1 år, 5 måneder siden

Jeg tror der findes nisser

Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
3 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
8 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
7 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
7 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
4 år siden
Brakvand
Marie Martin...
8 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
10 år siden
19-03-17
Hannah White...
5 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
6 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
6 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
8 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
6 måneder, 5 dage siden
Sidder bare her nusser katten, jeg har ingen planer for i dag, måske får jeg en hvem ved, men lige nu er jeg mere rolig end længe.

Tænker det nok skal gå Karens piger er søde, jeg er faldet mere til ro med det ikke går så stærkt. tror jeg havde en tanke om at i dag skulle jeg nord på til mine børn, men jeg sidder bare her.

Om en uge skal min datter Charlotte giftes, skal lige have lidt skrevet, men har en tanke en skarpelon så det skal finpudses.

Værre ser det ud med at finde en gave, jeg er helt tom, måske en sten eller en "pytknap" hmmm

Hvis jeg finder energi vil jeg flytte stenbænken vi altid kan mødes på fra Haven til Karens grav, blomsterne fra begravelsen er nu visnet bort og fjernet.

Jeg bliver sikkert allerede mandag kontaktet af en psykolog, det var min chef der var så sød at tage en snak og har fået Personale pigen Christina til at servere det let forståeligt med brugsanvisning tlf nr lige til at gribe, på samme tid hjalp hun mig med at fortælle hvor mange feriedage jeg mangler at holde i år.

Jeg har travlt på arbejdet, min makker gennem 4 år har forladt funktionen 1/11, og han lavede sindssygt meget, for i torsdags uddannede jeg 4 nye hjælpere til mig rundt i byerne. som skal hjælpe i stedet.

Jeg er optimistisk tror egentlig jeg er rask, drømmer om en hånd at holde i der kan rumme hele mig og alle mine ord. ved ikke om sådan en findes men nu er vi jo op mod jul såååå jeg tror der findes nisser.

Så har jeg haft uønsket besøg katten rev en levende rotte ud af mit køkkenskab i aftes, og den kat den leger jo kun, og ja så slipper den jo væk, så jeg gav den et dask med skovlen. på mandag kommer rottefængeren så må vi se.

Ordene i mig hvordan benævner man jeg har sagt kæreste så længe, og nu ligger hun bare der uden at svare, de 48000 billeder der skifter på skærmen hver gang jeg slipper tastaturet fyldt med gode minder. på FB kunne jeg ikke opnå betegnelsen enkemand, Karens profil skal først ændres til mindeside nå...

Hyg jer

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg tror der findes nisser er publiceret 05/12-2020 10:32 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.