er ikke den bedste måde at diskutere på, - det kommer man ingen vegne med..

en gut skrev, at han var glad for, at mette forsøgte at beskytte de svageste i samfundet..straks var der en der skrev, om han virkelig syntes at politiet havde gjort et godt stykke arbejde..jeg kunne ikke lade være med at kommentere..at det ikke var det han havde skrevet, hvor hun læste det henne..også skrev jeg "god dag mand økseskaft" hun smilte af min kommentar, men jeg tror ikke hun forstod hvad jeg skrev..som jeg ser det..læste hun ikke hvad han skrev, hun læste med sine følelser..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Biffen er publiceret 21/11-2020 17:38 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.