Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Gik en tur her til aften, med en ny date.

37 år. Flink fyr. Det tog 4 sekunder at bygge den kinesiske mur op omkring mit hjerte, selvom jeg tog hjemmefra og vitterligt forsøgte IKKE at gøre det.

Hm. Jeg er ikke tilfreds med mig selv, men jeg går ud fra, at det bare er sådan det så må være. Øv øv øv og atter øv!

Det virkede dog som om han kunne gennemskue det - og jeg vil næsten vove pelsen og mene, at jeg kan gå på kompromis med hans manglende form, hvis det for fa'en bare betyder at jeg kan slappe af i hans selskab altså.

Vi har aftalt at ses igen på søndag, hvis han ikke er lagt ned af tømmermænd. Alternativet til onsdag har han allerede planlagt - nemlig onsdag. Jeg skal lige affinde mig med at bruge så meget tid med et andet menneske kan jeg mærke, men nu må vi se.. Vi kan altid tage kalenderen, hvis vi når så langt.. Der var ikke nogle umiddelbare lamper der blinkede, udover at udseende kunne være bedre.. Han ryger her om sommeren - det gider jeg ikke blande mig i, det kan jeg gøre resten af året i stedet for.. Han vil meget gerne selv sætte sin agenda, så det gør han bare.. Omvendt vil han også gerne have kvalitetstid - det forstår jeg godt, så jeg er spændt på hvem der kommer til at hoppe og springe for hvem her. Jeg fornemmer helt sikkert at han gerne vil arbejde for det, og det er også det han selv siger (efter en date på en time! wow!)

Jeg er godt nok træt! Men jeg har også noget arbejde jeg bare VIL være færdig med! Jeg har bare haft en rigtig god dag både i forgårs og i går (i dag) rent arbejdsmæssigt. Været mega mega produktiv og har fået lukket en masse huller! Det har bare været fedt.

Det er en underlig følelse.. Jeg havde lige glædet mig til lidt god sex, så tænker egentlig også at jeg skal have lov til at hygge mig lidt, inden jeg lægger mig alt for fast på noget nyt.. Men, nu ser vi.. Intet er skrevet i sten endnu..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En gåtur i skoven er publiceret 18/06-2021 00:21 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.