The same old storie
Julia Stampe
7 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
9 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
5 måneder, 29 dage siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
11 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
9 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 6 måneder siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Normalt nyder jeg når huset er helt stille, og jeg har det hele for mig selv. Men nu, efter lidt mere end en uge hjemme, er det næsten for stille i løbet af dagen. Telefonen har været tavs, og jeg har brugt formiddagen på at få besvaret et par mails, opdatere budgettet for næste år, og ellers være i køkkenet og bage boller. Abbi er mit eneste selskab, men hun siger ikke en lyd, hun nøjes med at vandre lidt frem og tilbage mellem det varme gulv i badeværelset og mine fødder ved skrivebordet. Jeg tror hun er træt efter i går, hvor vi gik en lang tur i engen og bakkerne. En skøn tur, selv om regnen indhyllede det hele i en tåget dis. men det har jeg altid synes var smukt.

Drengene kommer først hjem ved halv firetiden, og selv om det kort giver et lille afbræk i stilheden, ved jeg at de hurtigt forsvinder op på værelserne og fordyber sig i computerne. Måske når de nybagte boller lige at forsinke dem ti minutter, så jeg kan nå at få at vide, at der (heller ikke i dag) skete noget spændende i skolen.
Lige i dag er det så velfortjent, at de bare sidder ved computerne, efter som de var flittige i går, og fik rigeligt af motion og luft i weekenden. Det fik jeg vist også, for jeg stadig øm i det meste af kroppen. Især i lår og skuldrene. Banen var rimelig ok at køre på i weekenden, efter at have været for våd længe. Vi lavede den for nogle år siden, og i foråret fik den lavet om, dels så vandet bedre kunne løbe væk, dels så drengene kunne lidt mere fart på, og luft under hjulene ved de største hop. Vi må have kørt en times tid fredag, et par timer lørdag og det samme igen søndag. Der var i hvert fald løbet omkring 5 timer ekstra på tælleren. I går blev det ikke til ret meget, udover og at vi fik crosserne vasket, smurt, samt skiftet olien og filteret. Men det tæller også i min bog, og det er mindst lige så vigtigt som at få motion og frisk luft. At de lærer at passe på ting, og vedligeholde dem, i det omfang det er nødvendigt.

Jeg spurgte dem over aftensmaden i går, om de var ømme i armene eller noget. Så genkastet som muligt, men de kunne overhovedet ikke mærke noget. Men når man er elleve, er man måske også mere afslappet og loose af natur end når man er... hmmm, lad os bare kalde det ældre og erfaren.

Stempler i øvrigt officielt ud på juleferie i morgen formiddag. Vi har et virtuelt event på teams kl. 9, hvor vi ønsker hinanden en glædelig jul, og så lukker vi ned. Pånær nogle få i kundeservice, der holder skansen frem til fredag.
Nå jeg kan høre drengene på gårdspladsen, eller rettere Abbi kan, for hun lige rejst sig, og vandret logrende ud i bryggerset.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lidt for meget stilhed og ømhed. er publiceret 15/12-2020 15:21 af Thor Rosenblume (JetLi).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.