Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
9 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
10 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
8 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
8 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
8 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
15 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
9 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Hej dagbog, - Der kom lige en undersøgelse ind fra ÅååååRrrhus universitet. Det var omkring Corvid. Det handlede mest om man havde haft bivirkninger, så var der også nogle andre ting med..så som om man havde været træt, osv..de ting jeg altid er, fordi jeg altid er deprimeret. Jeg har bare været det så lang tid, at jeg har lært at leve med det. Jeg har lært at gemme sandheden i sandheden. Dvs, når folk spørger mig, hvordan det går..så er mit svar altid, at jeg stadig lever. Se, det er sandheden gemt i sandheden. For uden at sige noget forkert, har jeg sagt sandheden..jeg lever stadig :) Der er en der altid spørger, - andre har lært, at det altid er mit svar...anyway, skrev sandheden i undersøgelsen..og at det ikke er svært at konstatere at livet ikke byrder på det man ønskede sig, - men at kunsten er at stå op alligevel, hjælpe andre på sin vej, med det man kan..velvidende man aldrig selv finder lykken..Der var også et spørgsmål gåede på, om man regnede med at det nogen sinde ville ændre sig..her er mit svar nej.

Jeg er for klog, i en verden med alt for mange lykkelige uvidende mennesker. Har sat Nat King Cole over, med Smile..den kom til mig, da jeg følte efter hvad jeg ville skrive..

Heh, i star wars spillet var der et par stykker der i "fleet" battles forsøgte at forhindre mig i at nå min position. Jeg kunne se, en der hele tiden ændrede kurs så han kunne ramme mig..men det lykkes mig, at ændre kurs med ham..så han hver gang lige ramte ved siden af..så kunne jeg se, at en anden fjende ventede..jeg vidste præcis hvad de var ude på..man skal altid vide hvem ens fjender er..Det er første skridt til at kunne klare dem..og det lykkes mig at klare dem..igen idag..ny kamp i morgen.

Jeg købte noget sundt chokolade og noget lakrids til min far..samt et par små deserter. Bare for at vise, at jeg sætter pris på hans hjælp med min cykel...og en roulade, hvis min bror kommer forbi dem..

Jeg købte et aktivitets ur..den siger, at jeg kun sov 5 timer og 24 minutter i nat. tjo, det passer nok meget godt..den havde godt styr på, hvornår jeg vågnede i hvert fald.

Et par profiler kigger forbi mig..De finder aldrig kærligheden. De har en lang liste af krav..men har ikke forstået, at deres værdi ikke er til alle de krav..og at kærligheden ikke hænger sammen med en check liste..Det giver mig i det mindste et lille smil..at andre også er dømt til at leve alene for evigt..og du ved, jeg har tid til alt hvad jeg har lyst til.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Smil er publiceret 01/07-2021 21:53 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.