5 måneder, 19 dage siden

Kærlighedskaravaner

god start på dagen
Jette Peters...
5 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
1 år, 4 måneder siden
Hr Solsort
Peter
6 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
9 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
6 år siden
dating.
Ruth Christe...
6 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
6 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
Er der en mening?
Jønsse
6 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
8 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
8 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
8 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
8 år siden
En slange i huset
Anastasia
10 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
14 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
1 år, 4 måneder siden
Livet i Lugano
LoneHK
10 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
9 år siden
Hej Fyldepennen.

Her kommer et ukonventionelt indslag. Jeg har såmænd bare et desorienteret sind, der omgående skal organiseres.

Fuck. Jeg er noget utilfreds med biologien. Jeg har et stærkt (delvist urealiserbart - delvist, fordi jeg ikke vil sætte en begrænsning for mine drømme) ønske om at kunne være vågen om natten og sove dagene væk. Det er en vidunderlig fantasi, jeg er besat af. Jeg drømmer mig væk til denne hypotetiske verden, fordi jeg mulmet beriger mig med tilsyneladende uendelig kreativitet, tung melankoli og en markant følelsesintensivering; jeg har det med at blive så emotionelt styret, at jeg lige pludselig kan græde, når jeg skal sove, fordi jeg bliver så lykkelig, ubegrundet.

Kærligheden.. Så meget som jeg har penduleret mellem kynisme og nihilisme pga. den, har jeg indset, hvorfor den er uundgåelig, hvis man skal forblive besindig. Kærligheden beriger min levelyst til sådan en grad, at døden pludselig bliver uattraktiv. Jeg var på besøg hos en højtelsket person i forgårs, hvor vi bl.a. flettede hænder i over en halv time og lyttede til musik, mens hendes hoved hvilede på mit bryst, som jeg fik nusset rimeligt. Slutteligt fik hun et kys på panden. Ahh. Mine kærlighedsdale er gradvist ved at blive fyldt op. Jeg er forelsket. Igen. Jeg er ligeglad med afvisninger nu: Jeg beder dem bare om at skrive mig på ventelisten. For i sidste ende ved jeg, at de vil komme savlende tilbage, når de finder ud af, at deres foretrukne fyr ikke er så attraktiv alligevel. Seriøst. Jeg er så selvsikker, at jeg ved, at jeg ender i et sundt forhold.

Det er en kæmpe forbedring! Jeg plejede at blive helt kynisk. "Hvis X afviser mig, håber jeg, at hun fortryder det, så jeg kan afvise hende." Jeg var dæleme en bitter en for ikke så lang tid siden - vi snakker om mindre end to uger. Nu er jeg fløjtende ligeglad. Friendzone mig. Det fint. Selvfølgelig gør det ondt, men det jeg skal ikke tage det som en afvisning som biologisk mand. Og alle de "alpha males" kan altså rende mig i røven. Jeg ser kun sådan noget, hvis jeg skal have et grineflip. "Kvinder gør X og Y, hvis de vil i seng med dig.", "Vær et manipulerende svin. Ignorer hendes beskeder i flere dage for at få "magten" over hende." Bla bla bla. Fuck jer.

Jeg gider ikke engang at anstrenge mig med de cirkusnumre. Når man elsker sig selv, så mister man pludselig attraktionen for 80% af kvinder. Jeg plejede at swipe næsten alle, nu swiper jeg de færreste, fordi de færreste interesserer mig. Det er dejligt, for så føler mig sig ikke afvist af hele kvindeligheden, og man kan være autentisk.

Nå, men jeg er sgu på rette vej. Min medicin er ved at gøre mig helt skæv, så jeg må hellere se at få afsluttet dette. Jeg har nogle sociale færdigheder, der skal trænes - heriblandt kropsadfærd og min anspændthed og angst, når jeg omgives af fremmede; nogle ting, jeg har bemærket, at det påvirker mig unødvendig meget for nyeligt. Jeg kan sagtens.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kærlighedskaravaner er publiceret 01/03-2022 23:17 af Görkem Acar (grkemacar).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.